0 oy
954 göst.
Diğer kategorisinde (1,185 puan) tarafından
Annem evime hediye olarak arıtma taktırdı ki keşke taktırmaz olaydı o gün bugündür bıktım.  Kaynanam olacak şahıs dune kadar gider çeşmeden şu doldurup getirirlerdi ki benm arıtma gelene kadar gün de 15 sasal 2 damacana su dolduruyorum bu sular hafta geçmeden bitiyo yine geliyor filtre değişince hiç maddi destek yok ama. Kızını dershaneye veriyo 16 bine araba alıyorlar 307 bine ama arıtma yaptıracak paraları yok . Bide demesi yok mu borçlar bitsin ilk isim bi arıtma bide tost makinası almak bence de al yani en sonunda artırmayı sokup atcm o derece bıktım eve içme suyu kalmiyo sasal doldurmaktan.  Eşimde diyor istersen yukarıya takalım biz gidip dolduran dedim oldu başka...? Gitsin alsin ya

22 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
Bir gelişinde su kalmadı de arıza var felan de minicik akıyor arıtmadan su bide ha damacana mı dolduruyor bide e yuh yani . 
(1,185 puan) tarafından
2 damacana yaklaşık 10 adette 5 ve 10 litrelik sasal
-Reklam-
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Ben de. Yıllarca kaynanamdan doldurdum o da marketten alınca kızardı. Şimdi de annemden dolduruyorum saçma geldi bıkkınlık sebebi olarak.  Konu komşuda su olmayınca da doldururuz Allahın suyu da kıskanılmasın bence. 
(1,185 puan) tarafından
Canımın içi suyu kıskanmıyorum imkanı varken elinde varken ve bizim maddi durumumuz yokken tek maaşla zar zor geçinirken üstüne üstelik maddi destek istediğimizde elinin tersiyle iten birine bende haftası geçmeden o kadar suyu doldur boşalt istemiyrm harici artıma normal çeşme gibi hızlı da akmıyor saatlerde dolsun dihe bekliyrm sonra evime şu yetmiyo filtre zamanı gelince ona da maddi destek sağlamiyo sence mevzu kıskanmak mi..? Enayi yerine konulmak mi..?
(15,132 puan) tarafından
Arıtma nasıl biliyorum ben de bırakıyorum doldukça babam dolduruyor. Ben pinti insanları sevmem, kaynana aşırı pintidir ama su dolduruyoruz diye de kimseden filtre parası istemez. Ha borç iste verir sonra listeyi tutuşturur eline. Ama bu tarz şeylere anlam veremiyorum. İmkanım varken artırma almadım sırf kaynana da var diye şimdi de öyle annemde var ne gerek var o kadar yatırıma 6.5 tu şubatta. O zaman ben de anamı babamı enayi yerine koyuyorum bu düşünceye göre.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,313 göst.
11 Ocak 2026 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (41,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 331 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 786 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,148 soru

24,615,165 cevap

364,298 kullanıcı

...