0 oy
307 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23,470 puan) tarafından

Dün alerjisi oldu oğlumun ilk defa oluyor. Ne dokundu tam olarak bilmiyoruz. Akşam acile gittik ama verdiği ilaçlar tam olarak iyi gelmedi. Karın bölgesi azaldı ama sırtında ve bacaklarında arttı. Başına gelen var mı? İkindine kadar gozlemliycem yoksa yine gitcez doktora . 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Geçmiş olsn canm benm kızımda 18 aylık alerjisi var maalesef 1 günde geçmiyor canm 10 günde anca azalıyor toparlanıyor
(23,470 puan) tarafından
Öyle mi ya. Neden kaynaklandi peki sizinki.
tarafından
Yumurta peynir brokoli avakado şeftqli vs bunlara alerjisi var kızımın
(23,470 puan) tarafından
Test yaptırınca ortaya çıktı heralde sizinki. Bizimki o gün değişik bişey yemedi ama. Bilemiyorum. Bakalım hastanrler açılsın boz de test yaptircwz inşallah
tarafından
Hayr testi çok sonrq yqptırdö ben , ben 3 gün kuralıyla öğrendm bunları
(23,470 puan) tarafından
Anladım dostum. Biz de yaptıralım bakalım test . Benden geçti çocuğa alerjiklik sanırım. Benim de vücudum çok alerjik.
tarafından
Ya evet öle oluyo kuşum anne yada babada varsa bebektede oluyomış genelde . Çok geçmiş olsn kuzum inş tez vakitte atlatırsınız
(23,470 puan) tarafından
Amin dostum çok sagol
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya farklı olarak ne yedi
(23,470 puan) tarafından
Sagolasin. Aslında farklı bişey yemedi. Ama danino vardı . Bi kaç saat çantamda kalmış. Sonra aldım.buzdolabina . Dün onu yedi. Ondan şüpheleniyoruz. Tadı bozuk değildi. Ama pişman oldum. Belki de ondan
(916 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun olacağı varmış dmeek ki
(23,470 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Malesef
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Pikniğe felanmı gittiniz ısırgan otu benm oğluma öyle yapmıştı acilde alerji iğnesi yaptırmıştık hala artyosa sorun var. 
(23,470 puan) tarafından
Ya ben de alerji iğnesi yaparlar diye tahmin ettim ama ilaç verdiler. Pikniğe falan gitmedik .
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Oyyy kuzum,ilaç hemen etki etmemiş olabilir
(23,470 puan) tarafından
2 kez kullandık daha. Sabah akşam iciliyor
0 oy
tarafından
Acilde alerji iğnesi yapmadılar mı 
(23,470 puan) tarafından
Yapmadılar. Bebeklere de yapılıyor mu. 2 yaşında suan
0 oy
tarafından
Ne ilaç verdi acil hekimi?
(23,470 puan) tarafından
Alerset şurup ve stilex krem verdi
0 oy
(15,287 puan) tarafından
Ürtiker sanki. Allerset ya da zyrtec kullanırlar genelde. İlaç falan kullandı mı yakın zamanda? 
(23,470 puan) tarafından
Alerset surup verdi doktor zaten. Bı de stilex krem verdi. Akşamdan beri 2 kez kullandık. Sabah akşam diyor. Ama artmaya devam ediyor. Özellikle sırt bolgesinde
(15,287 puan) tarafından
Sabah akşam alerji şurubu ağır da gelebilir. Farklı bir şey yedi mi canım? Şarküteri ürünü sosis salam. Ya da farklı bir meyve
(23,470 puan) tarafından
Sabah akşam yarımşar ölçek içiyor. 2 kez içti sadece daha. Farklı bişey yemedi
 Yani daha önce yemediği bişey yemedi. Ama sadece danino yemişti. O da çantamda bir kaç saat kaldı. Sonra buzdolabına kaldırdım. Tadı bozul degildi ama. Daha önce çok yedi danino ama ondan şüpheleniyorum. Salam sosis yemeyiz zaten hiç.
(15,287 puan) tarafından
Canım bazen bir küçük madde değişimi etki ediyor çocuklara. Allah şifa versin tez zamanda. Dr a rica et yeşil alan açsın bir çocuk immünolojisi ve alerji bölümüne randevu al. Deri testi ile neye alerjisi olduğunu öğrenirsiniz
(23,470 puan) tarafından
Çok sağol dostum. Bayram tatilinde olunca immünoloji bölümüne gidemiyoruz randevu alcaz ona.
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Tekrar acile git bence geçmiş olsun 
(23,470 puan) tarafından
Gitcez öğleden sonra
0 oy
(1,958 puan) tarafından

image

benm oğlum 16 aylık pikniğe gidince ısırgan otuna dokunmuş biranda her yeri kabarmaya başladı acile gittik şu iğneyi yaptı sonradanda şurupta verdi. Bu alerji iğnesi istersen hala yayılma varsa bundan yaptır istersen eczaneden alıpta yaptırabilirsin. Biz evede birer tane aldık nolur nolmaz biranda bişey alerji yapsa bunu yaptırırız diye çünkü çok kötü kaşınyo ve rahatsız edyor. Çocuğa boşuna eziyet etme canım.
(23,470 puan) tarafından
Bizimki de hiç kasinti yok biliyo musun. Biz de gidelim de söyleyelim doktora iğne yaparlar belki.  Çok sağol.
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ben 1 yasindaki bebegime alerji ignesi yaptirmistim acilde 
(23,470 puan) tarafından
Ya belki bize de yaparlar o zaman bugün sorayım bı. Tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hazall (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 470 göst.
30 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hudam (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,826 cevap

336,355 kullanıcı

...