0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Bebeğim 1 haftaya 7 aylık olacak ama kimseyi yabancılamıyor. Doktor yabancılamaya başlar demişti daha başlamadı neden acaba? Kimi bebekte 8.ayda ya da daha geç mi oluyor? 

8 Cevaplar

0 oy
(934 puan) tarafından
Benim kızım hiç yabancılamadı 1 yaşında 
(24 puan) tarafından
Evet hepsi yabancılamıyor muş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum 15 aylık,hiç yabancılamiyor.bence iyi bu ya,zorluk cekmiyorum
(24 puan) tarafından
Biraz da bilmesi gerekiyor canım
tarafından
Büyüdükçe öğrenir daha
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Benimki 10 aylık herkese gülüyor hiç yabancılamıyor ,birazda olsa yabancılasın istiyorum ama her Bebek bir değil 
(24 puan) tarafından
Evet ya neye göre böyle yabancılıyor ya da yabancılamıyorlar acaba
0 oy
(530 puan) tarafından
Benm kızım 32 yaşında şuan hala öyle yabancılamaz
tarafından
32 yaşında mi
(530 puan) tarafından
Ay diyecektim:)
tarafından
Bende dedim aramızdaki en yaşlı kullanıcı sanırım:) kaynanam yaşında oluyorsun neredeyse:)
(530 puan) tarafından
Kaynana söyle burasını katılsın aramıza :)
tarafından
Kız bari burda rahat bıraksın:)
(24 puan) tarafından
Agagaha
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Aklı erdikçe anlar sen konuş yabancılarla konuşmaması onlara gitmemesi konusunda konuş devamlı onla. Bu devirde yabancılamaması çok kötü bişey çünkü. Daha kücük zamanla alışır sen hep konuş o anlar hayır yabancılara dokunmuyoruz gitmiyoruz bişey almıyoruz gibi. 
(24 puan) tarafından
Evet mahremiyet konusunda  konuşuyorum yabancılar konusunda da bu şekilde konuşayım
0 oy
(519 puan) tarafından
Benim kızım 5 aylık maalesef oda babası ve benden başkasına gitmiyor. Anneanne dede hala teyze kim alsa o kadar çok ağlıyor ki
(24 puan) tarafından
Evet evet öyle bebekler de çok var ama hepsi olmuyor neye göre acaba
0 oy
(13,481 puan) tarafından
Benim oglumda hickimseyi yabancilamazdi herkese giderdi onlarla gitmek istedi ama suan gelgorki 2 yasinda babasindan bile utaniyor bazen ellerini yuzune kapatiyor kimseye gitmiyor pas vermiyor
(24 puan) tarafından
Çocuklar çok huy değiştiriyorlar demek ki bakalım bizi nelrr bekliyor bir günde bile huyu değişirmiş
0 oy
(1,403 puan) tarafından
benim. kızım başkasının yanında bizi yabancilastiriyrodu dışarıdaki millete bile ağlardı o derece cekinemzdi yani hala öyle deli gibi insancıl 4 yaşında bir şey olmadı yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,615 soru

24,186,117 cevap

336,633 kullanıcı

...