0 oy
257 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Size.sorum.oncelikle 8 ay önce normal doğum yaptım ve 9 dikişum vardi 3.normal doğumum bir ay önce baya rahimimden kaşınmaya başladı sonra yanma başladı baktım olmuyor randevu aldım bir aya neyse sonra eşimle olurken baya ağrı olmaya başladı bazen dayanamıyorum bile  hatta rahimimin etrafı kabuklanip soyuluyordu dün gittim doktor simir tahlili yaptı bakalım kaç güne çıkacak bilginiz varsa kaç günde çıkacak yada ne olabilir bizim burdaki Doktorlar pek ilgili değiller bakalım hayırlısı olsun inşallah 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Test sonuçları geç çıkıyor diye biliyorum iki üç hafta gibi ama yaniliyor da olabilirim 

İdrar tahlili yapıldı mı mantar enfeksiyon da olabilir 
tarafından
Yok başka bişey yapılmadı.ne idrar ne kan nede bir ilaç doktor bu tahlilin çıksın bide yine randevu alacam ki bazen randevu bile bulamıyorum
tarafından
Sağlık ocağına git hemen iki dakkada idrarın içine çubuk sallayıp öğreniyorlar. Belki mantar enfeksiyon vardır mantarda çok kaşıntı yara yapar
tarafından
Mantar var zaten bende ama doktor yara var dedi rahimimde ama bizim burda sağlık ocağında yapıyor sordum yok yapmıyoruz dedi ki bazıları yapıyor diyor onlarda yok dedi
tarafından
Saçmalamasinlar ya nasıl yapmıyorlar yapıyorlar tahlil. İşlerine geldiği gibi onlarda valla .
Randevu bulursan başka doktora da git canım çok kaşidi isen ondan da yara olmuş olabilir
tarafından
İşte valla herkes kendi keyfine bakıyor burda  evet çok kasintidanda olabilir çünkü sürekli kaşınıyor hatta kaç defa kaşimaktan kaynamisti.iki doktor var ikisine de çok randevu yok gidiyorsun bile yok bı ilgi allaka
tarafından
Oyleler malesef uzaktan muayene edip gönderiyorlar muayene etmiyorlar bile artık bakıp biliyorlar rahatsızlığını :D onlarda geliştirdi kendini
tarafından
Aynen öyle valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
En geç 15 güne çıkıyor test sonucu canım. Allah şifa versin. Diğer konu hakkında bilgim yok
tarafından
Çok teşekkür ederim canım inşallah temizdir
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ben yaptırmıştım canım 2 hafta sonra çıkmıştı ama o söylediğin test kanser tarama testi yani senin anlattığınla ne alaka anlamadım
(1,929 puan) tarafından
Vallahi canım Allah yardımcın olsun süreci çok iyi biliyorum Bende de vajina bölgesinde alerjik egzama vardı böyle mahvolmuştum banyo rahatlatıyor du beni en azından
tarafından
Banyo iyi geliyor doğru ama rahim ıslanınca çok yanıyor namaz için tahret alınca bile korka korka ıslatıyorom çünkü kuruyken yine bi nevi iyi ama ıslanınca çok acayip yanıyor sizede çok geçmiş olsun
(1,929 puan) tarafından
İşte canım orasının hep temiz ve kuru kalması lazım çok kaşıntı olduğu zaman banyo rahatlatıyor ama banyodan hemen sonra iyice kurutman gerekiyor terlememen lazım pamuklu iç çamaşırı giymen gerekiyor
tarafından
Aslında hepsini yapıyorum yine olmuyor inşallah tahlil temiz çıkarda bir ohh çekerim çok teşekkür ederim.yorumlariniz için
(1,929 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
+1 oy
5 cevap 141 göst.
10 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde esra.0202 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,826 cevap

336,355 kullanıcı

...