0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 165 boyunda ve 58 kiloyum 85 göğüs ,kalçamda var yani şimdi ben kac beden oluyorum her elbisede farklı çıkıyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iyıde vucut turun ne, elma vucut var armut vucut var kımsıının basenı genıstır kımısının bacakalrı buyuktur 
tarafından
Şimdi ben ölcsem sen anlarmisin kaç beden olduğumu
Armut tipindeyim bide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalıplar farklı çünkü 
tarafından
Kalıp farkli olursa misal 40 beden giysem bazıları 38 de oluyor 42 de ondan mi kaynaklı
tarafından
Evet dar kalıpta 40 olan , kalıbı bol salaş elbisede 38 olur gibi. Benimde 36 38 değişiyor
tarafından
Hıı anladım canım kaç kilosun boyun kac
tarafından
Şimdi fazlam var biraz normalde 1.68 52 ydim:(
tarafından
Anladım canim
0 oy
tarafından

Canım büyük ihtimalle 38 bedensin benimde önceden altım 38 üstüm 36 idi şuan üstüm 38 altım 40 oldu maalesef :( benim vücut yapımda armut 

tarafından
Kız armut güzeldir ya bazı elbiselere 40 bazılarına 42 bazıları 38 oluyor kalıptan kalıba o yüzden elbise alırken zorlanıyorum
tarafından
Eskiden daha iyiydi canım sanki ya hamile kalınca kilo aldım başta güzeldi emzirirken ama emzirmeyi bırakmadım emziriyorum acıkıyorum diye saldım biraz eski kıyafetlerin hiç biri olmuyo nerdeyse basenler büyükse olmaz kuzum bana şuan 38 zor oluyo kalçadan girerken her markanın kalıbı farklı oluyo tabi
tarafından
Ayyy bu ben aynısı yazdın emziyirum basen var üst 38 alt 40 valla bende hep zorlanıyorum
tarafından
Bende o yüzden alırken yorumları detay detay okuyup öyle alıyorum internetten alırken :)
tarafından
Aaa yine ben valla böyle saatlerce seçer öyle alırım
tarafından
:D kız biz aynıymışız ya
tarafından
Aynen aynen valla:D
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Google yaz Cnm ölçüleri griosun hesaplıyor m beden yani 38 gibisin geldi bana ama
tarafından
Tmm canım yazacam simdi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 348 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 864 göst.
0 oy
21 cevap 1,040 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 440 göst.
2 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,335 soru

24,181,945 cevap

336,366 kullanıcı

...