0 oy
224 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,952 puan) tarafından
Kizlar oğlum  3 aylık ve sütüm azaldı nelr yapabilirim bugün reneze aldim iciyorum .denenmis tarifleriniz var mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lyon varsa Isla sonra süz tanelerini bir bardak iç inşallah bir dolu süt oluyor 
(3,952 puan) tarafından
O ne canım
tarafından
Kimyon yazdım klavye yazmamis
(3,952 puan) tarafından
Hmm tamm canım yarın alayim onu da deneyeyim bitmisti çünkü
tarafından
Bende evde vardır dedim balım boza icebilirsen oda acayip süt yapıyor ben tarçın falan attım yağlı yapıyor sütü ama iki kez icemedim  icebiliuorsqn oda yağlı süt yapar bak
(3,952 puan) tarafından
Daha dün  kayinvalidemle onu konuştuk ama inan icemiyorum
tarafından
Bende ya keşke icebilsem
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bol sıvı iç elinden geldiğince dinlen ve yeşillik ye tatlı türü şeyler ye rezene de yapıyor evet 
(3,952 puan) tarafından
Tamm canım  sagol
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bestlac damla al bacım. İnşallah sana da sifa olur. 
0 oy
(377 puan) tarafından
3 aylik gibi sut biraz azalir cok normal aslinda memeler terbiye oluyor diyorlar yani bebegin emecegi kadar uretiyor artik. Mama vermiyorsan endiselenme bebegin aciktikca emzir bundan sonra cok fazla dolmaz meme ilk zamanki gibi, ben o sekilde 2bucuk yasina kadar emzirdim
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Emzirme sonrasi gece sağım yapmak, pompa kullanmak arttiriyor(talep arttığı icin)birde uykunu almak ama ne mümkün:)
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Rezene kullanma. Hurma bol su boza salep he birde kısır bol bol kısır yap 
0 oy
tarafından

image

image

kesinlikle bunu yap canım bebek bakımı bölümünde bir arkadaş paylaşmıştı iki yıl önce inanılmaz bişey inşallah sanada yarar

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 392 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
18 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,922 soru

24,175,921 cevap

336,106 kullanıcı

...