0 oy
3,197 göst.
Diğer kategorisinde (147 puan) tarafından

Merhaba annisler benim hamileligim de dogumum da cok sıkıntılı geçti hamilelikte ayaga kalkmam yasakti yaklasik 7 ay yattim dogumdan sonra da 2 gun yogun bakim 20 gun hastanede yattim annem ve kayinvalidem yaklasik 8 aydir Bendeler evim onlara uzak simdi bebegin 40 i cikinca gidecekler artik arada geliriz diyorlar. 

Oturdugum yerde de kimsem yok yardim edecek bebegim üzerine kolik bir bebek evde bütün gun ikimiz olacagiz. 
Herkes ya annesine ya kaynanasina yakin ya da yardim eden birileri var. Ben napıcagimi bilmiyorum. 
Süreç cok mu yıpratıcı gecer ya da onerileriniz neler? 

149 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Ben doğduğu günden beri tek başıma bakıyorum bebegime
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek baktım tek bakıyorum zor oluyor ama stres olmuyorum en azından 
0 oy
tarafından
Zor bi süreç ama alışacaksın yanında başka biri dahi olsa mecbur sen emzirip cikarcaksin gazını, damla kullanabilirsin gazi icinde
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Ben hep tek baktım hemde 2 bebeğe. Arasında 1 buçuk yaş olduğu halde
0 oy
(3,094 puan) tarafından
İki çocuğum var ikisinede tek başıma baktım  
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Evet cok fazla yipratiyor kolik bir bebegim vardi 3 ay kadar neler çektim bir ben biliyorum bi yandan da dengesiz kaynanam ve ogluyla ugrasiyordum onlar bana moral vermek yerine daha cok moralimi ve sinirlerimi bozuyorlardiiama Allaha sukur suan oglumla ben cok mutluyuz sadece seviyorlar oglumu diger turlu hic birseylerine karistirmiyorum esin sana destek olursa gece uykunu aliyorsun gazi. Oldugu için cok agliyor gaz damlasi ve bagirsak duzenleyici kullaniyor musunuz ? 
(147 puan) tarafından
Gaz damlasi momy bliss kullanıyorum düzenleyici biogena ama yine de ağlıyor sanki etinden et kopartiyoruz kolik bebek asiri zor. Ve yipratici
0 oy
(340 puan) tarafından
Ben ilk  4 ay tek başıma baktım esim bile yoktu malesef cok zor Allah sabrini veriyor 
0 oy
(770 puan) tarafından
Kirikim cikana kadar annem baktı annemlerde kaldim sonra evime geçtim yola devam

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,207 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Ftm1234 (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 245 göst.
+4 oy
21 cevap 807 göst.
0 oy
10 cevap 253 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,973 soru

24,024,155 cevap

328,355 kullanıcı

...