0 oy
1,256 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Kimden duyduysam hepsi çok pahalı ateş pahası herşey diyor merak ettim uygun semtleri nereler varsa oda tabii?

36 Cevaplar

0 oy
(302 puan) tarafından
Biran evvel buradan kaçmak istiyorum gelmek isteyen sakın gelmesin hiç sevmedim İstanbulu hem pahalı hem kalabalık Bi yere gideyim desen tıkış tıkış burnundan geliyor 
-Reklam-
0 oy
(4,032 puan) tarafından
Ben Ümraniye de oturuyorum kiralar 6-7 binden başlıyo en düşükler, annemler Ataşehir'de 7-8 binden başlıyo, yani İstanbulda evin yoksa yaşamak zor 
0 oy
tarafından
Pahalı bacım ev kirası 6000 tl 6500 tl en basiti bu kıçı kırık avcılardan sesleniyorm 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Herkes pahalılıktan bahsetmiş bende tam tersi olumlu yönlerini söyleyeyim.mesala pazardan ogluma 5 şer liraya tişörtler şortlar aldım.yine 12.buçuk liraya tişörtler aldım.mesala ben ön muhasebeciyim şuan 7.5 milyara iş buldum.normalde kayseri de oturuyorum hayatta bu fiyatta ne iş nede pazarda tisort yok.market yine aynı market pazar yine aynı pazar hatta istanbul un pazari bana daha uygun geliyor.şuan sadece kiralar uçuk durumda ama her yer de böyle maalesef.evet kalabalık ama ben seviyorum burayı eşimi ikna edebilsem taşınmayı bile düşünüyorum.büyük şehir oldugu için avantajı çok .
0 oy
(2,954 puan) tarafından
Yeme içme ve kıralar cok pahalandı gyimde yerıne göre degısıyor canm.Ama mesela ben anadoluya gelin gtmiştim memleketımden farkı yoktu fıyatlarnbsonra esenyurda taşındım ateş pahası orda kıra bulamadk küçükçekmeceye tasındım esenyurt resmen kücükbagcılar olsu:))
0 oy
(4,843 puan) tarafından

Domatesin kilosu 25 tl ,salatalik 10-15 tl ekmek 4-5 tl sen burdan hesapla artık gerisini (kıra faturalar ihtiyaçlar gida ulaşım) .Kışa domates 80 tl olacak herhalde neyse ya kışında domates yemeyiz değil mi yaz sebzesi sonuçta nifak tohumu atmayayım şimdi buraya:))

37 yasindayim dogma buyume Istanbulluyum Bahcelievlerdeyim çok lüks bir semt değil hatta işçi sınıfı herkesin çalıştığı bir semt.Kendi evimde oturuyorum 11 sene once dugunden sonra aldik.Evi zor çeviriyoruz valla önceden orta direktik şimdi nerde..Evin masrafları kızın masrafları derken ay sonunu zor getiriyoruz kiracı olanın Allah yardımcısı olsun  valla..
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Tek İstanbul icin degil canim her yer ayni cok pahali bir yer ama yasanilacak bir yer tabi bugun bi taksimden kiraya cikmak nerde tuzla da Pendik'te kartal da kiraya cikmak nerde en basitinden 
0 oy
(6,849 puan) tarafından
İstanbul da doğup büyüdüm 1 buçuk aydır başka şehre taşındım evet cnm kiralar uçtu ulaşım otobüs herşey çok pahalı. Sadece patates soğan yag marketler vs aynı.  
0 oy
(991 puan) tarafından
Ankara dada hersey pahali yani İstanbul değil birtek bütün Türkiye aynı durumda 
0 oy
(929 puan) tarafından
Acayip pahalı hemde valla bugün küçük Bi pasta aldım doğum günü için 140 TL verdim kasiyer bile fiyata şaştı kaldı gerisini sen düşün 
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Beyoğlundan sesleniyorum yaklaşma yanarsın :D 
0 oy
(5,441 puan) tarafından
O imkana göre değişir İstanbul'da doğdum büyüdüm evim kira değil bana göre pahalı değil yani
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Asiri pahali inanki valla luzum
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Açıkçası sadece İstanbul pahalı değildir. Mutlaka başka illerde pahalıdır. Ama şunu soyleyebilirim ki bu devirde İNSAN GİBİ YAŞAMAK COK ZOR . Bunu alırsam bunu yersem buna bu kadar para yarcarsam diye oteledigimiz onca şey varken ben buna yaşamak diyemiyorum . Velevki yaşıyoruz o zaman insan değiliz .

Ben eşimle colugum çocuğumla bı yere gezmeye giderken ,dışardan biseyler yemek isterken,evime alacağım sütü yumurtasıni düşünmek zorunda olduğum için insanlığa haksızlık bir gecimsizlik yaşanıyor.rlbette zenginler vardır . Ama gitsen onlar bile dertt yanar halinde..

Ben insan gibi yaşamak istiyorum dedikçe ya yasamayacaksin ya da insanlıktan çıkacaksın der gibi zam üstüne zam.... 
0 oy
tarafından
Malesef çok çok pahalı 
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Neresi ucuz artık heryer İstanbul gibi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 697 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
+1 oy
28 cevap 1,487 göst.
28 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 625 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,856 soru

24,661,767 cevap

366,772 kullanıcı

...