0 oy
780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (182 puan) tarafından
Ben bugün eşimin ailesinimde oluşturduğu bı sebep yüzünden ciddi şekilde sol gözüme eşim tarafından kendimi kaybedecek gibi bı darbe yedim tokatmi yumrukmu anlamadım dahi sadece şiddetli şekilde bagirdigimi hatırlıyorum sanki gittim geri geldim gibi afalladim kendimden geçtim gözümde sadece şiddetli ağrı oldu burnumdan kan aktı aynaya baktım ki gözüm kan çanağı ve şuan mosmor ben defalarca düşündüm ama benim eşim olacak kişi bı polis memuru ben acile gidip darp raporunu alsam bende i belge kalsın diye kendisi mesleğinden olurmu ben ondan çok korkuyorum  

29 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Darp raporunun bı kaç ay süresi var ztn bı şey yapmayıp daha mesleği için kaygılaniyorsan alma da ztn sn çok daha dayak yersin mesleğini düşünmeye devamke
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen kafaya mı yedin mezarına girincemi rahat ediceksin inşallah meslekten alırlar önceki postunu okudum öldürmesini bekliyorsun resmen darp raporunu al uzaklaştırma kararıda çıkar
0 oy
(513 puan) tarafından
o kendi mesleki itibarini dusunse sana boyle yapmaz. 

bu zamanda once kendini dusuncen. git guzelce al raporunu sikayetini de yap bence. 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Olmaz sadece soruşturma yer 
0 oy
tarafından
Poliste bunu yaparsa esine yaniiiii yaaaaaa
0 oy
(12 puan) tarafından
Meslegiyle alakali bir problem olusmaz, raporunu alir savciliga teslim edersin, bir kac aya basit bir mahkeme gorulur, hakim cagirir ikinize de sorar, en kotu ihtimal basit bi uyari alir ama verilen sure icinde curmunu tekrarlamasi durumunda daha farkli bir cezaya donusur. Darp raporu almaktan ziyade evliligin ve gelecegin hakkinda planin nedir buna karar vermelisin, onceligin esinin mesleki itibari degil kendi gelecegin olmali. Kimseye muhtac ya da bagimli hissetme, Allah seni hur yaratmisken kimsenin kolesi olma. Cok cok gecmis olsun.
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Eşiniz mesleği gereği oto kontrolünü kaybetmeyen biri olmalı o bunu düşünmeyip eşine bunu yaparken sizin onu düşünmeniz ne kadar doğru tartışılır.Size bunu yapan  .. neyse birsey demeyeceğim.. 

siz kendinizi düşünün önce.Detayli bilgim yok ama şahsi düşüncem sorun olmayacağı çünkü ailesel bir konu ve polis kimliği ile ilgili  değil koca kimliği ile yapmış.Bence hiç durmayın hemen bir hastahmeye gidin hastahanede zaten belirtirseniz hastahane polisi ifadenizi Dr bilgilendirmesi ile gelir alır.
0 oy
(770 puan) tarafından
Bildgim kadarıyla belgeyle basvurmadikca bişey olmuyor hastaneden sadece alırsan en azndan önceden öyleydi arkadaşımın eside polisti darp raporu aldı işinden olmasın diye kullanmadı 
0 oy
tarafından
Bir esim diyprsun 

İki mesleğini düşünüyorsun 

Üç alıp çeneni tutamazsin bu sefer korkutmak için aldığın darp raporu yüzünden tekrar dayak yersin

Neyi düşünüyorsun??? İki gun sonra olacakları söyleyim sana herhangi bir haber kanalında cinnet geçiren polis memuru eşini katletti diye çıkar bizde vahh vahhh ahh ahh deriz ertesi gün bile degil o günde aklımıza dahi gelmeyiz cociklarinda büyüdükçe annem neden gitmedi bizi almadi der biraz kendinize güvenin bir erkeğe bağlı kalmayın.

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 616 göst.
27 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,294 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 224 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 310 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,458 cevap

333,161 kullanıcı