0 oy
237 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,463 puan) tarafından

Arkadaşlar benim yüzümde ergenlikte cikarmadiğim sivilceyi 2 ayda çıkardım yüzüm maffoldmuş durumda ve izleri geçmiyor 2 aydır cildiyeye gidicem özelemi gitmem mantıklı devletemi ?

İlk olarak kanamı bakılıyor krem vs birşey mi veriyor yoksa 

3 Cevaplar

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Tahlil yapılıyor evet. Krem vs kâr etmiyor ama. Diyet ve detoks yap bence. 
(1,463 puan) tarafından
Maydonoz detoxsu yapiyorm yağlı süt ürünlü hazır gıda çikolata cips vs yemiyirm sabah kahvaltı akşam yemeği aralarda meyve vs okadar dikkat ediyorum ama yok olmuyir yani
(3,485 puan) tarafından
Gluten diyeti dene, un ve türevleri. Dr gitsen tahlil yapıp soyucu krem verecek, soyacak kurutacak ama bi cacık olmayacak. Çook çok gittim zamanında biliyorum. Son çare roacutan verir, o da yan etkisi çok fazla, insanı ****** ediyor ve etkisi geçiyor zamanla, çektiğin çileyle kalıyorsun. Hormonal bişi de olabiliyor sebebi, aslan pençesi çoban çantası civan perçemi gibi adet düzenleyici çayları da değerlendirebilirsin.
(1,463 puan) tarafından
Roacutan kullanmam canm evet yan etkisi çok fazla çıkarıyor belki ama sonradan onun izlerini geçirmeye calisicm tekrar araştırırken İbrahim Saraçoğlunun bir kürüne rastladım aç karnına maydonoz ve limon detoksu onu iciyorm cildimde bı arınma olduğu gerck kullandığım jeller vs hep bilindik pahalı markalar yeterki geçsin diye çabalıyorum kan tahlili yaptırmak istiyorm acaba içten gelen bir problemim diye zatn çok takıntılı bir insanım inan insan içine çıkamaz oldm
(3,485 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum. İçten gelen bişi evet. Mevcut toksinleri başka şekilde atamayınca bu şekilde kurtulmaya çalışıyor vücut. Detoks faydalı olur merak etme. Gluten diyetine de bi şans ver bence.
(1,463 puan) tarafından
Ekmek vs demi yemicm canm biraz detaylı bilgilendirirmsn
(3,485 puan) tarafından
Buğday ve  unuyla yapılan her şey, ekmek makarna hamurişi bulgur vs aklına ne gelirse. Başta zor gelir özellikle ekmeğin yerini doldurmak zor oluyor ama emin ol alışınca rahat edersin, yemeden de oluyormuş karnım da doyuyormuş dersin. Tok tutması için bol ceviz yemiştim ben.
(1,463 puan) tarafından
Kız cevizde yağlı yaa o sivilce yapmssn
(3,485 puan) tarafından
Yapmaz merak etme, margarin değil ayçiçek değil rafine değil bişi değil, kaliteli yağ cevizdeki.
-Reklam-
0 oy
(3,472 puan) tarafından
Cildiyede kapıları aşındırmış biri olarak komedon halini almadıysa sivilceler, önce krem denerler canım. Birden çıktıysa ve araştırılsın istiyorsan özele git çünkü devlet üstüne düşmüyor. Krem yazıp gönderirler yani. Hormonlardan mı tiroit mi böbrek üstü bezlerinden mi baksınlar özeldekiler
(1,463 puan) tarafından
Komedon tam ne olarak bilmiyorm ama benim ağrı bir şekilde çıkıyor yaklaşık 2 haftada dahi inmiyor şişliği hatta patlıyor yeniden iltihaplaniyor o sivilce sonra tabi izi kalmasi kaçınılmaz oluyor
(3,472 puan) tarafından
Derinin altında kist gibi. İyice sıkmadan çıkmayan iltihaplı sivilceler komedon canım. Benim yüzümün her yeri onlarla doluydu o yüzden ilk tedavim çok uzun sürdü 7.5 ay. Ucunu bulup iğneyle patlatmadım mı kalıyordu orda uzuuuun bir süre belki 1 ay belki daha fazla. Hatta kulak mememde vardı kocaman bitane doktorum tedavi bitene kadar gitmezse iğneyle ilaç verir öyle geçiririz demişti. Tedavi bittiğinde hala ufacıkta olsa duruyodu ilaç enjekte etmedi 1 sene falan sürdü tamamen gitmesi
(1,463 puan) tarafından
Sağol canm bakalm bende gıdım ne dicek gerekirse baslarm ama yaz bitmesi lazım birde lazer seansim var onunda bitmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla ağda dahi kullanılmıyor cnku
(3,472 puan) tarafından
İlacı kullanırken cilt çok hassaslaşıp kuruduğu için ağda da önerilmiyor canım. Kardeşim düzenli lazere gidiyordu gittiğinde ücret ödüyordu söyledi ara verdiler tedavisi bitince devam edecek. Sonbahar gibi başlasan tedavine senin için daha iyi olur tabiki. Hakkında hayırlısı olsun
(1,463 puan) tarafından
Çok sağol canm
0 oy
tarafından
Kan tahlili istiyor devlete git bence muayene 350 olmuş daha tahlili var
(1,463 puan) tarafından
Bizim buradaki özeller daha pahalı yaa kanı devlette versem eğer ilgilenmezse istediğim gibi o tahlillerde özele gitsem olurmu acaba
tarafından
Olur tabi. Ama sivilce için verilen ilaçlarda belli. Devletteki cildiyeciler de iyi
(1,463 puan) tarafından
Hap kullanmak istemiyorm canm ama kan tahlili yaptırmak istiyorm içten gelen bir problemim var acaba diye dusunuyorm 24 yasindaym. Bu zamana kadar toplasan 5 sivilcem çıkmıştı şuan yüzüm sivilce ve izleriyle doldu çok stresli bir hayatım var bilmiyorm ondanmi kızım var çok yaramaz ev işleri çocuk uyku dusnsizligi gece uyumuyorum fon etkilermi bilmiyorm
tarafından
Bi baktir cnm aynen. Geçer ins
(1,463 puan) tarafından
İnsallh canm sağol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 272 göst.
11 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Talhaninannesi (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
25 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifylmz0660 (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.
25 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,449 soru

24,183,716 cevap

336,491 kullanıcı

...