0 oy
944 göst.
Diğer kategorisinde (6,396 puan) tarafından
Ozellikle 2 cocugu olan anneler toplasin ❣ simdi esim 2. Cocugu istiyor 1 tane oglum war girecek ay 3 yasini dolduracak ve tedaviyle oldu insan sahip oldugu herseyin nankorudur ya galiba benimki nankorluk 2. Bi cocuk esim dile getiresiye aklimdan da gecmiyor du bu olsun die can atarken bi daha olacak die canim çıkıyor esimde dior belki yine gec olur cocumuz tek mi kalsin bi yoldasi olmasin mi paylasmayi bilmesin mi ama karar senin ben ne kadar yardimci olsamda bakan buyuten ilgilenen sensin dior cok kararsizim 1 aydir uykularim kacti bi yanim kismet de yap dior bi yanim istemiyor hadi beni bi rahatlatin ya ne desem bilemedim sukur maddi yonden her anlamda yeteriz onda sikinti yok maneviyattan cok korkuyorum☺

29 Cevaplar

0 oy
(3,352 puan) tarafından
Benimde oğlum 25 aylık arada bende düşünüyorum ama hemen vazgeçiyorum daha yeni rahata alıştım eski günlere dönmek zor geliyor ama en azından bir kardeşi olması gerekiyor bu hayatta yalnız kalmasın
(6,396 puan) tarafından
Sen tam olarak bensin iki arada bi deredeyim☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maneviyat daha zor bacım ya maddi imkanlar sorun değil de ne biliyim ben evlendim hemen hamile kaldım şimdi doğum yaptım bizde genetik ikinciye hemen kalınır valla ne yalan soyleyim ödüm kopuyo maddi yeterlilik tamamda manevi olarak ikinciyi yapsam ya ilkiyle hakkıyla ilgilenemezsem 
(6,396 puan) tarafından
Ilki suan kucukse ondan oyle dusunuyor olabilirsin bacu
tarafından
Aynen ben zaten hep diyorum bu sinde 3 ayı bitirecek anca okula başlar öyle 2inciyi bi düşünürüm diyorum anca öyle 2 tanesiyle baş edebilirim ondan da emin değilim yine bi dudunurum maddi manevi yetişebilir miyim diye o zamana da yaş olur 32 belkide olmaz
(6,396 puan) tarafından
Hayirlisi artik canim
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım fazla rahats alismadan yap gitsin bnim ki plansız oldu dusunmuyordum bnde çokta güzel oldu şimdi üçüncü bile olsun istiyorum o derece fikrim değişti sen düşün gerisini:)
(6,396 puan) tarafından
Anaaa goruyon mu☺☺
(4,583 puan) tarafından
Vallahi bak ilk kızım olduğunda diyordum benim adama 10 sene çocuk mocuk deme 180 derece çark etti ikinciden sonra fikrim :)
(6,396 puan) tarafından
MasAllah Allah gonlune gore versin canim
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Benimde oğlum Ekim'de üç yaşına girecek hep tek olsun diyordum eşimde eşin gibi diyordu sonra sürpriz oldu☺️şuan 7 aylık olacak o da  zorlukları var elbet ama sonrası güzel olur inşallah bizz şuan hala kiskanciz o ayrı tabi abimiz pek kiskanc
(6,396 puan) tarafından
Benim oglumda hic kiskanclik yok hani ewin icinde nasil olur bilmm baska bebekleri gider beraber severiz kucama alinca falan seslenmiyor ama☺
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bence tam zamanı yap bence eşin doğru diyor ömür boyu siz olmayacaksiniz en azından derdini kederini paylaşacağı bir kardesi olur 
(6,396 puan) tarafından
Hayirlisi kuzumm teklikte zor
(7,035 puan) tarafından
Tabi yanlızlık Allah'a mahsus tur
0 oy
tarafından

Kızım 31 aylık oldu ikinciye 35+5 haftalık hamileyim az kaldı bende yalnız kalmasını istemedim arkadaş olurlar birlikte büyürler dedim geç yapsaydım arada anlaşmazlıklar daha fazla olurdu diye düşünüyorum

Maddi durumumuz iyi şükür bende senin gibi bakabilecekmiyim diye tereddüt ediyorum hala ama inan Rabbim bir şekilde kolaylığını verir 
Eşime kalsaydı şimdi dördüncüye hamileydim kesin:D
Ama tabi oda bana bırakıyor 
(6,396 puan) tarafından
Ayy saglikla sihatle gelsin insAllah ☺ hahahahah herifler cocuk seviyor☺ bize birakilmasi en dogrusu ne kadar yardim ederlerse etsinler zorlugunu biz cekiyoruz
tarafından
Öyle canım
Sende yap gerçekten kendini hazır hissediyorsan eğer
(6,396 puan) tarafından
Hayirlisi canim bi deneyecez bakalim kismet ne zamana
0 oy
(12,067 puan) tarafından

Yapın bence bende ikinciye hamileyim plansız oldu ama iyikide olmuş enerjim yerindeyken bakayım ikisi de büyüsün sonra rahat ederim :)

(6,396 puan) tarafından
Saglikla sihatle gelsin canim insAllah
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bence tam zamanı ben olsam isterdim senin bileceğin iş 
(6,396 puan) tarafından
Saol canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 722 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
2 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 551 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,596 soru

24,113,167 cevap

333,075 kullanıcı

...