0 oy
2,273 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Kızlar 15 ay olacak sezeryan olalı ama hep aklımda acaba neden olmuştu diye.

2 sefer nefesim kesilmişti.hatta bir iki sefer söylediğimde ancak duydular nefesim gitti diye.

Sonra bir torba gibi birşeyi sıktılar bir süre.

Bir sefer de sanki komple uyustum kafam gitti bı anda.dedim benim tansiyonum mu düştü dedim.

Ebe yoo sorun yok dedi ama ben tam öyle dedim ordan birşey ötmeye başladı.hatta telaş yaptılar sonra düzeldi.gidiyorum sandım bir an.

Acaba neden olmuştur hep aklımda.

Sonrasında kızımda sorun oldu vs hiç birşey sormak aklıma gelmedi tabii.

((Bu arada sezeryan olacak varsa korkmasın.ben pek bunları yaşayan okumadım.bence bende sıkıntılar vardı ondan olmuştur.pek doktora gitmezdim.bilinmedik birşeyler vardı muhakkak))

42 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından
Heyecan ve stres korkudan bile olmuş olabilir 
(219 puan) tarafından
Benim de normal doğumdu suni sancı ile 9 cm açılma ile çatala çıktım orda sancımı hissedemedim ıkınamadım zor oldu sanırım orda heyecandan korkudan öyle oldu
(1,139 puan) tarafından
Bende hiç heyecan korku yoktu ya.ama araştırdım epidural tansiyonu dusuruyormus
-Reklam-
0 oy
(628 puan) tarafından
benim hamileykenden itibaren çarpıntım vardı ameliyathaneye girdik sedyeye yattım başladı çarpıntı uyuşturdular çarpıntım devam ediyo aslında sakinim ama çarpıntım çok fazla oldu neyse kestiler çocuğu çıkaracaklar Rabbim bilir bildiğin sökerek çıkarttılar çocuğu asıla asıla sol tarafımı mafettiler çocuk çıktı ben rahatladım oh be dedim resmen midem bulandı ama normal sonra gene çarpıntım başladı gözlerim bi tuhaf oldu tüm makinalar ötmeye başladı deli gibi nefes alamıyorum dedim tamam sakin ol dediler koluma bişey enjekte ettiler kolum omzuma hatta boynuma kadar yandı kolum yanıyo acıyo dedim tamam ilaç etki etti sen sakin ol dediler sonra gözlerim açık ama bilincüm yarı kapalı kaldım ne kadar o vaziyetteydim bilmiyorum sonra kendime geldim son katı yapıştırıyorlardı sonra sedyeye aldılar götürdüler yarım saat sürmesi gereken ameliyat 1 saat sürmüştü Rabbime çok dua ettim ama ameliyattan çıkamazsam bile kızımı görüp koklayıp öpeyim diye Rabbim kabul etti dualarımı
(1,139 puan) tarafından
Tansiyon oynadığında mi oldu acaba gebelikte var mıydı başka bir problem acaba kalbi eykileyecek.ben de dedim bir ara gidiyorum sanırım dedim ama çok şükür biseyler yaptılar toparladim
(628 puan) tarafından
tansiyon problemim hiç olmadı sanırım kanama fazla olunca kalp kan pompalamayı yetiştiremedi çarpıntım oldu diye tahmin ediyorum birde benim sol yumurtalığım yok o yüzden çok acı çektim ne doktorlar ne hemşireler ameliyat hakkında hiç birşey söylemediler ama makinalar ötmeye başladığında hepsi makinalara bakıp panik oldular bişeyler ters gitti muhtemelen geldi geçti çok şükür
(1,139 puan) tarafından
Aynen bize de bilgi vermediler hiç sonrasında da.o anda korkmayalim diye söylemiyorlar sanırım.bana da bişey yok sıkıntı yok deyip durmuslardi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
29 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
26 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 710 göst.
30 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,831 soru

24,116,724 cevap

333,256 kullanıcı

...