0 oy
542 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bu nasıl birşey bilmiyorum ama ilk defa başıma geliyor burnum ağız etrafim kaşınıyor genzim küp kuru ve ağrıyor halsizim kemiklerim kırılıyor böyle birşey görmedim eşim aynı arkadaşım ayni komşular zaten hastaydı nasıl bulaştı bilmiyorum gidipte gelmiyorum ilaç içiyorum fayda etmiyor '(

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O salgın değil korona olmussun
tarafından
Hadi ya öylemi diyorsun testmi versem
(18,764 puan) tarafından
Bir zamanlar korona da bir salgindi ama alıştığımız için artık salgından sayılmıyor ne garip değil mi  :D
tarafından
Test yapsan ne fayda grip gibi düşün normallesti artık
tarafından
Evet haklısın canım ama başkalarının hakkına girmemek lazım bence benim karşı komşum hastayken yoğurt istedi isteyebilir sorun değil ama derki hastayım kapıya bırak onlardan geçti büyük ihtimal evinede gitmedim ama hiç dikkat etmiyor :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Çok sağol cnm
0 oy
tarafından
Bende aynıyım 3 gün oldu geçmiş olsun
tarafından
Sağol cnm
0 oy
tarafından
Aynıyım cnm kac gundur cok kotuyum
tarafından
:( of hastaneye mi gitsem
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Geçmiş olsun çok ..
tarafından
Sağol cnm
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Hastaneye gidip bi test verin bence geçmş olsn
tarafından
Sağol cnm ama kimseye gidip gelmedimki ben hic
(1,391 puan) tarafından
Eşiniz çalşmıyor mu yada binada biri hastadır merdivene kapıya dokunur siz markte pazara çkarsınz hastalk kaparsnz gidp glmesnde oluyor cnm inşllah bşy yktur
tarafından
Valla canım anlamadım inan böyle birşey gormedim belim ağrıyor AŞida yaptırdım daha önce geçirdim ama böyle değildi burnum yanıyordu birde kaburgaların ağrıyordu bu başka birşey sanki belim ağrıyor felaket bacaklarim birde
(1,391 puan) tarafından
Bizim binadan karşı komşu olmuş çocklarda kas ağrısı varmış kadın grip oldum sanmış ama testleri pozitf çkmş mutasyona uğradkça belirtiler değişiyor ilaç da vermiyorlar artk 4 aşı oldum diyor kadın çok arttı vakalar muhtemeln korona olablrsn
tarafından
Evet vermedi zaten karşı komşu yoğurt istedi birde hastaymış burdaha kapımı açarsam iki olsun hastayken insanların kapısı calinmaz ya testde vermemiş özele gitmiş serum istemiş vermişler birşey istiyorsa hastaysan dersin hastayım kapıya bırak zaten hijyen 0 :(
(1,391 puan) tarafından
Bizde de bir haftadır çocuklar grip gibi ben de hastaydım iyileştim bugn yine başım ağrıyor bina yöneticisi koronaymış ama çıkmış kapıda araba yıkıyor bizim dokunduğumuz heryere dokunuyor biz dkkt etsek çocuklar anlamıyor insanlar umursamaz olmuş snra cezasını biz çekiyoruz Allah yardımcın olsn cnm
tarafından
Canım valla hastaneye gittim maske taktım gittim düşün biraz düşünceli olmak lazim
(1,391 puan) tarafından
2 senedir insanlar sen ben gibi düşünseydi korona şimdiye kalmaz biterdi emin ol
0 oy
tarafından
Corona olmuşsun geçmiş olsun 
tarafından
İnsAllah degildir
tarafından
Belirtilerin aynısı bnde var ve koronayim şuan patlamış durumda vaka sayısı
tarafından
Gittim test dedi zaten direk ev de dururken kapmak birde ikinci canm
tarafından
Eve gelenler bulastiemis olabilir yada eşiniz isyerinden getirmiş olabilir geçmiş olsun
tarafından
Eve kimse gelmedi canım bu ara evdende çıkmadım eşimin iki gün önce başı ağrıyordu öğün komşuda hastaydı yoğurt istiyordu bilmiyorum hangisi artık :(
0 oy
tarafından
Bende aynıydım acile zor düştüm test aldılar meğer korona olmuşum. 3 gündür yatıyorum dogru düzgün kendime gelemedim 
tarafından
İnsAllah değilimdir küçük kızım var daha önce geçirdim ama böyle değildi canım burnum yanıyordu halsizlik vardı ama bel ağrım yoktu ya kaburgaların agriyordu
tarafından
Daha önce bende geçirmiştim hicbir belirti yaşamadan çok rahat atlatmıştım ama bu kez beni yıktı geçti valla. 26 haftalık hamileyim bebeğe bir sey olacak korkusuyla atlatmaya çalışıyorum
tarafından
Hamile oldugun için demekki ben hamile değilim ama ilkinde zordu buda çok zor birşey ağzımı boş bırakmamaya çalışıyorum
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Korona canım o geçmiş olsun
tarafından
İnsAllah degildir sağol canım
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Korona olabilir cnm biz yeni karantinayı bitrdk aynı şikayetler vardı
tarafından
İnsAllah degildir :(
(1,234 puan) tarafından
İnş canım bi test vern emn olursunuz
tarafından
Kovit değilmişim cnm
0 oy
tarafından
Koranasin bende ayniyim 
tarafından
İnsAllah degildir ya biryerde cikmadimki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,134 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,717 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (607 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,293 soru

24,181,367 cevap

336,337 kullanıcı

...