0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (311 puan) tarafından
Merhabalar 

Beni pek tanimazsiniz nadir yorum yaparım çok post açmam 

Çok şükür güzel bir evliliğim ve de bir bebeğim var 7 aylık 

26 yaşındayım

Zorlu bir bebekligim olmuş 6 kez ameliyat geçirdim bebek ve çocuklukta ağır ameliyatlardi

Ömür boyu 3 kilo kaldırmak yasak, uzun yol yuruyemem,yatsam bile sırtım ağrır ,gabizlik problemim olacak ömür boyu 

Cok şükür bekarlikta ve hamile kalana kadar hiç zorluk çekmedim ,hamileyken çalıştım bile doğuma kadar hamileliğimde çok güzel geçti hiç bir sorunum olmadı şükürler olsun

Ama doğum yaptıktan sonra bütün bedenim mahfoldu sanki

Çok şükür bebeğimde uslu maşallah diyeyim ondan yana bir zorrlugum yok 

Ama kollarım bacaklarım bütün vücudum hiç tutmuyor sanki 

Bebeğim 7 aylık kilosuda yerinde kucakci biraz acaba ondan dolayı mı zorlaniyorum ki ya da vitamin degerlerimemi baktirmam gerekir 

Siz ilaç vs kullanıyor musunuz bana biri akıl versin nolur

Gün geçtikçe bebeğim daha da agirlasacak ne yaparım korkuyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Siz bi genel muayeneye gidin bence ne olur ne olmaz gecmis olsun Allah kolaylik versin
(311 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah
Yani genel muayene derken kan tahlili gibi  mi
(2,016 puan) tarafından
Onceden yasadiginiz sıkintilarla ilgili nereye gitmeniz gerekiyorsa ona gidin zaten kan tahlilide yaparlar
(311 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Oncellikle gecmis olsun bi genel cerraha ciksaydin emara girerdin neyin var neyin yok anlasilirdi ona gore ilac yazarlardi boyle agrilarim yok canim bilgimde yok belim agrir arada sezeryandan.kaynakli oda geciyor sonra uzaninca
(311 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Benim de galiba kansızlık tavan yaptı sağlık ocağında düzenli baktiririm bence sen de bı baktır kendini ihmal etme. Vücut boşuna alarm vermez
(311 puan) tarafından
Haklısınız hiç daha önce baktirmadim doğumdan sonra kesin kanla ilgili
(4,034 puan) tarafından
Tabii ki de öyle ben bı kere çok fenaydim baktirip ilaç kullandım kendime geldim resmen. Acı cekmeye gerek yok hem halsizlik hem stres yaptırıyor çocuklara yansıyor
(311 puan) tarafından
Çok doğru hiç istemem güçsüz sinirli asabi ve yorgun anne olmak
Hayalimde hep mukemmelin bir tık altı anne olmak vardı ama anlamayan küçücük bir bebeğe bile stresle sesimiz yükseliyor conta çok üzülüyorum ilerlemeden kendimi yola sokmam lazım
(4,034 puan) tarafından
Ben bir haftadır öyle oldum randevu aldım gidip baktiricam kafama göre de kullanmak istemiyorum. Sen de yap. Bayağı toparlanayor jnsan
(311 puan) tarafından
Hangi bölümden randevu almalıyım
(4,034 puan) tarafından
Ben aile hekimine gidiyorum sağlık ocağı na yeterli oluyor.ama illa ki hastane ve uzman Dr göreceğim diyorsan dahiliye canım
(311 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kuzum bu önceden yaşadığın rahatsızlıkların takibi yapılıyor mu bence ihmal etme doktora git mutlaka 
(311 puan) tarafından
Hangi doktora ama
tarafından
Dahiliyeye git önce anlat test yapar olmadı başka bölüme sevkeder
(311 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim
(2,111 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah'ın emri olmayan bir şeyi Allah'ın emri demek iyi değil.
(311 puan) tarafından
Teşekkür ederim Haklısınız yanlış hitap oldu
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ne gibi bir güçsüzlük ama bu kasla mı alakalı içte  gelen bir halsizlik isteksizlik mı halsiz isteksiz isen kansızlık demir anemisi olabilir ki her yeni annede görülen bir şey bu ama kasla.alakali bir.yorgunluk sa daha ciddi olabilir 
(311 puan) tarafından
Hem içten gelen halsizlik hemde kaslarım galiba
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Benimde sol omuz Kasım yırtık çile çekiyorum resmen kitleniyorum kas içi iğnelerin var kortizonlu ama vurulmamak çin elimden geleni yapıyorum  bebeği kucagjma coknalamadıgımdan benden cok anneme babasına düşkün ve bu cpknzoruma gidiyor 

Spor geçmişim oldugundan dinç duruyorum doktorlar başla tekrardan diyor su aralar yüzüyorum iyiyim vaktin varaa ilactan cpk spora yönel
(311 puan) tarafından
Spor yasak canım bana teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım zaten öncesi sağlık sorunların olmuş dogumdan sonra zaten mutlaka kan vermek gerekiyor diyor doktorlar ona göre vitamin verir yada kansızlıkta olabilir
(311 puan) tarafından
Haklısın geç kaldığımin farkındayım
tarafından
Benimde 7aylık bebeğim var ben dahiliye gittim detaylı kan bakılacak tabi benimki farklı vücüdümda morluklar oluyor hatta doktor bana da kızdı neden dogumdan sonra kan vermedin diyr
(311 puan) tarafından
Doğumdan sonra çok farklı seyler oluyo herkesde
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bende öyleyim şuan bile uzandığım yerden zor yazıyorum inanki elim ayağım sanki boşalıyor kızım beni çok üzüyor sinirlendiriyor artık benimkide sinir sistemim mi bozulduda böyle oldum kan değerlerim de düşük o da etki ediyor ilaçta düzenli kullanamıyorum ay çok kötü bişey ya kan değerli önemli valla herşeyi tetikliyen o aslında bi baktir sende
(311 puan) tarafından
Aynen canım Allah hepimizin yardımcısı olsun baktırdım bugün sonuç bekliyorum

İlgili sorular

+1 oy
33 cevap 1,271 göst.
0 oy
10 cevap 308 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 453 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
0 oy