0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (4,584 puan) tarafından
Kızlar bizim yigenin yanında çalışan bir arkadaşı vardı. Ameliyat olacakmış ayağından 3 hafta rapor alacakmış vs . Neyse bugün kızın cikisini vermişler gerekçesi de rapor alacak olmasıymış iş yerinde 3 ayı dolmadan olmuyormuş rapor güya bende bayadir işten uzağım ama bana saçma geldisonucta bu hastalık bilginiz varmı bu konuda a 101 de çalışıyordu. Girerken 100 küsur sayfa imzaliyorlar acaba içinde böyle bir madde de mi vardı.

1 cevap

+1 oy
tarafından
Şikayet etsin.170 i arayıp 
(4,584 puan) tarafından
Bende öyle dedim de sonra aklıma geldi acaba o sayfalarda böyle bir madde varmiydi imzalarken bizimkine girerken oku dedim usendi
tarafından
Bende okumamıştım sjsj ama sorarım senin için şimdi arkadaşa
(4,584 puan) tarafından
Sağol canım sende mi a101 de çalıştın
tarafından
Ama şöyle bir sorun varki 3 hafta çok uzun bir zaman bir market icin
tarafından
Bende müdür yardımcılığı yaptım da inan hatırlamıyorum prosedur nasıldı
(4,584 puan) tarafından
Tabiki öyle ama bana saçma geliyor keyfi bı durum değil sonuçta bir sürü şube var takviye yapılabilir iki tane sorumlu var akşama kadar sadece oturuyorlar
(4,584 puan) tarafından
İyi dayanmissin o tempoya bizim kızlar eve gelemiyor biri bölge sorumlusu öbürü normal eleman ikiside sabah beslere kadar yok sayim.yok.temizlik
tarafından
Geçen diyorumki günde 25 palet mal atıyordum oğlum kadar yormuyordu beniiii sjjs

Çok yoğundu temposu Allah çalışanlara yardım etsin zor anam zor
(4,584 puan) tarafından
Amin canım işin saati uzunsa olsa bıttigi bı yer var analık 7gun 24 saat:)
tarafından
Çok zormuş analık sjsj

İş bu kadar yorucu değildi inan akşam iş çıkışı çıkıp eşimle taaa nerelere gider gece yarısına kadar gezerdik sabah köründe kalkar ise giderdim yinede yorulmazdum
(4,584 puan) tarafından
Gerçekten annelik hem çok güzel hemde çok zor birsey aha bak bı don giydircem altı üstü döne döne odayı tavaf etti tut tutabilirsen:)))
tarafından
Kaç aylık benimkide bugun delirtti beni
(4,584 puan) tarafından
Dönen 8 aylık ablası 4 yaşında seninki ne kadarlık
tarafından
Bir tane var 9 buçuk aylık bugün bir bez degistireene kadar anam ağladı zibinini giydirene kadar uyuyana kadar oooo artk çıldırıyor
(4,584 puan) tarafından
Allah kolaylık versin tam çıldıracak zamanlari
tarafından
Emekliyor tutunup yürüyor artık heryeri birbirine katıyor
(4,584 puan) tarafından
Bizimkide o yolda cabaliyor valla daha iyi günler bacım maşallah paşaya yürüsün varsın:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
+2 oy
5 cevap 274 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.

Kategoriler