İtiraf ediyorum kocamdan gizli sürekli alışveriş yapıp annemlere veriyorum annem de sanki kendi almış gibi bana getiriyor
İtiraf ediyorum kahvaltı takımı takıntım var kocişimden gizli 3 takım almıstım 1 ni öğrenmiş 2 sinde haberi yok duyarsa yerin yoksa alma madem dicek
İtiraf ediyorum küçükken saklambaç oynarken bahcede kı ceviz agacına saklanır ordan garajı catıya cıkar catıdan da salonun camına (2. kat mustakıldı garaj ve ev çatıları bitşikti) ulaşır içeri girip tv seyreder yemek abur cubur vs yer arada camdan bakar baya bır kısı bulununca gerı yerıme gecerdım ceviz agacı baya buyuk yapraklı ve baska agaclar da oldugundan hıc dıkkat cekmede catıya gecerdım
Itiraf ediyorum evim şuan çok dağınık
Ablamın kızına çorba yedirirken, çorbaya düşürmüştümAblam dışarı çıktı uyanırsa yedir dedi. Bende güzelce yediriyorum video çekeyim de izleteyim dedim. Çocukta tam oturamıyormuş kendi. Telefonu tutarken düşüverdi
Şimdi büyüdü kızı beni tehdit ediyorlar senin çocuğunu da biz düşürcez çorbaya diye gizledim sonra dayanamadım bikaç gün sonra videoyu izlettim
İtiraf ediyorum efsane ağlayan kek yaparım
1,486,323 soru
24,299,685 cevap
343,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın