0 oy
1,442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hemen konuya girim dün gece 4  gibi ameliyattan geldi üstü başı kan içinde yere pantalonunu çıkarmış banyoya girmisken onu da al dedim bana emir verme diye tersledi. Mesela yere attığı donunu bile kaldırmaz. Mutfakta iki yumurta kirsa ortalığı bokk götürür tuvalete gitse batirir iş kıyafeti ile koltuğa oturur çoraplarını çıkar demeden çıkarmaz çıkar dedim diye de temiz bunlar diye azarlar çocuğum bugün çok uyudu dört aylık onu demek için aradım hasta mı acaba diye calisiyom beni mesgul etme bebek bu uyur dedi yine tersledi. Her dk beni azarliyor ve tek Hayrı para kazanması. Bir halta yaramıyor çok pasaklı sizin eşleriniz de böyle mi 

38 Cevaplar

0 oy
(8,216 puan) tarafından
Değil Allaha şükür 
tarafından
Benimki hayvan gibi tuvalette çay içer tırnağını koltuğun üstüne keser bıktım tiksindim nefret ediyorum bu adamdan bana da temizlik hastası muamelesi yapıyor
(8,216 puan) tarafından
Boyle yapsa cildiririm herhalde
(8,675 puan) tarafından
Tuvalette çay içmek mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Değil canım Allah yardımcın olsun 
tarafından
Amin sağolasın
0 oy
tarafından
Yok çok şükür daha kapıdan girdiği gibi ben demeden her şeyi yapar 
tarafından
Ne güzel bacim yaktım ben kendimi
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah zamanla kendine gelir
0 oy
tarafından
Allah sabır selamet verdim sana canım. Erkekler genelde özensiz olur ama tersleyip ayarlaması falan neyse sen özelsin güzelsin değerlisin asla yıldırma politikalarına aldırış etme o seni bastırmaya çalışıyor herkesten önce rabbin var senin kimsenin hakkını ahını kimsede bırakmayan. Bu söylediğimi damarlarına kadar hisset bak çok daha güçlü olacaksın
tarafından
Haklısın beni pes ettirmeye çalışıyor her hareketi faul bana temizlik hastası muamelesi yapıyor tuvalette çay içer banyoda müzik dinler tırnağını koltuğun üstüne keser daha neler neler bıktım yemin ederim
tarafından
Canım senin ismini bilsem isminle hitap etmek istiyorum ama bak senin toparlanmanın lazım can sıktıkça daha çok çökersin hiç bir şeye gücün kuvvetin kalmaz  nasıl olacak nerden başlayacaksın bilmiyorum ama rabbim yardımcın olsun güç kuvvet versin sana dua edicem ben
tarafından
P çöktüm zaten üzüntüden saçkıran oldum kalbim sıkışıyor sırtıma batıyor bir iyi bir kötülük anlamadım beni oyuncak  etti ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama esin okumuş ama adam olamamislardan
tarafından
Öyle zaten sorswn benim okumuş cahil ben okumuş Atananamis öğretmenim bide bana temizlik hastası muamelesi yapıyor
tarafından
Kppsye hazırlan atan kurtul bu adamdan bir cacık olmaz. Pislikkk insanlıktan haberi yok nerden tutsan elinde kalıyor. Sana gerçekten çok üzülüyorum ins biran önce ruh sagligin bozulmadan kurtulursun yoksa bu adam seni delirtecek.
tarafından
Robota döndüm saçkıran oldum kalbim batıyor üzüntüden
tarafından
Offf :(((
0 oy
tarafından
Esim ben kadar değil dir ama dikkatlidir gelir gelmez duş alır almasa bile ayakları k kollarını yüzünü yıkar öyle yemeğe oturur 
0 oy
tarafından
Çok şükür değil canım. Hep destek olur. Arada arkasını toplasam da kendi yapar bir çok şeyi. Zaten dışarıdan geldiği an kıyafetlerini çıkarır. Yemek yapsa yemek bittikten sonra mutfagı toparlar bulduğu gibi bırakır herşeyi. 
0 oy
tarafından
Doktor mu senin kocan
tarafından
Veteriner sezeryan inek doğumu yaptırmış dün
tarafından
Anladım cnm
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Doktor     mu 
tarafından
Veteriner hekim
(2,198 puan) tarafından
Aşırı yoruluyor ve öz bakımını ihmal ediyor
tarafından
Doğru diyorsunuz ama azarlamasi neyin nes
0 oy
(888 puan) tarafından
Yetiştirme den kaynaklandığını düşünüyorum o yapmış arkasi toplanmış ve böyle alışmış.  Yani geneli böyle anneler erkek çocuklarına sorumluluk vermiyor sonrada el kızının başına bela benimkide atar eşyalarını sağa sola
0 oy
tarafından
Seninki seni hizmetçi ve bakici olarak görüyor tek derdi para belli Allah sabır versin 
0 oy
(52 puan) tarafından
Valla bnmkide öyle biraz pis ama beni terslemeZ
0 oy
(6,850 puan) tarafından
Eşim.benden daha titiz hiç öyle bı konuşma tarzı yok cnm ya Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Yok benimki tam tersi evei falan ben uyurken temizler 
0 oy
tarafından

Kiz yorumu okudum kusura bakma istemsizce güldüm tuvalette çay nasıl içiyor bkn içinde :D şaka biyana Allah yardımcın olsun benim eşim tek sıkıntısı dağınık olması 

tarafından
Ahahaha Allah iyiliğini versin kiz
0 oy
tarafından
Eve girdiği gbi direk duş alıyo hergün 1 kıyafet giyiniyo zaten bizde 2. Gün aynımkıyafet giyilmez o yüzden direk kirli sepetine atar 
0 oy
tarafından
sende kazandığı parayla keyfine bak be Bihter
tarafından
Parayla saadet olmuyormuş gerçekten
tarafından
vurdum duymazlık yapanların oluyor
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Değil çok şükür dikkat benim eşim dikkat eder
0 oy
tarafından

senin ki okumus ese.k. kusura bskma onceki mevzularinida bilioz. disards da dolaniodir ben veteriner hekimim die. 

0 oy
(2,609 puan) tarafından
Allah'a şükür değil. Dağınıklığı olur ama pis değildir Allaha şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 482 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 518 göst.
0 oy
39 cevap 959 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (21,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 562 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,622 soru

24,113,511 cevap

333,095 kullanıcı

...