0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Bayram geliyo bayramları artık kaynanam yüzünden sevmemeye başladım her gidişimde illa bı laf sokar her bayram eşimle haram oluyor onunn yüzünden tabi kaynanamın biseden haberi yok arefeden gidip 3 4 gün kalıp anneme geçeriz sonra da eve bırak bayramı normaldede aynı gidesim gelmiyor hiç yok zayismisim yok yemek yemiyormusum herkesin yanına beni getirir köyden yemiyorum tokum diyorum yada az yedim zorlami yicek tokum bu sefer de ben ne bilirmism ağzımın tadını kendi kızı gelir o bulaşık yikar kızına otur kızım yorgunsun bana gelince hiç öyle demez herkesi benim evime getirir misafirliğe aman ne bilm bir sürü şey işte ayrımcılık çok yapar beni aramaz oğlunu kızını her gün arar lafa gelince kiziymisim onun her bir araya gelmemizde bişey diyip beni ağlatır 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından
Kendi kızı da el kapısında. Allah'tan korksun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kaynanaya şükretmek lazım kız hakkaten :))
(19 puan) tarafından
Ay niye
tarafından
Neleri var neleri canım büyü yaptıran oğluna gelinini dövdüren gelinini evden kovan Allah beterinden korusun hiç takmaa
(19 puan) tarafından
Çok şükür eşimin kötü huyları yok ama ayrımcılık yapıyo görüyorum yani kızına oğluna ama bana öyle değil bazen çok iyi oluyor sever sarılır ama böyle edince evlilikten soğutuyor beni inanır mısın evimde huzursuzum onun yüzünden eşimle çok iyiyim bir sorunum yok gel gelelim zalım anasına işte
(19 puan) tarafından
O böyle gelini olduğu için şükür namazı kılsın kurban olsun bana nerde bulack bnm gibisini acaba pehhh :))
tarafından
Kız bosversene amann simge simge beni neylemeyenin ben nesiyim oglunumu seviyor sevsin kızinamı düşkün olsun senin üstünde kendinimi tatmin ediyor bırak etsin kocana yansıtma zevk almasına izin verme
(1,896 puan) tarafından
Aklını toplasın başına da dayak yemesin şikayet mi ediyor anne evine mi gidiyor gitsin kimse kimsenin kölesi uşağı dayak tahtası değil kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek için evlenmiyor babadan dayak görmemiş kötü söz görmemiş elin oğlundan dayak yicek bide Allah'a büyük konusmuyorum ama ortalık fena karışır çok fena hemde yapmış insanım da zaten hiç korkmam kimseden bı kere geliyorum dünyaya dayak yemeye kahır çekmeye değil kimse onun için gelmedi
tarafından
Mevah postlarimı karıştırdın canımsın
(1,896 puan) tarafından
Kizzz karışmış ya ☺️
tarafından
Olsun genel cevap vermiş oldun bu bazı lanet kocalara :)))
(1,896 puan) tarafından
Bence de nasıl gaza geldiysem neyi nereye yazdım farkında değilim
tarafından
Okudukça hirslaniyor insan anlıyorum seni canım:*
(1,896 puan) tarafından
Hemde nasıl
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Senin imtihaninda bu bacm napican

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,882 soru