0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (1,767 puan) tarafından
Kızlar 4 ay oldu buraya taşınalı apartman boştu iki üç kişi vardı biri öğretmen bi çift de guvenlik yoklar giriş kata birileri taşınıyo ama maşallah evi kırıp doktuler sabah 7 de başlıyolar akşam 11 12 ye kadar takur tukur delirecem keşke sesi atablsem sanki evin içindeler güm güm biz oynuyoruz o kadar 3 kattaym felaket ses geliyo bi. Şikayet mikayet bişey varmı ya bunla ilgili kızım uyumuyo ağlıyo sıçrayıp kalkıyo hani en azındsn 7 de başlayıp gece yarısına kadar olmamısı için 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ee tadilat lazımsa eve napıcak insanlar? 
(1,767 puan) tarafından
Kız ben tadilata bişey demiyorum saatlerimi diıorum sabah 7 gece 12 normal mi
(1,767 puan) tarafından
Mecbur yapacaklar tadilatlarına asla lafım yok saatleri için diıorum
tarafından
Bence birkaç gün ses etme baktın çok uzuyor öyle şikayet et.  Hemen bitsin diye yapiyor olabilirler belki.
(1,767 puan) tarafından
Valla 1 ay oldu seslenmedm tabiki herkes biyan önce bitirmek peşinde dedğim gibi yapmarına bişey demiyorum ama saatler malum kendileri yapıyo belli saati önemsemiyolar
tarafından
1 ay çok uzun süre. Ben birkaç gün falan diye düsünmüştüm.
(1,767 puan) tarafından
Maaelsef taşındıkdan sonra başlandı aslında ama mutfak dolabı falandı sonra bi ara durdu tekrar başladı 1 aydır kesintisiz devam ediyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belediyeye şikayet edebilirsin ilgili kaymakamlığa
(1,767 puan) tarafından
Allah kalbimi biliyo inan hiç etnek istemiyorum ama takdir edersinizki o saatlerde ses çekilmiyo benim bildiğim belli saatleri vardır kendileri yapıyo sanırım saati çok önemsemiyolar
tarafından
Tabiki inşaatın bir saati var sabah 7de başlanır mı
(1,767 puan) tarafından
Bugun kızım uykusundan nasıl sıçradı ben bile korktum duvar kırıyolardı galiba şuan hala devam ediyo bu saatleri normal karşılıyorum zaten sıkıntı yok ama eğer bugunde 12 ye kadar sürersr şikayet edicem
tarafından
Bencede edin
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Ewlerine bisey yapıyorlarsa saatler normal canım engelleyemezsın ha pazar gec baslamak zorundalar
(1,767 puan) tarafından
İnan niyetm engelemmek değik beni ilgilendirmez ama Sabah 7 den 12 ye kadarda hakka girmezmi
(9,233 puan) tarafından
Kim düşünüyor ki hakkı sabret 3 gün daha biter canım
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Saati vardır mutlaka tabiki 7 12 fazla biraz en azından akşam 7 8 de bitmeli polise şikayette bulunun tabi uyarı alırlar ilkten sanirim
(1,767 puan) tarafından
Nedeyelm bugubde devam ederse gidio konuşrm
(14,950 puan) tarafından
Konuş canım en azından saatleri esnetsinler tamam tadilat yapılır ama sabahın kötü gecenin yarısı olmamalı 1 gün değil 2 gün değil kac ay diyorsun
0 oy
(656 puan) tarafından
Saat 10dan önce bu tür işlerin başlamaması gerekiyor.
(1,767 puan) tarafından
Bende diıorun işde belli bi saati vardır yani benmde bildğm hadi 9 olsun akşamda 9 olsun ama gece 12 fazla
(656 puan) tarafından
Gürültü ile ilgili yönetmelikte serbest ve yasak saatler açıkça belli. Oraya bakarak hareket edebilirsiniz.
0 oy
tarafından
Mecbur yapılacak bisey bitene kadar çekeceksiniz şikayet edilmez böyle şeyler yarın birgun senin tesisatın bozulur mecbur senin evinde tadilata girer ve ses gurludtu olur bu yüzden anlayışla karşılamak lazım idare edilecek 
(1,767 puan) tarafından
Kuzum yanlış anlamşsn sanırım inşaat sıkıntı değil saatini diiorum sabah 7 den gece 12 ye kadar güm gum öğlen saatleri umrumda değil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 304 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 545 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 199 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 370 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,831 soru

24,174,692 cevap