0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Korunmadım halde olmuyor bunu denemek istiyorum ama nasıl yapılıyor bu testler iyimi olumlu sonuç alan var mı kızlar detaylı bilgi verirmisşniz 16 tanesi 60 tl iyimi alayım mı bide düzenli adet görmüyorum kaçıncı gün başlamak iyi olur ki 

9 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bimiyorum cnm post yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı.
0 oy
(8,877 puan) tarafından
Kullanmadim ama adet bitiminden baslamak gerekiyor diye biliyorum
0 oy
(406 puan) tarafından
Ben o şekilde hamile kaldım canım. 6 7 ay korunmamama rağmen olmadı. Adetlerim düzenliydi benim. Ovulasyon testi yapmaya karar verdim. Trendyoldan sipariş verdim. Adetim bittikten ertesi gün hemen basladım ve adetin 21.ci günü yumurtlamam oldu o günü degerlendirdim sonra teste devam ettim çatlama olduğunu gördüm . Bu arada testi yapmadan 2 3 saat onceden su alımını bırakıcaksın oyle test yapicaksin. İki çizgi çıkıyor mutlaka ama pik oldugu zaman yani yumurtlama olduğu zaman kip kirmizi hatta siyaha yakin çizgi oluşuyor o günü degerlendir sonra o kip kirmizi çizgi silikleşmeye başlıyor işte ozaman çatlama olmuş oluyor. Umarım tez zamanda güzel sonuçlar alırsın. Bende ümidi kesmiştim olmaz heralde dedim ama oldu şuanda ikinci kez anne olucam ve 22 haftalık hamileyim kızımdan sonra şimdide oğlumu bekliyorum :) 
(406 puan) tarafından
Bu arada benim postlarima girersen orada ovulasyon testlerimi hep paylaştım
(916 puan) tarafından
Azracim 21. Gün yumurtlamayi gördüm demişsin adeti döngün kaç gün bende kalmaya çalışıyorum da
(406 puan) tarafından
Adet dongum degişiyordu canım hapla korunuyodum ozaman duzenliydi 25 günde bir adet olurdum. Hapı bıraktıktan sonra her ay adet olurdum ama 30 günde bir 35 günde bir bu şekildeydi
0 oy
(916 puan) tarafından
Peripellacim bende 9 aydır istiyorum olmadı bu ay doktora gittim ovulasyon testi önerdi adetin 12. Gününden itibaren yap dedi bende yapmayı düşünüyorum sen kaç aydır istiyorsun aynı durumdayız
tarafından
Aaa doktorda önerdimi canım ben aldım heosi buradadan az evel ben hiç korunmadım oğlum 3 bucuk yasta biley kullanmadım korunma için ama dikkat ettim olmasın diye öyle söylim adetimde düzensiz kaçıncı gün başlarım bilmiyorum
(916 puan) tarafından
Evet canım doktora gittim doktor baktı temiz dedi ovulasyon testi kullan bide dedi adetin bitince başla o zaman sen
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben onunla teknilişkide ilk takipte hamile kaldım kızım oldu 9naylık suan
(916 puan) tarafından
Tavsiye eder misin canım bende kullanmayı
(9,232 puan) tarafından
Evet herkesin yumurtlama zamanı farklıdır. Kimi adetten bir hafta sonra basılıyor buna  ama ben hemen erttesi gün basladım bir arkadasın adetin hemen ertesi günü yumurtlama gördü cunku  bende 13 gün sonra gördüm. Al ama sayısını fazla al
(916 puan) tarafından
Tamam canım sen adet bitince mi 13. Gördün yoksa adetin 13. Günü mü benim döngüm 28 günde bir kusura bakma biraz çok sordum
(9,232 puan) tarafından
Adet bıttıkten sonra 13. Gün. Döngü benim de oyle
(916 puan) tarafından
Sağol canım
tarafından
Benim adetim düzensiz kaçıncı gün başlarım bilmiyorum canım cok afedersin ilişki sonrası bişey yaptın mı uzun süre yatma gibi akmasın diye fln
(9,232 puan) tarafından
Yok canım
0 oy
tarafından
Adet bittikten sonrakine gün basla. Her gün aynı saatte yap   T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğu gün yumurtlama olmuş demektir ve o günü degerlendir.  Ama teste de devam et çatlama olunca T siliklesiyor bu da çatlama günü olduğu anlamına geliyo bazilarinda yumurta bir kaç gün çatlamadan kalıyor ve ve o günler T çizgisi  Köyü kalabiliyor o yüzden takip et çatlama gününu yakala çatlama  günü daha önemli ben yaptım 30 günde bir adet oluyorum   adet bittikten 10, gün sonra çatlamayi gördüm
tarafından
Benim çok düzensiz canım yaa kaçıncı gün başlarım bilmiyorum misal iki çizgi kıpkırmızı yaa Ogün ve ertesi günler ilişki olsun mu
tarafından
Aynen iki çizginin kıpkırmızı olduğu günleri değerlendir T çizgisinin siliklesmeye başladığı zaman da çatlama olmuştur yumurta sperm için açık hale gelmiştir o günü de mutlaka değerlendir.  Senin düzensiz ise hayli hayli ovulasyon testi yapman lazım çünkü adetten hemen sonra da yumurtlama olabilir ortasında da sonunda da hiç belli olmayacagi için âdetin bittiği ertesi günü her gün aynı saatte test yap canım sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
0 oy
(351 puan) tarafından
Canım ben kullandım 1 yıl korunmadığım halde olmadı bende polikistik over var doktor engel değil demişti hamileliğe neyse tam bir yıl sonra test aldım adetten sonra düzenli olarak hergün aynı saatte yaptım ilk yaptığım ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonra kanama bitince devam ettim teste yine denedim çok şükür bu kez sağlıklı bir hamileliğim oldu bebeğim doğdu şu an 9 aylık sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. İnternetten al eczaneler pahalı bide uygulamalardaki yumurtlama tarihi ile aynı olmuyor herkesin yumurtlama günü. Ama öncesinde teste başlamadan adetinin 2 veya 3. Günü doktora git tahlillerine baksın tabi.Allah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım 
tarafından
Ben Dr gittim düzensiz adet görüyorum diye adetim bitince gittim hormon testlerim hep normal cıktı tekrar gitmedim görüşmeye bu testi yapmak istiyorum ama düzensiz adetim netten aldım azevel
(351 puan) tarafından
Hım çok iyi yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirin ve bir gün sonrası
0 oy
tarafından
instagramda minnak kurabiyeler diye guvenilir bir sayfa var ben ordan aldim 3 gun icinde de elime ulasti. isterseniz o sayfaya bi goz atin..ben de ovulasyonla hamile kaldim
tarafından
Netten aldım canım kg açıncı denemede kaldın canım kırkırmızı cıkınca Ogün mü olcak ilişki bikere mi olcak
tarafından
gecen yil almistim ama ilk dwnememde yumurtalamayi  gorememistim. sonra ben kovit oldum ara verdik derken 2. denemede hamile kaldim. onda dusuk yaptim. tekrar mart ayinda denedik ovulasyonla cok sukur oldu. bak canim adetin biter bitmez her gun yumurtlamayi gorene kadar yapiyorsun testi. kipkirmizi cikmadan once zaten koyulasmaya basliyor. siz de degerlendireceksiniz o gunu. sonra kirmizi oluyor o gun ve bir sonraki gun. yani 3 gun boyunca iliski olacak. bi kere degil yani. yumurtlamadan  bi gun once, yumurtlama gunu ve yumurtlamadan sonraki gun altin gunler:) ben bu sekilde degerlendirdim cok sukur ki Rabbim nasip etti.
tarafından
Biz en koyu olduğu gün ve ertesi günler girersek beceremezsem testi yaa misal hafif pembe den az daha koyu pembeye başladığından itibaren mi yapsak :))
tarafından
https://youtu.be/D7BbSTEwfAo canim su linkte anlatiyor bak. youtube a ovulasyon testi kullanim diye aratirsan bi cok sey cikiyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
+1 oy
3 cevap 119 göst.
30 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,809 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,462 soru

24,085,982 cevap

331,474 kullanıcı

...