Kız bı tane bütün tavuk aldım bebeğimin tavuk suyu bitmişti onun çorbalarına tavuk suyu ile yapıyorum gıdım bı tane tavuk alayım etini de pilav yapar didiklerim dedim birazda oğluma çorba yapar onun içine didiklerim dedim markete gittim Allah seni inandirsin 1 tavuk aldım 3-4 tane domates aldım birde canım çekti 1 paket bisküvi aldım 100 TL bayıldım geldim. Daha 1 sene evvel bütün tavuğu 20-30 TL ye alıyorduk ne olduysa bu sene oldu Asgari ücretle geçiniyoruz çok zor. Kırmızı eti kurbandan kurbana biri verirse görüyoruz zaten kirmizi et lukste tavuk ta lüks oldu artık. Sebze desen kalır yanı yok. Kendimiz makarna bulgur çorba idare ediyoruz ama bebeğimin faydalı seyelr yemesi lazım sebze meyve et tavuk kıyma bunlardan tüketmesi lazım. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Bu ay sonu 1 yaşında oluyor mamayida kesmek zorundayım napcam bilmiyorum :( mamayi da babam alıyor destek oluyordu oda 1 yaşına geldi daha mama alamam yeter yemek ver yemeğe alışsın dedi. Biz zaten kira fatura zor yetisiyoruz kendim alayım desem alamam yani.