0 oy
845 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Yan kapı komşuma ta 5 ay önce verdiğim tabaklar var 2 tabağım vardı belki unuttu hatırlatayım diye bir tabak daha verdim onu da vermedi 4. 5. Derken 5 tane tabağın var. Hepside farklı takımların tabağı. Biri tatlı takımının biri kahvaltı biri yemek takımının 2 Side başka bir yemek takımının yani yazık oldu takımlarıma . İstesem utanıyorum başka tabak versem oda kalacak diye korkuyorum istesem ayıp olur mu ya

28 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Tabaklarim eksik sizdeydi elime lazim oluyor de iste canim onun vermemesi ayip 
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm en mantıklısı mısafirim gelcek takımlar hepsı eksık tabaklarmı alabılırmıyım de ısteyenın binyğzğ vermeyenın ıkı yüzğ kara demişler sonucta kendı malını istiyosun belkı ondan sonra oda bıraz ıdrak eder o ladr uzun sure tutmaması gerektıgını.ben çalısırken haftalarca kalmştı bırının tabagı o kadr içime batıyodu rahatsız oluyodm kı evde emanet var dıye bıseyler yapıp verebılmek ıcın uzun sürmüştü vermem ben verdıgım tabagı bos yollayamas dıye hep plastik koyarm kı kadına yük olmasn hemde gerı alma derdı olmaz sende evınde plastık bulundur derım canm
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Kız 1 tane daha versen zaten 6li takım olacak gidip işte misafirm var kalabalık diye tabakları versene die
0 oy
(54,188 puan) tarafından
ececec bak duy sende ver komsunun tabaklarini☺️
0 oy
(735 puan) tarafından
Dersin tabağım sizde de misafirlerim falan olunca lazm oluyor. Alabilirmiyim de bunda bir şey olmzki
0 oy
(8,854 puan) tarafından
Tabaklarimi alabilir miyim 5 tane vardı de. Net olmak işe yarar canım utansın 
0 oy
(396 puan) tarafından

bende ramazn ayinda firin tepsimle bisey gonderdim. esim adama kac kere soyledi geri gelmedi ben kac kere dicek oldum diyemedim. gecen hafta aksam 1 tepsi borek yapmis gondermsti :D misafirim gelcek de takimlarin parcalari size gondermstm alabilurmiyim de. ben bi ara naylon tabak aliyordum. onla gonderiyordum. benm tabaklarda bazi kisilerden hic geri gelmez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 353 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 674 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
+1 oy
30 cevap 763 göst.
1 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nature Daphne (1,887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,779 soru

24,174,020 cevap

336,021 kullanıcı

...