0 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (336 puan) tarafından
Kizlar biliyosunuz kilo veremiyodum hatta diyette yapsam kilo aliyordum.1 senede 20 kilo aldim ve kilodan dolayi birsuru rahatsizliklarim cikti ve kadin dogum doktorum obezite cerrahiye yonlendirdi . bi suredir tup mide ameliyat olmayi dusunuyordum arastiriyordum.Bugun tarihimi aldim cok guvendigim bir doktorla ilerleyecegim korkularim var ama doktorum sagolsun guclendiriyor beni.Cok heyecanliyim.Korkmuyorda degilim ama psikolojime cok iyi gelecegine eminim.Bana dua eder misiniz?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mide küçültme ameliyatı mi canim
(336 puan) tarafından
evet tup mide
tarafından
Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah canimmm❤️❤️
(336 puan) tarafından
aminn cok tesekkur ederimmm emoji atamkyorum kalp atmisim gibi gor :D :*
tarafından
Tamm canim❤️❤️❤️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(23,470 puan) tarafından
Mide küçültme ameliyatı mi olacaksın yani?
(336 puan) tarafından
evet tup mide
(23,470 puan) tarafından
İnşallah güzel geçer . Hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Bende çok istiyorum canım beni bilgilendirirmisin fiyatı nedir öncelikle ne yapmak gerekiyor hayatım boyunca diyet yaptım ben artık bıktım 
(336 puan) tarafından
ben cok arastirdim cok korkutanlar oldu kotu tecrube yasadigim doktorlar oldu.İki tercihim vardi son olarak 1 Ankara medical park Gül bora makal 2 yine medical park Bilgehan çagdas sonbahar ben bilgehan hocada karar kildim youtube ve instagram videolarini izleyebilirsin harika bi doktor.Korktugum herseyle ilgili beni aydinlatti korkularimi hafifletti.ilk kadin doktordan 30 bin fiyat almistim bilgehan hocanin kendi muaynehanesi var ameliyat medicalde oluyor o yuzden ona 35 bin vericem.Bi akrabamda ona ameliyat oldu ben arastirirken cok israr etti lutfen benim doktorumla gorus diye o sekilde gorustum.Doktorunla anlasman cok onemli dedi o bana surekli eger olursan sende goz onunde bulundur
(1,089 puan) tarafından
Anladım canım benimde korkutuyorlar ama kararlıyım olacağım kendime özgüvenimin yerine gelmesi lazım tekirdagdayim ben burada güvenilir bı doktor bulucam artık
(336 puan) tarafından
kesinlikle cok guzel arastir beni doktorlardanda cok korkutanlar oldu (Sirf indirimli olacagim diye yapmak istemedigi icin) istersen ameliyattan sornada tecrube edinirsem paylasirim seninle
(1,089 puan) tarafından
Harika olur eğer unutmazsan süreci benimle paylasirsan çok sevinirim bende Aralık ocak gibi düşünüyorum hem kızım Aralık'ta 1 yaşına girer en azından biraz daha ele avuca gelir şuan 8 aylık daha rahat ederim hemde kış zamanı daha iyi olur diye düşündüm
(336 puan) tarafından
doktorda ameliyat olan akrabamda ameliyatin ertesi gunu yuruyus bile yapilabilecegini soyluyolar.Yani cok zorlanmayiz sanirim Tabi ki unutmam paylasirim
(1,089 puan) tarafından
İnşallah sarkmazsin kuzum kaç kilosun şuan
(336 puan) tarafından
93 kiloyum derim etim cok sert ve sarkmaya musait degil ben estetisyenim bende oyle dusunuyordum doktorumda oyle dedi :)
tarafından
Kaç bedensinki canım. Boyun kac. Çok kilolu değilsen iyi cesaret valla
(336 puan) tarafından
1.58 boyum 48 beden giyiyorum
tarafından
Evet boyuna göre çökmüş canım. İnşallah istediğin gibi ilerler sürec
(1,089 puan) tarafından
Bende 1.65 boy 100 kiloyum inşallah sarkma olmaz
(336 puan) tarafından
doktor olmayacagini soyledi yapim geregi.İnsallah olmaz :)
0 oy
tarafından

Hadi bismillah :)

Herşey güzel ilerlesin insalllahh

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
21 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babyboyummmm34 (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 537 göst.
9 Haziran 2020 Diğer kategorisinde dilekdemir (2,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 384 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,352 soru

24,182,154 cevap

336,379 kullanıcı

...