0 oy
420 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,294 puan) tarafından
Kızlar evde pire vaaar 5 aylık bebeğim var napıcam 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nerden gelmiş ki canım 
(1,294 puan) tarafından
Ayy kediden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evi ilaçlatman lazım canım 
(1,294 puan) tarafından
Kendim ilaçlasam kıyafet çarşaf her şeyi yıkıcama galiba
tarafından
Kuzum senin yaptığın ilaçla pire ölmez
(1,294 puan) tarafından
Pire ilacı alcam olmaz mı
0 oy
(163,545 puan) tarafından
ilaclama lazim
(1,294 puan) tarafından
Nasıl yapıcam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Evde kedi, köpek mi var 

Vallah bir an önce hayvanını ilaçlattır temizlettir sizde evi ilaçlattırın
(1,294 puan) tarafından
Hafta sonu ilaç atılcak kedim var o da ilaçlandı ayy çok kötü ya
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Canım bizde de oluyor yazları hemen ilacliyoruz eşim pire için ilaç alıyor heryeri ilacliyor birkaç saat eve girmiyoruz sonra heryeri temizliyoruz 
(1,294 puan) tarafından
Temizliği nasıl yapıyorsunuz
(1,526 puan) tarafından
Eşim camlara beton olan açık olan heryere sıkıyor ilacı oraları siliyoruz canım ama çok deterjanlı suyla değil normal suyla az çamaşır suyu katıp sonra da heryeri elektrikli Süpürge yapıyoruz
0 oy
(3,472 puan) tarafından
Canım sokaktan kedi sahiplenmiştik onda da pire vardı evdeki kedime de bulaştırmıştı. Üzerimizde zıpladıklarını hissediyoduk ama hep kedilere gidiyolardı. Sonra kedilere dış parazit yaptırınca teker teker öldüler evi de ilaçlamadık ölüp gittiler çünkü kedi köpek gibi hayvan olmadan yaşayamıyorlar 
(3,472 puan) tarafından
Yani öyle bahçeye çıkan kediyse zaten ayda 1 aksatmadan dış parazitt ilacını yaptırman lazım canım. İllaki bahçeden bile gelir üstüne kediciğinin
(1,294 puan) tarafından
Ben de ona şaşırıyorum ya 13 gün oldu tam ilacı yapılalı acaba ilaç mı sorunluydu diye düşünüyorum
(3,472 puan) tarafından
İlaç aslında tam koruma sağlamayabiliyor. Yanlış uygulama bile yapılmış olabilir canım. Veya ilaçta sorun olabilir dediğin gibi
(1,294 puan) tarafından
Hafta sonu ilaç atılcak o zamana kadar çoğalmazlar inşallah valla bir an önce kurtulmak istiyorum
(3,472 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(663 puan) tarafından

Tek çaresi sinek ilacı yoksa kolay kolay ölmez yakalamak çok zordur bize hep gelir eşim köylerde çalıştıgi için sinek ilacı kurtarıcımız eminmisin pire olduğuna pire çamaşırlarında felan pislik bırakır 15 gün bizimle yaşayan pirenin en sonunda kurban kesmiş gibi kanı çıktı ekliycem simdi

image

(1,294 puan) tarafından
Evet bundan bulduk 1 tane
(1,294 puan) tarafından
Acayip kaşındım her yerimde gezdiler resmen gece kaşıntıdan uyuyamadım
(663 puan) tarafından
Dediğim gibi bolca sinek ilacı sıkarım hemen ölürler yani kolay iş biseysi yok
(1,294 puan) tarafından
Koltuklara falan mı havaya mı ay çok cahilim bu konuda
(663 puan) tarafından
Aklına nere geliyorsa gözünun gördugu heryere sık canım iki kutu al o senin işini görür hemen ölüyor ben çok sık karşılaşıyorum kendisiyle artık evimizin üyesi haline geldi çözüm basit olduğu için takmıyorum
(1,294 puan) tarafından
Sen bu durumda beni güldürdün Allah da seni güldürsün duaların kabul olsun :) çamaşır yastık yorgan hepsini yıkıyor musun peki tekrar
(663 puan) tarafından
Yıkıyorum çünkü aşırı kirletiyor ölüp olmemesiyle alakalı değil yani onun pisliğini bakınca ne kadar büyük olduğunu hayal ediyorum bulunca da yanilmadigimi anlıyorum pisliğini yıkamak için yıkıyorum canım senin aklında şüphe kalmasın yıka
(1,294 puan) tarafından
Tamam çok teşekkürler :)
(663 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından
Kayınvalidemlerde de vardı kediden geldi o da. Herşeyi denediler olmadı sonradan evi ilaçlattılar. İlaçlama sırasında evden 3saat uzaklaşmak zorunda kalmışlardı. Sonradan geçti şükür. Şu an hiç birşey yok. 
(1,294 puan) tarafından
Darısı başımıza valla napıcam bilemedim oturup ağlıcam ilk defa geldi başıma
tarafından
Gerçekten kötü birşey o zaman evli değildik eşimi hep ısırmışlardı. Hala daha ısırık izleri duruyor. Direk ilaç şirketiyle görüş canım. Bitme garantisi veriyorlar eğer pireler bitmezse ikinciye ücretsiz yapıyorlar.
(1,294 puan) tarafından
Biraz maliyetli galiba yaa off bu devirde de zor ama teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
13 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviyesil (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 359 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde MINE (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde MINE (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,800 soru

24,174,291 cevap

336,032 kullanıcı

...