O kadar çok ki ama en son kocamla birlikte anneme nasıl rezil olduk onu anlatayım annem bana geldi o dönemlerde gebeliğimin son haftaları ben idrarımı falan çok tutamıyorum. Annemle salonda oturuyoruz eşimde yatak odasından çıktı dışarıya gıdıyor . Evin dış merdıvenlerınden ınerken başladı osurmaya her basamakta bı tane osuruyor ama sesi salona kadar geliyor beni aldı bi gülme krızı ama kendımı susturamıyorum annem dıyor sus artık çocuğu doğuracaksın. Yok duramıyorum . Neyse içerı kocam geldı ben hala gülüyorum annem işaret edıyor çocugu utandırma belli etme dıye ama ımkanı yok ben yüzümü yıkayayım dıye ayağa bır kalktım çişim geldi bir de gülüyorum ya hiç tutamadım evin ortasına ne var ne yok işedim bu defa eşimle annem başladı gülmeye hatta ellerınde o anın vıdeosu bile var
Komşumuzun kızı ile markete gitmiştik o ara daha küçüktü o zamanlar prezervatifler altta oluyordu herkesin içinde abla ben bu sakizdan istiyorum demişti eline alıp ne bilsin cocuk onun şey olduğunu bende kasadayim bakmamıştım eline aldığını görmedim yani
Şimdi canım benim bebeğim çok gazlı bir bebekti biogaia ve Metsil kullandım Bebeğim 3 aylık olduktan sonra kullanmadım bir akrabamız var aşırı zenginler gayrimenkul zenginleri karısı bana sordu hangi ilaçları kullandın diye Ben de dedim biogaia Metsil kullandım biogaia biraz pahalı ama metsil ucuz dedim kadın Para sıkıntı değil dedi Çok utanmıştım o kadar zengin insan 100 liranın lafınımı yapacak sanki a p t a l sümeyye niye biraz pahalı diyorsun birde 6 7 kadın vardı
Kendimin yok ama eltim kaynanmla yasiyo benm kiz 2.5 bucuk yasinda sen git banyoya eltimin sutyeni al kafasına gecir evin icinde dolaniyrmus
Bowling de artistlenip elime topu alıp atarken kendimde topla beraber kaymıştım sonra kafayı bı kaldırdım herkes gülmemek için zor tutuyor kendini amannn Gülün bere nolacak dediydim oturup hep beraber gukduyduk rezil olmuştum
1,489,151 soru
24,340,433 cevap
346,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın