0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından

Instagram'da izliyorum videoları. Nedense videonun başına bakınca sonunu merak ediyorum. Özencim falan da değil ki zaten hamile de değilim :D eşimin dediğine bakın hiç özenme yapmam. Güler misin ağlar mısın. Hani hamile olsam anlayacam da Nasrettin hoca hesabı testiyi kırmadan dövüyor ki istemeyim. İkincinin düşüncesi bile aklımızda yokken. İnadına çocuk yapıp cinsiyet partisi diye tutturacaksin :woot:

5 Cevaplar

+1 oy
(2,362 puan) tarafından
Adam ters psikoloji yapıyor bellki
(1,328 puan) tarafından
Ters psikoloji ne demek yani ne demeye çalışıyor
(2,362 puan) tarafından
Dediğin gibi sen çocuk yap ben yaparım sanada demek istiyordur gkgjv
(1,328 puan) tarafından
Yok kız oğlan ikimizi de mahvetti çocuk falan isteyecek halde değiliz ikimizde :D
(2,362 puan) tarafından
Of valla Bn beş tane istiyorum ama üçüncü şuan diyorum yok biti kordon baglaticam
(1,328 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın. Bende önceden 3 isterdim. 1 tanede pes ettim bırak 3 ü 2 den bile korkuyorum. Tabi istiyorum 2. Ama korkarak. Çünkü oğlum akşama kadar elimi ayağımı bağlıyor bı an arkasından ayrilamiyorum işlerim yetismiyo evde bı kaos havası hâkim. Biraz büyür de akillanirsa anca belki o zaman
(2,362 puan) tarafından
Allah razi olsun inşallah, valla zor ömür bitiyor
(311 puan) tarafından
Bencede hahahah
(2,362 puan) tarafından
Asel sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adam diyorki baştan söyliyim ben:ddd bende öyle izlediğim zaman kapat şunlaro diyor aşırı saçma geliyor banada onada
(1,328 puan) tarafından
Ya bende yapmam zaten ama izlerken başını görünce cinsiyeti merak ediyorum. Helede aynı cinsten bikac çocuk varsa
tarafından
Bende sevmediğim halde izlerken mesela tepkilerini merak ediyorum sonu gelmiş oluyor :)) hoşuma gidiyor izlemek ona bile izlerken karışır:dd
(1,328 puan) tarafından
Aynen tepkileri merak ediyom bide uzulenlere kızıyorum. Uzuleceksen yapma parti ilerde o çocuk izleyince nasıl duygulara girer Allah bilir
0 oy
tarafından
Benimki de hiç haz etmez oyle şeylerden.  Bende pek özenti yapan bırısı değilim . Bunun kuzenı var evli ikinciye hamile eşi bugun konuştuk cinsiyet belli oldu kız seninkine söyleme balon patlatma parti fln ayarlayacağım diye 

Benim ağzımda dururmu laf soyledım deme kuzenine dıye bitmez bunların sevdası dıyo :)))
(1,328 puan) tarafından
Yaptıranların da yüzde 90 ı ya zorla yada nazla yaptiriyodur zaten. Çoğu erkeğin böyle biseyi isteyerek yapacağını sanmam
tarafından
Katılıyorum ++++
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ay bende sevmiyorum şöyle şeyleri ya seninkide heves etmeyesin diye uyarmış seni önden işte :)
0 oy
(1,168 puan) tarafından
benim esimde  hic sevmez  bende  sevmem kuzenim yapdi gitdim yardim etdim.   mutluluguna ortak oldum. bana  ama cok sacma ya. sanki kiz  cikinca  ya oglan cikinca sevinmeyeceklermi abartida bir seviniyorlar.   e  baska  reng olsaydi sevinmeyecekdinimiz. evladin ne cinsiyeti olurmu ya. evlad  bu  hic sevilmezmi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
+5 oy
22 cevap 756 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
0 oy
14 cevap 544 göst.

Kategoriler

1,476,823 soru