0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İdrar yolu yanmam var ve doktor hep URODAY verir veya sağlık ocağı. ReçeteyLe alırım genelde ve 10 15 TL falan en fazla. Bebeğim var çıkamıyorum eşime söylicem alsın da reçetesiz ne kadar acaba fiyatı. Pahalı mıdır 

4 Cevaplar

0 oy
(3,268 puan) tarafından
40 lira 64 kuruşmuş fiyati
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(3,268 puan) tarafından
Rica ederim. Gecmis olsun
tarafından
Reçeteli ne kadara geliyor acaba şuan
Çünkü baya oldu almayalı
(3,268 puan) tarafından
12 tl olmali internette oyle gorunuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Antibiyotik olduğu için reçetesiz alınamaz.
tarafından
Aldığım çok oldu aslında
0 oy
tarafından
Üromisin mi tek kullanımlık toz var oda çok iyi o kadar pahalı değil herhalde birde onu sorun 
tarafından
Onuda Bi araştırıp sorayım sağolun
0 oy
tarafından
Ayy bende bir şey sorcam , D vit çok düşük damlayı unutuyorum hep. Arkadaşım ampul şeklinde olandan al kullan dedi. Eşim aldı ama eczacı verirken uyarmış zehirleme yapabilir yüksek doz demiş bir şey olur mu ya emziriyorum ona göre icecgim.
tarafından
Ampul dozları çok yüksek dolar haftada 1 yada 2 kez kullanılabilir madem damlayı unutuyorsunuz kapsül olanları var damladan iyi ampülden düşük doz 1 gün arayla kullanabilirsin mutlaka doktora danışarak kullanın böyle şeyleri nasıl herşeyin azı zarar çoğu da zararlı geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım uzun zamandır dra gidemiyorum sıra bulamadım malesef. Birkaç ay önce gittiğimde tahlil yapıldı çok düşük d vit dedi damla verdi bilsem ampulü ya da kapsülü sorardım o zman. Dizlerimde ağrı var sürekli geçen ark dedi D vit eksikliğinden olabilir ben içiyorum çok iyi geliyor dedi. Çaresizlikten aldırdım ama böyle olacağını bilmiyordum icmiyim o zman. Kapsülde marka var mı ,ocean OMEGA kapsülü kullanıyorum ama d vit hiç duymadım.
tarafından
Bende emzirirken kullandım böyle balık yağı gibi küçük kapsülü gün aşırı alıyordum ismini şuan tam hatırlayamadım ama sadece bu eksiklikten değil B12 ve demir eksikliği de yapar dizilerde ağrı siz en iyisi tekrar lan verin bir baktırın eğer vitaminlerinize iyiyse yeni doğum yaptıysanız ve özellikle sezaryenleyse diz kapağı ız da ödemden dolayı yani fazla ağırlıkta dolayı menisküs yırtılması dizde iltihaplanma yada tahriş gibi birçok şey olabilir ihmal etmeyin
tarafından
Yaaa evet sezeryan doğum yaptım. Oğlum tam bir yaşında. Önceden de sorun vardı ama doğumdan sonra korona oldum kaslarimda çok ağrı vardı ayağa kalkamiyordum gittikçe arttı dizimin arkasında şişlik oluyor ara ara. Ortopedi, fizik tedavi Dr,hatta spor hekimine dahi gittim . Tahliller normal sadce D vit düşük çıktı ama dizim çok zorluyor artık , hacamat bile  yaptırdım o kadar korkmama rağmen ama faydası olmadi :( yakında menenjit aşısı için sağlık ocağına gideceğiz o zman tekrar kan vereyim olmadı.
tarafından
Benimde olmuştu ödemden dolayı menisküs yırtılmış ve iltihap olmuş hangi doktora gittiyse bişey yok dedi en son bir doktora gittim bir ağrı kesici bir iltihap giderici birde yırtılma için krem verdi oymuş Allah razı olsun onunla iyileştim
tarafından
Hangi bölüme gittin canm. Mr da mı çıktı yırtılma olduğu. Röntgen çekti ama bişey çıkmadı bende. Ödemeden dolayı hamilelik öncesi bende antibiyotik kullandım o iyi geliyordu ama şimdi emzirdigim için kullanmiyorum. Yırtık duzeliyor mu ilaçların ve kremin ismini yazar mısın rica etsem kardeşimin dizinde menisküs yırtığı var ona iyi gelir ins Dr a sorup kullanir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 495 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 371 göst.