0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yok mu bugün değişik bir post açan bekliyorum haydin değişik sorular değişik postlar beklemedeyim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

valla büşracıııım halim kalmadı bugün değişik şeyler yapmaya midem çok kötü bi de temizlik yaptım şimdi duş almaya üşeniom ama açan olursa ben de zevkle okurum :D:D

tarafından
Hahaha benim aklıma gelse hemen açacam ama aklıma gelmiyor biride açsın diye bekliyorum
tarafından
bizim kızlar geceye doğru coşuyor şimdi kocaların gelme saati yemek saati çocukların uyanma saati dur biraz :Dddjsj
tarafından
O zamanlar da ben burda olamıyorum biz kocisime anca vakit geçirebiliyoruz buraya fırsat bulamıyorum yaw
tarafından
işte ben de çok nadir kocam gelmediği geceler giriyorum. yoksa gece buralara giremiyoruz ben 8’den sonra genelde yokum ahahahahha
tarafından
Bende öyleyim eşim geldi mı bura bitiyor benim için sabah kalkınca anam bir bakıyorum neler neler konuşulmuş ben hepsimi kaçırmışım hep en son görmüşüm
tarafından
ayy di mi :( ama napalım kocayı bırakıp da duramıyoz burda
tarafından
Öyle ama yaa ne biliyim
-Reklam-
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Haha ya seni kiracagima kafami kirarim acimde aklimda bi soru yok
tarafından
Ya benim de aklımda yok olsa da açsam hahahaha
(5,514 puan) tarafından
Buldum acacam birazdan
tarafından
Bekliyorum sabırsızlıklaaaa
(5,514 puan) tarafından
Actim hahahahha
0 oy
(627 puan) tarafından

Ben post açayım ama aklıma birşey gelmiyor:D kızıma yelek yapıyorum bitmiyor bir el atın diye post açsam mı:))

tarafından
Öyle evet öğrenirim ama telde öğrenemiyorum maalesef
(627 puan) tarafından
Yakın olsaydık ben öğretirdim. Çok zevkli örmesi. Patikler, tulum, bere, şimdi yelek yapıyorum. Babaanne en kötü iplerden yapmış giydirmem bebe yünü değil çünkü naylon. Eşime oğlumada ev patiği yaptım ayaklarından çıkarmıyorlar. Kendime bir tane oda sayısı tutmadı bana göre oldu diye:)) yoksa bize sıra gelmiyor.
tarafından
Ya ne güzel yaa keşke yakın olsaydık yaa
(627 puan) tarafından
Keşke fikir alışverişide olurdu. Birde sen yapınca kimseyede minnet etmiyorsun. Bebek olunca daha yapamayız ama en azından bol bol otururken meşgale oluyor.
tarafından
Aynen ne güzel olurdu
0 oy
(843 puan) tarafından

Sen tuğbasu ya msj at :D

tarafından
O kim canım tanımıyorum
(843 puan) tarafından
İlginç postlar açan biri :)
tarafından
Anladım canım neyse kimseyi kizdirmayalim
0 oy
tarafından

bende biri açsa da okusam diye bekliyorum :D:D

tarafından
Tek değilmişim hahaha
tarafından
valla ya eskiden ne güzel bi çay kahve koyar uzun uzun muhabbet ederdik o günlerimi özlüyorum çok istiyorum diyorum ki birileri söyle anlatsa da uzun uzun okusam konuşsak falan ama burda kimse geri cvp da vermiyor açtığı posta sahip çıkmıyor ben açtım iki kez gece ne güzel okuduk durdum ne hikayeler var valla :))))
tarafından
Öyle yaa bende cevap vermeyenlere sınır oluyorum sohbet muhabbet çok hoşuma gidiyor burda ama yokniste
tarafından
sorma valla olsa ne iyi olurdu kız iki lafın belini kırardık ayy boz geceleri uyumazdık ezan okunurdu odamıza geçerdik:)))
0 oy
(268 puan) tarafından

Açıyorum gel hadi  :)):D

tarafından
Bakıyorummmmmm hemen
0 oy
(163,366 puan) tarafından
Büşra banada ekşın lazım napsak bacımm
tarafından
Bilmiyorum sevda bir şey bulmamız lazım ekşin cikartalim seninle

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 496 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,085 göst.
25 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
+4 oy
44 cevap 2,177 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 573 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,848 soru

24,078,022 cevap

331,044 kullanıcı

...