0 oy
208 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Kullanıp memnn kaldığınız varsa link atr mısınz?

Ne kdar yağ koyuysnz ve ne kdar sürede pişiriyo

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

İçinde yeşil küçük bir kaşığı var yağı sadece o kaşık dolusu koyuyorsun. Benim vazgeçilmezim. Tavuk da yapıyorum bununla, iç haznesini yıkamak da aşırı kolay. Arkadaşlarıma da aldırdım hep :D
tarafından
İçine attığın şey piştiği zaman haber veriyor. Üzerinde neyi kaç dakikada pişireceğin de yazılı zaten. Ayarlayıp çalıştırıyorsun o kadar.
(2,290 puan) tarafından
Airfrey mi bu
tarafından
Actifry
(13,307 puan) tarafından
Ay sadece kestane yapmıyor bende çeyizime aldığım en gereksiz şey. Klasik fritöz alın bence.
tarafından
Bunu beğenmediniz mi siz ?
(13,307 puan) tarafından
Sadece ben değil eşim de beğenmedi. Sizin gibi çok beğenenlerden tavsiye üzerine aldım. Denemediğim yemek kalmadı. Ziyan oldu hep.
tarafından
Çok ilginç ya :) Valla benim elim ayağım. Bizde aile boyu var herkes çok memnun. Bilemedim.
(13,307 puan) tarafından
İşte herkes öyle diyor da tamamen ziyan oldu param. Asla tencere yemeği gibi olmuyor.
-Reklam-
0 oy
(507 puan) tarafından

image

Kumtel kullaniyorum bim e aktüel olarak gelmisti hic umidim yoktu ama muthis memnunum sifir yagla hemde ve elektrik faturasida geldi 30 tl fark var bence deger suan elim ayagim

(554 puan) tarafından
Ben de bunu yazicaktim bimden aldım yakın zamanda keşke daha önce alsaymisim elim kolum oldu aşırı pratik temizlik açısından çok rahat kendime yaptığım iyiliklerden biri oldu fiyat performans ürünü kesinlikle
(507 puan) tarafından
Cok memnunum bende
(4,100 puan) tarafından
Bnde bime geliyomş orda gördm bnu ondan sordm canm almk istiyorum da eşim de biraz bekle öyle allm dedi baklm tekrr gelr herhalde
(554 puan) tarafından
Sürekli fiyatlar artıyor canım ama bimde en uygunu sanırım fiyat açısından

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu