0 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
 Ya eşim desen bambaşka bir duyada  kaynana 9yle kayın peder öyle zaten esimlede kavga ettik 2 gündür annem bende yatıyordu az önce çöpü dökmeye indim merdivenlerden eşimin baba annesi oğlumu sikiştiriyor 5 yaşındaki çocuğa diyor anneannen gitimi  iki gün daha kalsaydı böyle bağırarak başlıyor anneme Bedua etmeye  ya geçende ekmek istiyorum küflü ekmek gönderiyor elektrik faturasını o ödüyor diye lambaları açmama izin vermiyor diyor karanlıkta oturun bir lambayı açık görse hemen evim gelip bin şey söylüyor ya ne yapacak ben artık gerçekten dayanamıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yuh Yuh Yuhhh NE Diyim Ya Allah Yardım etsin inşallah esin de hiç akıl yok ssnirim
(2,362 puan) tarafından
Valla benim bildiğim bir şey varsa oda erkeklere iyi bir ders iyi bir elveda demeddinmi akilanmiyorlar
tarafından
Defalaca ders verdim ama mal ya anlamıyor
(2,362 puan) tarafından
Yaaa kıyamam Allah yardımcın olsun insalahh dua etmekten başka Bi çare yok
tarafından
Allah razı olsun dua bile bana yeter
(2,362 puan) tarafından
RABBIM sana ferahlık versin inşallah tez vakitte rahata kavuş inşallah
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Valla bu hayatları okudukça sadaka veresim geliyor Allah ıslah etsin ne pislk insnalarlç var Allah' yardımcın olsun inşallah canım:((
tarafından
Allah razı olsun inşallah intihar etmem çünkü artık yeter ve
(916 puan) tarafından
Öyle deme Allah büyük:((
tarafından
Ama durmuyorlar ya bir parça ekmek verecekler diye canımı alıyorlar inanirmisin lavaboya bile gidemiyorum nedir su su sesi alt kata gidiyor bagiriyorlar fatura çok gelecek die
(916 puan) tarafından
Allah'öyle insanların suyunu kurutsun bu ne
tarafından
Amin bak vala  bu hala iyi yanları daha bir çok  şey var  ya inanirmisin  benim merkete 500 TL borcum var benimle doğru dürüst kunuşmuyorlar sırf o burcu  vermesinler die eşimde asker ortada kalmışım ya ne yapacam
(916 puan) tarafından
Ayyy garibimmm ne kadar kaldı eşinin gelmesine
tarafından
Daha 4 ay var
(916 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun annenlere gitsen olmaz mı
tarafından
Allah razı olsun annemlere gidemiyorum çocuklar ağlıyor bebeğin mamasidir bezidir ailemin durumu yok zaten
(916 puan) tarafından
:(( Rabb'im yardımcın olsun çok Zor gülüm
tarafından
Allah razı olsun ben artık ayakta kalmak güçlü durmak istemiyorum çekip gitmek istiyorum çok uzaklara işte ikitane çocuk var
(916 puan) tarafından
Çok mu erken evlendin
tarafından
15  yaşında evlendim şuan 21 yasindayim
(916 puan) tarafından
Niye o kadar erken evlen ki :(((
tarafından
Ailem hep bana kötü davraninrdi aile baskisindan
(916 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah yağmurdan kaçarken doluya yakalanmışsın çok kötü;(
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Hepsini anlarımda babaanne kudurmuş galiba
tarafından
Allah onun belasını versin ya ne
0 oy
tarafından
Tüm dua eden arkadaşlardan Allah razı olsun
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Elwktrik faturasini niye o oduyor
tarafından
Eşim asker kim odiyecek
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Hep söylüyorum bir zorundalik yoksa yani ciddi boyutta baştan yapıyorsunuz hatayı düzen üstüne düzen kurulmaz ne kdr iyi olurlarsa olsunlar biz ailemizi birakip başka bir ailenin üzerine gitmiyoruz biz kendi yuvamizi kurmak için ailemiizden ayrılıyoruz eşine gelince o koyacak tavrını o koymadiktan sonra ne desem bos
tarafından
İşte eşim zere bakmıyordu bize şimdi de askrde
(14,147 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun ailelerimizi bırakıp geliyoruz başka bir eve yuvaya bu adamlar böyle yapıyor Rabbim sasirtmasin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 593 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 598 göst.
5 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,201 göst.