0 oy
1,213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından
Eşim 6 aylık göreve gidecek bende memlekete gideceğim annem ve kaynanamgil aynı sehirde 3 ay orda 3 ay orda kalacaksın diyor eşim ama ben gram istemiyorum. Hamileyken önümden yemekler alındı eşimle aram bozuldu. Beni istemeyen gelmesin evime dedi ki asla onlara karşı öyle birşey demedim. Nefret ediyorum diyebilirim. Yani orda kalmak zorunda mıyım ben bana konusunu açınca bile sinirleniyorum hemen. Eşime rahat edemiyorum desem bile ikna olmuyor sizce  nasıl yapmalıyım siz olsanız napardinizzz 

24 Cevaplar

0 oy
(54,192 puan) tarafından
kendi evinde kal kalamiyosqn ailende kal 
(134 puan) tarafından
Kendimde çok zor ailemde kalmak istiyorum zaten de anlamıyor
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Canım hiç birine gitme evinde kal eğer korun falan yoksa kardeşn varsa o kalsın sende. En güzeli kendi evin valla kafa dinlersin.
(134 puan) tarafından
Zaten gidersem öyle planlıyorum iki çocukla ne yapabilirim diyecem elimi surmicem
(402 puan) tarafından
Ah ah bu erkekler biraz kıymet bilse zaten bunlar olmaz. Halbuki kalsan annende sen de kafa dinlersin seni mutlu gören çocuklarında mutlu huzurlu olur. Hem kendi işleri yüzünden evimizden olalım hemde herşeyimize karışılsın. Bilmiyorum ya çok zor bazı şeyler.
(134 puan) tarafından
Aynen oyle canım kız benim mutluluğum kimin umrunda çocukların mutluluğu kimin umrunda kaynanam gil ego kasssin yeter
(402 puan) tarafından
Allah onlara insaf ve vicdan versin inşallah. Sen yinede oraya gidip napcam deyip annnende geçirdiğin zamanı da zehir etme kendine. Keyfine bak her şey olacağına varacak. Annenle güzel vakit geçir o günlerin kıymetini bil. Allah sağlık ömür versinde gerisi boş.
(134 puan) tarafından
Aynen öyle amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Eşim askere gidince bizzat annesine de dedi büşra annesinde kalacak ben gelene kadar dedi ben annemde kaldım kimse beni zorla bir yerde kalmaya zorlayamaz 
(134 puan) tarafından
Olması gereken o zatennn
0 oy
(24,465 puan) tarafından
Gitsin o ben yokken kalsın benim anamgilde önce kalabiliyorsa b3nden bunu ister ki benim annem ona insan gibi davranır 
(134 puan) tarafından
Bizim anneler bal vallahi ne yapsa da oğlum der ben kaynanam gile iyi davrandığımdan bu durumdayim zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 360 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mina gozde (2,672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 150 göst.
22 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (929 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 305 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.