0 oy
1,054 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar instagrama her girdiğimde arkadaşlarım olsun keşfet olsun romantik çiftler, evlilik /teklifleri yıldönümleri,aşk kokan pozlar,süprizler,hediyeler ,romantik masalar vs görüyorum. Benim eşim asla böyle bi insan değil saçma bile bulur görünce.Ama eşimle aramızda saygı sevgi var şükür. Duygularını dışarı aktarmayan birisi.1 yıllık evliyiz.Doğum günü,yıldönümü kutlamadık. Hani insan bazen yeni evli olduğumdan mıdır nedir böyle jestler istiyor. Olmasa da olur da diyorum ya da alıştım bu duruma :)  Hâlbuki kaç yıllık evliler bile yıldönümlerini aksatmazlar . Sizinkiler nasıl? 

39 Cevaplar

0 oy
(1,225 puan) tarafından

Bizde de tam tersi ya ben mi cok duygusuzum diye düşünmüyo degilim valla. Esim her dogum gunu sevgililer gunu kadinlar gunu yıldönümü her ozel gunde surpriz yapar kutlar guzel romatik icerikli mesajlar vs atar hic aksatmadi daha ama ben sevgililer gununu kadinlar gununu kutlamaktan hoslanmam ya ilgimi cekmiyo yani gereksiz gibi geliyo dogum gununde ise sadece pasta yaptiririm romantik olamiyorum niye bilmiyorum :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Birebir aynıyız. Bizde 1 yıllık evliyiz hiç öyle kutlama yapmadık mumlarla güllerle falan ama her istediğimi yapar sevdiğini söyler şakalasırız vs bende alıştırdım kendimii ama haklısın insan arada şımartılmak istiyo :))
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Nikahtan iki hafta sonra resimleri almaya gittik ikimizde nikah tarihini unutmuşuz gerisini var sen düşün he doğum gününde sadece kutlarız te o.kadar:)
0 oy
(2,127 puan) tarafından

Ohooo sosyal medyadaki paylaşımlara bakarsak ben kilolu, bakımsız, fakir, ilgisiz, beceriksiz, tembel vs vs vs neler neler olurum :D herkes güzel olanları atıyor, kimse eşimle kavga ettik diye bir paylaşım yapmıyor. O yüzden sosyal medyaya çok aldırmayın çoğu sahte. Benim profilime bakanlar ay ne kadar mutlu diyordur ama evde kopan fırtınaları bilemezler. 

Her ilişkinin dinamiği farklı. Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı 

0 oy
(554 puan) tarafından
Canım benim esim çok düşünceli romantik bir adamdır. Sevgiliyken nisanliyken çok sürprizleri jestleri çiçekleri oldu hatta herkes evlenince değişir dedi. 3 yıllık evliyiz hala ilk gün ki gibi. ama çok fazla paylaşım yapmam ben de bence bunlar yapıyla alakali
0 oy
tarafından

Okurken beni benle esimi anlattin sanki :D evet benim esimde böyle cok sacma geliyor ona evlendigimiz ilk günden beri bizde 3.5 yıllık evliyix 

0 oy
(694 puan) tarafından

Ben böyle çok mutlu çiftler görünce eşimle aramız kötü olunca onlardan farkım ne niye şanssızım diye kendi psikolojimi bozardım özellikle bi arkadaşıma gıpta ederdim ortak bir arkadaşla konuşunca eşinin gece gündüz eskortlarla oluğunu kadının bunu kabul etmezse çıkıp gidebileceğini duyunca şok olmuştum sonra yavaş yavaş çevremde ki bütün mutlu çiftlerin aslında tam tersi mutsuz olduklarını en azından paylaştıkları gibi 7/24 olmadıklarını anladım :) bende onlardan biriyim wp den instagramdan takip edenler çevrem mükemmel bir evliliğim mutlu yuvam bana aşık çok sadık eşim var biliyorlar ama gel bana sor ne çektiğimi ne kimsenin dediğine ne paylaşılanlara aldanma 

0 oy
tarafından
Göstermelik şeylerin altında maalesef acı hikayeler döner her zaman ördek sendromu yani o yüzden için buruk hissetmesin rutin bir evliliğin varsa bu en normal ve saglikli olanı zaten diğer türlüsü yıpratır insanı ayrıca insan elinde olanı gerçekten sahip oldgu bir şeyi vurgulama isteği duymaz bir yerde gösteriş varsa yüksek ihtimalle bir eksiklikten kaynaklanıyordur bu da ikili ilişkilerde sevgi güven eksikligi olabilir ne fenomenler biliyorum dünya guzeli pozlar hediyler süsler ama birbirini aldatiyolar
0 oy
tarafından
O instagramdakiler hep reklam canım fazla kanma 

Eşim yapar bazen sürpriz vs ama özel günlerde yapar 
0 oy
(628 puan) tarafından
benimki de aynı 7 yıl oldu evleneli bırak benim doğum günümü kutlamayı kendisininkini bile kutlamayı sevmez saçma buluyo naoem ilk yıllar bende heves ediyodum ama artık saldım
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Eşimle 5 senedir evliyiz sayisizca güzel zamanlar romantik günler geceler eğlenceli suprizler vs olmuştur ama asla paylaşmayız telefonda durur o resimler ki bazı anları cekemeyiz bile çekmek izin ugresmayiz bizim derdimiz kendimizi mutlu etmek dışarı mutlu gorunmek değil şu tiktokta dolaşan çoğu akim lar evimizde olur ama biz egleniriz başkası bizi niye görsün ki . Yani demem iki sne ordakine takılma onlarin çoğu göstermek için yapıyo zaten kendini mutlu an a bırakan çok az 
0 oy
tarafından
bnm ki de sevmez ama oyle olanlarin da tek tek bosandigini gorunce onemli olanin ne oldugunu anliyorsun
0 oy
(14,412 puan) tarafından
O kadar da inanma tatlım Instagram'da milyonlarca insan arasından 100 tanesi 200 tanesi böyle işte o sana sürpriz yapmıyorsa sen yap, yavaş yavaş alışır o da.erkekleri eğitmek lazım yapabiliyorsan ne ala
0 oy
tarafından
15 aylık evliyim bende pek romantizm görmedim ama bazen jest yapar
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Benim eşimmde öyle ben de instagramda görüyorum dediğin gibi şeyleri ama sosyal medyaya hiç aldanma canım herkesin ilişkisi briicik ve özel herkes güzellikleri paylaşır kimse olumsuzlukları paylaşmıyor bu da tabi yanlış algı yapıyor insanda
0 oy
(2,638 puan) tarafından
Kız onlar hep kamera önünde öyle. Sonra bizleri de böyle şeylere ozendiriyorlar. Bizde niye yok düşüncesine. İnanma sen onlara hepsi para için.
0 oy
tarafından
Çok şükür eşimde bnde 8 yıldır hiç şaşmaz hep kutlarız
0 oy
(14,545 puan) tarafından
Ben tanıştığımda tam bi öküzdu kendı doğum gününü bile unutur . Bende pek abartılı oyle instagrama her yere paylaşma fln hoşlanmıyorum ama özel günlerde illa bi altın isterim alır da artık alıştı 
0 oy
(30 puan) tarafından
30 temmuz doğum günüm evlilij yıldönümümğz ama bişe yapacağınj asla sanmıyorum 4 yıldır birlikteyix o dediğin gibi bişeyler hiç görmedim ama laf çarpıyorum valla ve 4 yıldırds bişeyler beklemiyor da değilin yani ama yapmıyor 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,161 göst.
16 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 642 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 832 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 581 göst.