Kızlar marul kafa'da allah korusun otizimden şüpheleniyorum herkes boş kuruntu diyo 2 tane doktora söyledim ama işin açiği pek tatmin olmadim sabah bi doktora daha gidicez ondan önce tecrübeli annelerden bilgi almak istedim.
Bu ne ya böyle herkes bi yargı peşinde düzgünce sormuşsun merak etmişsin herkes merak ettiği herşeyi sorabilir yani otizmli olmasın aman dedi sanki olabilir mi diyo bilen biri varsa diye içini rahatlatmak istiyor her anne gibi dışarıdan duyduğy sözden etkilenmiş bin çocuk sahibi değiliz yani her konuda herşeyi bilicek değiliz kibarca sormuş linçlemek gergin cevap yazmak yerine okuyup geçebilirsiniz yani!!!
Bende 25 yaşındayım huylu olduğum şeyler hala var canım içini ferah tut bence sıkma canını burdaki yazılan gergin yorumlarada doktor daha iyi bilir teyzeden Allahım kimseyi evladıyla sınamasın herkesin yavrusuna saglık sıhhat versin inşallah
Kadın patavatsızlık yapmış bence , benim eşimin yeğenine de otizm teşhisi koydular , öyle bi takıntısı yok.Huylanmıştır annesi o , zamanla aşar.
Önce yorumları okudum da ne kadar fevri cevaplar var .Dertleri ne bunların yaww
1,504,549 soru
24,563,415 cevap
361,604 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın