0 oy
3,095 göst.
Diğer kategorisinde (341 puan) tarafından

Kızlar benim evim ayrı ama gelenim gidenim hiç bitmez 28 haftalık gebeyim. Kayinlarim benden çıkmaz gelir gelmez çay yemek varmi diyorlar bıktım artık yaa kardeşim eviniz yokmu sizin dicem bugün hepsi evli ama benim evimde yiyorlar hele bide görüncemin oğlu var eşimle çalışıyor geliyo hafta iki üç gün bizde yatar yemesi içmesi kıyafetlerini hep ben yapıyorum bıktım artık ya nasıl bir anası var arayıp demiyoki oğlum eve gel gitme diye vallahi canımdan bezdim eşimle kavga ediyorum gelmesinler diyorum ama anlamıyor oğlanı kendiyle getiriyor en iyisi evimi taşımak ama oda olmuyor sizinde böyle dertleniriz varmi :(((

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani bnde hamile iken gelenin gidenim çok olurdu ama sıkıntı etmedim gelen başımın üstünde yeri var hem bereketi ile gelir misafirler

Çok sıkıntı oluyosa eşine soyke veya evde yokuz de
(341 puan) tarafından
Ayy canım benimi dinliyorlar çat kapı giriyorlar içeri bende misafir severim ama herseyin bir üslubu var her gün hergunde gelinmezki ya evde açık geziyorum onlar gelince hemen üstümü giyiyorum vallahi bktmmmm
tarafından
O zaman uyar canım içine niye dert ediyosn hamilesin yani takma bebeğine zarar veriyosn
TM bnde bazen sıkılırdm ama kaynişe dedim anne destursuz gelmeyin uygunsuz oluyoz hem yeni evliyiz dedim TM kızım dedi
Aaa bugün kaymış geldi aradı müsait msnz kızım gelecm diye buyir gel anne dedim kendimi ayardim
(341 puan) tarafından
Kız ben öyle desem kavga çıkar valla seninkiler anlayisli bebeleri beş dakika uyuturm gelip bağıra çağıra konuşurlar uyandirirlar bide bizim erkekler pazarcı çamurlu kıyafetlerle bembeyaz koltuklarına sictilar
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Allah sabır versin, eşinizle tartışmadan konuşup durumunuzu anlatmanızda fayda var. Hamilelik başlı başına zor bir şey zaten
(341 puan) tarafından
Aynen oda ayrı bir sorumsuz bide arar beni oğluma iyi yatak kur altına battaniye ser üstüne kalın Elbise ver diyo ya vallahi bıktım kaç kere kavgamız oldu küstük yinede yolluyo
(55 puan) tarafından
Eşinde iş bitiyor biraz seni düşünmesi lazım. İnşallah düşünür anlarlar.
(341 puan) tarafından
Eşime kalsa herkes bizde yatsan bizde yasin vallahi hiç düşünmüyor beni kendi beni pek sıkmaz ama ailesinden biktimm
(55 puan) tarafından
Anlayış lazım anlayış olmayınca olmuyor işte
(341 puan) tarafından
Aynen cahil insanlara ne desen bos
0 oy
tarafından
Aynı tarz şeyler yaşıyorum ara ara. 

Bekarı evlisi doluyo eve.  

Yatıya hemde.. 

Gelen  gitmek bilmiyor. 

Kadın gelsin  10 tane gelsin aöa erkek misafirden bunaldım 
(341 puan) tarafından
Aynen vallahi bıktım yaa hayır hepsi evli barklı kardeşim git esin versin yemeğini yaa ben eşimi asla yollamiyorum onlara evinde yesin diye ama onlar kapı kapı geziyorlar bıktım ya
tarafından
Bnde sıkılıyorum inan 8 senedir değişmedi bu..
(341 puan) tarafından
Vallahi ne olacak bilmiyorum bide paranız bir ayrilsaydik evimi alır giderdim buradan
tarafından
İnsan gidemiyor inan..  Kocada bitiyor iş
(341 puan) tarafından
Kuzum kocam zaten sevmiyor ailesini bayramda bayrama gider ailesinin evine ama onlar o radar yüzsüz insanları benden cikmiyolr
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Canım birkaç kez yemek yapma rahatsizim birşey yapamadım de geldiklerinde odana çekil uzan durumu anlarlar yük olmak istemezler daha
(341 puan) tarafından
Aynen canım öyle yapıcam yoksa kafayı yicem hamile halimle bide onlarla uğraşıyorum zaten iki bebem var rahatça uzanamiyorm bide onlarla ugrsyrm
tarafından
Ben o çorabı çıkarırım onun ağzına teperim hadsiz..! Gelinsin yengesin diye kolemi almışlar seni basında ki de adamın diye kocayim diye geziyor benim kaynım bana öyle desin kocam ayağını kırar eline verir artık çorap giymene gerek kalmadı diye her şeye eyvallah denmez kardeş kardeşliğini bilecek yerini bilecek bunların karıları nasıl musade ediyor ya elti olarak sen gidip adamın çorabını çıkartıyorsun ve onlar hiç bir tepki vermiyor mu kıskanmıyorlar mı esin seni hiç kıskanmıyor mu
(341 puan) tarafından
Kıskanıyorda kardeşlerinden değil bide eşimin kardeşleri kuzenim oluyorlar kuzum ondan bu kadar rahatlar ama ben bıktım yani kuzenim diye kölesi olacak değilim eside kıskanıyor bana sık sık gelmesini ama ne çare adam geliyor yinede ne yapacağımı bulmyrm eşimde abin senin mecbur diyo
tarafından
Kuzenim değil ya kim olursa olsun sen artık evlenmişsin altının acısından da düşünüyorum da kocam gidip yengesine böyle bir şey dese yırtarım ağzını çok büyük terbiyesizlik yani bu kadar yapmalarına musade etme
(341 puan) tarafından
Ay ne ben çok yüz verdim bunlara zaten bir karar aldım bundan sonra geldiklerinde yüzlerine bile bakmcm belki utanip gelmezler bdha
0 oy
(843 puan) tarafından

Kız adama cilve yap baş başa kalalım de :D

(341 puan) tarafından
Kız adamm anlmiyo günah yetim sevap işlerin diyo bende niye yetim anası var babası var diyom onlar sahip ckmiyo diyo :)
0 oy
(532 puan) tarafından
Biz evleneli 1 bucuk sene oldu canim baktim 3 ay olfu kaynanam karismaya basladim evimize  biyere gidisimize falan arayipda esimi dolduruyomus bide is yerinde esimde bana soyledi  bu arada oz annesi degil uvey  bide ben onlara her gittigimde surekli esimi kotuluyofu bana bir boyle iki boyle ucuncuye dur dedim o benim kocam   bidaha bana kotuleme esimi esimde konustu dedi bidaha bizim evimize karisma  karimada karisma benide aricaksan halimi hatrimi sormak icin ara yoksa arama dedi bende numarasi bile yok ayda yilda bir giderim arayipda sormam da esimde aramaz ama babasini arariz   Allah a yakin bize uzak olsun onunda bi kizi var insallah rabbim onada yasatir yasattiklarini  kurban oldugum rabbim  
(341 puan) tarafından
Amin canım Allah kimsenin yanına bırakmaz benim eşimin aileside eşimi pek sevmezler ama evimden de çıkmazlar besleme gibi
(532 puan) tarafından
Sevmiyolar bide evinizdenmi cikmiyolar valla ben anlamiyorum bu kaynanalari falan krnfi kizlarina bisey  deseler baskasi afedersin canim kicini yirtarlar ama yok oylr bi dunya sen ne yasatirsan aynisini yasarsin rabbim cektirene cektirsin
(341 puan) tarafından
Amin canım inşallah benim görüncemin kaynanası köyde sene bir gelir bir hafta kalır kaynanam kendini yer ama kendi gelinlerin evinden ckmaz
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Suç sende hep müsaade edersen zaten ilerler ne mantıkla evinde o kadar kalıyor sen kıyafetini filan yikiyon sanki başka şehirde oturuyorlar yapmiycaktin ve sınır bırakıcaktin kaynanlar filan sürekli gelmek istediğinde sürekli bahane bulucaktin ve her dk zırt pırt gelme rahatlığını kimseye vermiycen ven başından beri öyle yaptım şuanda kafam çok rahat görumcelerim küçük hep gelip benim evimde kalmak istiyordu sürekli bir iki sonra dedim hayır ben rahat değilim dedim eşime hamileyim rahat etmiyorum çok açık giyiniyorum uyuyamıyorum onların cni sıkılır filan çocuk oldu kaynanamlar ayy gelsin sende bir süre kalsın dedi görumcelerim bende dedim ki daha bebeğim küçük uyku düzenim allak bullak bu halde kalmasıni istemiyorum çocuk büyüsün sonra bir gun gelip kalırlar hep ağlıyor uyku nedir bilmyoordum filan. Kayinbabam sürekli yok yemeğe çagir yok yemeğe çağır diye bela oluyor yeni tanışmışım umurunda değil bebek aşı olmuş yine umurunda değil sünnet ediyoruz hepsinin zmninda bize yemek yap gelelim dedi yok dedim sürekli ağlıyor durmuyor tek başıma yapamam büyüsün. Yok evde malzeme yok gibi sinden hep söyledim kendi kardeşlerini bize davet ediyordu kayibababm onlar çaya diyor o diyor yok yemeğe gelin... Bende kayınbabama ben yemek yapamam Eymen küçük sürekli ağlıyor durmuyor o yok ayıp filan dedi gelinim yapsın ben dedim ne alaka gelsinler çaya biliyorlar küçük çocuğum var yani canım suç sende bak bn başından beri kesin çizgi çiziyorum kendi kafalarına göre gidemezler o hakkı vermiyorum onlara sende bir an önce öyle yap yoksa tepene çıkarlar daha fazla 
(341 puan) tarafından
Sevmiyorum onları yaa o yüzden hiç gitmek istemyrm bide Bn öyle davetsiz pek bir yere gtmm
(1,515 puan) tarafından
Bende asla gitmem sevmem eşim gidelim diyince başlarda hayır istemiyorum sevmiyorum sizinkileri diyordum çok çok kavgalarımız oluyordu bnane sen git gelmiyorum filan sonra tmm dedim gidiyorum çok sık değil Allah korusun eskiden üç dört gundw mutlaka haftada bir. İşkence geliyordu bna artık, 15 günde bir ayda bir evim 15 dk dha arabayla uzağa gitti bide binanın asansörü yok 5 kat eşim in çık korkudan herhalde ahahhaaa :D
(341 puan) tarafından
Yok kuzum benim eşim hiç gidelim demez ben yine 4 5 ayda bir giderim o sene de bir gider sevmiyoruz eşimin ailesini pekk ama onlar çok yüzsüz olduğu için kovsanda gelirler
(1,515 puan) tarafından
Sürekli bahaneler sonra mutlaka sıkılıcaklar azaltirlar bende fayda etti sende de eder umarım
(341 puan) tarafından
İnşallah bacım inşallah :))
0 oy
tarafından
bilemedim valla benim evime 3 aydır kimse gelmedi hep ben gidiyorum ahahahha. ben de kapımı çalan yok diye üzülüyordum, üzülmemeye karar verdim senin yazını okuyunca
(341 puan) tarafından
Ayy en güzeli vallahi napcan kmse gelmesin kafanı dinle bide onları hizmetiyle mi uğraşacaksın keşke benimde evime kimse gelmese vallahi bıktım esn sonunda sessizce içerse otecm kapıyı çalıp çalıp gitsinler :))
0 oy
tarafından
Esimi seviyorum ve ailesine de eyvallah diyorum.bende de 3 kayin var biri evli ikisi bekar evimiz ayri ama hafta sonu tatillleride dahil olmak uzere hep yanlarindayiz evli olan kaynim karisinin yemeklerini yemez bana kaynanama aciktim der gecenin 12sindede olsa kalkar yemek yapariz hicte gocunmam beni kardes gibi gormesinden 
(341 puan) tarafından
38 misin sen
tarafından
Evet canim :D
(341 puan) tarafından
Ohh bitmiş maşallah kuzum hayırlısıyla kucağına al benimde geleydi o haftalar :))
tarafından
Geliyo valla oyle bir geliyorki :))
(341 puan) tarafından
Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah :)
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Yapamıyorum taşıyamıyorum ayağına yat gelenlere ev işlerini yaptır o zaman gelmezler:D

(341 puan) tarafından
Gorumcemlere yaptırıyorum zaten kız her birinin 3 bebesi var vallahi canım çıkıyor arayıp sormyrm bile gelmesinler DİE :))
0 oy
tarafından
Allah sabir versin canim ben cekemem 
(341 puan) tarafından
Yaa ne güzel valla benimkiler çat kapı geliyorlar müsaitmym degilmym hiç umurlarında değil bende kendi evimden asla çıkmam bunlar hep seviyo gezmeyi
tarafından
bence gorguyle alakali canim insanin kendisini bilmesi lazim
(341 puan) tarafından
Kız ne görgusu diyorum ya gorgusuzler iştee ne diyim
tarafından
onu demek istedimde acik açık yazmiyayim dedim :)
(341 puan) tarafından
Yaz yaz ben ben neler neler diyorum onlara :))
0 oy
tarafından
Görümcen niye oğlunu sormuyo hamile halde sen bakıyosun bide kaynananın evi yok mu neden hep sizin evdeler 
(341 puan) tarafından
Var kuzum ama kayinbabam sert biri misafirde sevmez hepsinin 3 5 bebesi var ondan bana geliyolar
tarafından
Gorumcene yüz verme canım kayinlarina da yüz verme yat uzan odana hamilesin sonuçta onlar anlasınlar rahatsız olduğunu giderler belki
(341 puan) tarafından
Kuzum gidip uzanıyorum sesleniyor çay varmi yemek varmi diye görümcem gil gelince mecbur hizmet ediyorum çay yemek bide yetmez gibi bende uyuyorlar gelince :((((
(2,418 puan) tarafından
Madem hiç bir tavırdan anlamıyorlar,eşinle otur çatır çatır kavganı et. Bu sebepten senden boşanacak hali yok. Eğer bir daha bu eve gelirlerse ben giderim de. Son noktayı koy
tarafından
Aynen eziyet ediyolar sana resmen bencede bi tavrını koy canım Rabbim yardımcın olsun
(341 puan) tarafından
Amin kuzum amin inşallah kurtulcm bunlardan
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Açtığım postu oku canım senle ayni durumdayim..
(341 puan) tarafından
Haa iştee benim gibisin benim görüncemin çocukları evde bir abur cubur bırakmıyor kız kocaman sağlamı ellerine alıp yiyorlar bu kadar görgüsüz insanlar görmedim ben anamın evine gidince dolabı açmaya çekiniyorum bunlar nasıl insanlar bulmyrm
(7,138 puan) tarafından
Ya yemin ediyorum benle aynısın izmirden görümcem geldi bi ay kaldı kaynanamda her gün ya kahvaltı ya akşam yemeği arar sipariş ederdi resmen sofra kur geliyom diye 1 yaşında oğlu vardı emziriyorum diye evde ne varsa yiyordu koskoca kız 25 yaşında hiç utanması yoktu eşim pazardan 1 kilo üzüm almış iki günde tek başına hepsini yedi bitirdi bende misafir diye sesimi çıkartmadım oğlunun eline verirdi ekmeği bütün evi gezer mahvederdi aman gitti de kurtuldum çok şükür
(341 puan) tarafından
Ay ben nasıl kurtulcm Allahim ya sanki kıtlıktan çıkmışlar ehi supuruyolar bide çayın yanına hiç tatlı yapmadın mı demiyolarmi öldüresim geliyo
(7,138 puan) tarafından
Zikkimin dibini yiyin demek lazım onlara ama biz onlar kadar görgüsüz olamıyoruz ki
(341 puan) tarafından
Aynen valla yüzsüzler desen ne fayda
0 oy
(1,145 puan) tarafından

En. Bıktıgimda  kovmustum  zaten :D kafam  rahat 

(341 puan) tarafından
Kız bende kovdum ertesi günü geldiler yüzsüzler
(1,145 puan) tarafından
Gelemiyorlar  eşime  ben tavrı koydum  çünkü
(341 puan) tarafından
Bende koydum hemde nasıl koydum kapıyı açtim defolun dedim ertesi günü geldiler :D
(1,145 puan) tarafından
Ayy ben kabul etmem 2 3 kere geldi 2 aydır  yok çok şükür herseyimi burnumdan  getirdi aman lazım değil
(341 puan) tarafından
Aynen iştee bide anlayana söyle bunu
0 oy
tarafından
Seninkiler hep sizde kalmiyorlar yinede benim kaynim 1 yildir bizle yasiyor her seyini ben yapiyorum bide pasakli temizlik yapmaktan biktim ailesindende biktim her gun arayip nasil ogularim yemek yiyorlarmi az yiyorlar onlara soyle cok yesinler bana ne be kos koca adamlara elimlemi yediriyim Allah sanada sabir versin canim
tarafından
Sagol canim gercekten zor evde her seyimize karisiyor
(341 puan) tarafından
Aynen ya insan evliliğinden anlamiyoe
(7,138 puan) tarafından
Valla bi de yazın bizdeydi eşim de aşırı kıskanç abimin yanında bol giy eşarbını önden bağla görmesin etmesin o sıcaklarda bi de hamile halimle yanardim ramazanda eşim sahura kalkmazdı sırf kaynım için kalkar gece gece kapanır sofra kurar toplardım kaynamam ve eşimle olaylı birşey skeilde konuşa konuşa yolladim onu da evine yoksa daha burdaydi yani
(341 puan) tarafından
Valla bacım sende baya çekmişsin Allah yardımcımız olsun inşallah bende kurtulurum
(7,138 puan) tarafından
Amiin canım tez zamanda inşallah
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Karsilarina acik sacik cik deki habersiz geliosunuz insan haber verir falan belki anlrlar karsilarina cik valla hic kalkp apar topar gyinme belki utanrlar 
(341 puan) tarafından
Napim bacım tesettürlüym ben evde açık gezyrm gelince giyiniyrm bide zırt bitt geliyorlar sürekli giy çıkar opuyo bıktım yaaa
(2,109 puan) tarafından
Cik karsilarina bise derseler deki hamileyim sicaktan darlaniyorum bunaliyorum ben size gore yasayamamya evim ayri guya ben evimde acik gezemiceksem hamileligimi rahat rahat geciremiceksem neden ayriyiz biraz anlayisli olun de o kadarmi anlayssizlar
(341 puan) tarafından
Ay bacım kime konusuyonki eski kafalar onlar biz zamanında şöyleydik böyleydik muhabbetine giriyolar
(2,109 puan) tarafından
Allah yardmcin olsun valla onlarida Allah islah eylesin
(341 puan) tarafından
Amin bacım amin

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 436 göst.
0 oy
36 cevap 1,582 göst.
0 oy
50 cevap 1,600 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu