Bugün oğluma karpuz yediyodum görümcemde vardı evde neyse oğlum yedi biraz falan sonra bian elimdeki karpuzdan biraz fazlaca aldı ağzına bu arada 8 aylık olcak bu hafta neyse çocuğun boğazına aldı öğürmeye başladı hemen ters çevirip sırtına vurdum çıkardı rahatladı çok şükür.. bu sefer eşim söylenmeye başladı moralimi bozdu yani biz bizeyken istediğini söylesin ama evde başka biri olunca şu davranışlarından çok rahatsız oluyorım yüzüne de kaç defa söyledim oysa hep görümcem varken bi.tuhaf oluyo.. görümcemde çok iyi birisidir öyle kötü niyeti yoktur benimle beraber omda abisine kızdı olur öyle şeyler abartma diye.. Allah eşime bi.çene vermiş ki varya ben kadında böyle çene görmedim yeterki eline öyle bi imkan geçmesin.. neymiş karpuz çok riskliymişte niye dikkat etmemişim de bende şakasına tamm benim bilgili kocam dikkat ederiz dedim ayy daha da kudurdu sanki bol boş bişeyşer diyip durdu kulak asmadım ama moralimi bozdu görümcemin yanında bişey belşi etmek istemedim hayır yani karpuzu yedirirken sıkıntı yok ama boğazına alsın tamm en kötü sen oluyosun kim bile isteye çocuğunun boğazına almasını ister Allah aşkına o böyle yapınca kendimi kötü hissettiğim yetmiyo anneliğimi de sorgulamaya başlıyorum onun yüzünden bu durumu paylaşmak istedim sizlerle şuan çocuğumu uyutuyorum yanına gitmek hiç içimden gelmiyo yaptığı ayıp bişey