0 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (775 puan) tarafından
Bugün oğluma karpuz yediyodum görümcemde vardı evde neyse oğlum yedi biraz falan sonra bian elimdeki karpuzdan biraz fazlaca aldı ağzına bu arada 8 aylık olcak bu hafta neyse çocuğun boğazına aldı öğürmeye başladı hemen ters çevirip sırtına vurdum çıkardı rahatladı çok şükür.. bu sefer eşim söylenmeye başladı moralimi bozdu yani biz bizeyken istediğini söylesin ama evde başka biri olunca şu davranışlarından çok rahatsız oluyorım yüzüne de kaç defa söyledim oysa hep görümcem varken bi.tuhaf oluyo.. görümcemde çok iyi birisidir öyle kötü niyeti yoktur benimle beraber omda abisine kızdı olur öyle şeyler abartma diye.. Allah eşime bi.çene vermiş ki varya ben kadında böyle çene görmedim yeterki eline öyle bi imkan geçmesin.. neymiş karpuz çok riskliymişte niye dikkat etmemişim de bende şakasına tamm benim bilgili kocam dikkat ederiz dedim ayy daha da kudurdu sanki bol boş bişeyşer diyip durdu kulak asmadım ama moralimi bozdu görümcemin yanında bişey belşi etmek istemedim hayır yani karpuzu yedirirken sıkıntı yok ama boğazına alsın tamm en kötü sen oluyosun kim bile isteye çocuğunun boğazına almasını ister Allah aşkına o böyle yapınca kendimi kötü hissettiğim yetmiyo anneliğimi de sorgulamaya başlıyorum onun yüzünden bu durumu paylaşmak istedim sizlerle şuan çocuğumu uyutuyorum yanına gitmek hiç içimden gelmiyo yaptığı ayıp bişey 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşimde bazen yapar ama yalnızken derim o zaman al buyur sen bak sen besle. Uzaktan çene yapma bana. 
(775 puan) tarafından
Ya tek olsak bende herşeyi dicem ama kıza ayıp olmasın diye bide yanında tartışmak istemediğim için mecbur alttan almaya çalıştım ben öyle desem hepten kuduracak onda öyle bi yapı var sinir edici
tarafından
Allahtan el değilmiş yanınızdaki.
(775 puan) tarafından
Aynen ama o kız ne zaman gelse bize hep bi bişey bulup tat kaçırıyo oda sanacak bunlar hep böyle aslında öyle değiliz çok şükür iyiyiz ama birini gördükçe kuduruyo onlar evden bi gitsin sorcam hesabını
tarafından
:)) sor valla. Anlat düzgünce kırıyorsun diye.
-Reklam-
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Ooff nefdet ediyorum soyle tiplerden ya. Benmde gorumcemin kocasi oyle. Cocuk düşse aglasa bisi olsa hemen gorumceme kiziyo bagriyo ama cocuk kendisindeyken de dusse aglasa hic laf soyletmiyo tm duser kalkar diyo
(775 puan) tarafından
Aynen aynen benimkide öyle valla sanki biz bile isteye yapıyoruz
0 oy
(606 puan) tarafından
Görümcem de olsa al sen yedir dersim bende giciklanirim 
(775 puan) tarafından
Ay kız öyle desem kudurur iyice ağzına laf vermicen çok fena çok milleti gördükçe kuduranlardan benimki özellikle annesini kardeşini görünce falan
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Kendı yedırsın o zaman afedersın karı gibi ordan konusuş duracagına ben senın babalıgına laf etmıyosam send etme dıye konus anlamıyosa her fırsatta sende söylen babalıgına laf et rencıde et anlasın
(775 puan) tarafından
Kardeşinin yanında bişey demek istemedim yoksa ağzının cevabını çok güzel verirdim görümcem gitsin hesabını sorucam zaten bi daha millet varken şöyle saçma sapan bişey bilmiyomuşum gibi davranma die sıkıyosa o zaman laf yetiştirsin bana sinirimi bozdu gıcık
(2,704 puan) tarafından
Ay naslda kızmışsın canm bos ver erkekler ıste
(775 puan) tarafından
Canım her seferinde aynısını yapınca sabırlı insanında sabrı gidio artık
(2,704 puan) tarafından
Ben sabırlı degılımdır yolardm valal:))
(775 puan) tarafından
Ya kıymetimi bilsin o benim itibarımı düşünmüyo ama ben onun kardeşinin yanında rencide olmasını istemediğim için çok ses etmedim dua etsin
0 oy
tarafından
Ya çocuk fazla isirmis çok biliyorsa kendi yedirsin. Sinir olurum elin yanında artislik yapana. Tenha da affetme canm o senin yanına gelsin :D
(775 puan) tarafından
Aynen öyle kız misafir die yanında bişey demek istemedim desem ağzı durmaz onun yine bişeyler der bende tutamayıp.daha fazla şeyler söylerim kardeşine ayıp olur yani bunun onu düşünmesi gerekirken ayıp olur die ben düşünüyorum her seferinde
tarafından
Çek kenara uyar bu böyle devam gitemz. Tavrını koy yani ayıp elin yanında de . Milletin içini ilitmaya gerek yok de
(775 puan) tarafından
Canım ben onu görümcem gidince söylicem bunda ne var diye sinirlenir sessiz konulması falan yoktur kardeşi duyar o gdince halledicem onu beklesin :))
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Adamlara kalsa çocuklar zaten boğazında kalcak korkusuna aç öldürürler 
(775 puan) tarafından
Vallahi ya kendisine emanet ediyorum ya çocuk başına bişey vuruyor ağlamaya başlıyo ya dengesini kaybedip düşüyo ha sor o zamanlarda hiçbişey yok alışıcak düşe kalkar der sinirimi kaldırır ama her dakika ilgilenen ben bi kere bişey olsa ooo tamm sen dikkatli olmadın daha dikkatli ol şöyle böyle dediklerimi kulak arkası etme üff sinir valla
(4,584 puan) tarafından
He de geç boşver benimki de ve bı coguda öyle boşver hepten umursamaz olanlar daha kötü
(775 puan) tarafından
O da doğru ay aman orta halli olacak insanın kalbini kırmayacak en güzeli kırmadan istediğini desin bazen dediği lafları bilmiyo kendisi
(4,584 puan) tarafından
Benim adam da öyle çok iyidir çok merhametlidir ama sinirlenince bazen değişik laflar çıkıveriyor agzindan
(775 puan) tarafından
Ebet iyiyken çok iyiler de iştee bazen böyle en ufak şeylerde saçma davranışları olabiliyo
(4,584 puan) tarafından
Onu da mazur gorcez artık neydek sinir oluyoz ama bende misal bazen naptimi bilmem tepm atınca ama insan yanında asla bişi demem o bana dese bile susarım çünkü huyumu biliyom napcan alemde ne adamlar var
(775 puan) tarafından
Doğrudur canım yine beterin beteri var die şükrediyo insan yapcak bişey yok
(4,584 puan) tarafından
Öyle cnm
0 oy
(620 puan) tarafından
Benim eşimde öyle biri olsa olmasa çocuk top peşinde koşup düşse niye orda değildin der alıştım daha boşver gitsin cnm
(775 puan) tarafından
Üff valla hepsi aynı çok biliyolar onlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 308 göst.
10 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,128 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 806 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,380 göst.

Kategoriler

1,477,449 soru

24,183,793 cevap

336,492 kullanıcı