0 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
 Yaaa bu baş agrisi nasil gecerr ne yapcam ben bu bas agrisina ensemden itibaren agriyor yürüyünce  agriyor oturunca agriyor uzaninca agriyor hap iciyorum agriyor icmiyorum agriyor    artık  zonklamasina dayanamiyorum 

Yuzum kipkirmizi oldu  

Atesim brazcik var 

Soguk kompres falan ise yaramioo 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doktor ne diyo peki
tarafından
Az mı .. bir daha düşün  derimm ...
tarafından
Ya aman nebilem cok seyler derimde birileri saldirir simdi
tarafından
Kim saldircak kiz sana
tarafından
Ya oyle degil genelde birilerinin kocasina salliyom tamammi uzuyolar diye baska bi yorumda okudum iste kirilmasin diye sesimi cikarmadimfalan denmis bikere rasladim ondan sonra pek seedmiyom skjs
tarafından
:)   anladmm canim . Yo ben benmkine şeeediyom zaten sen sknti yapma :) senn yerinede şeeederim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hangi ilacı kullanıyorsun canım. Bende de migren var Sağ olsun ne uyutuyor, ne yatıyor, ne yürütüyor yürüdükçe kafamın içinde kalp varmış gibi zonk zonk atıyor resmen. Doktor Arveles vermişti onu içip yarım saat içinde geçmezse migrex vermişti o da işe yaramadığında hastaneye gidip iğne oluyordum. 
tarafından
Kuzum hamileyim kullanamym birsey parol sadecee
tarafından
Zor canım parol zaten bir işe yaramıyor. Ben de hamileyim 27. Haftama kadar direndim baya sonra doktora söyledim kalsiyum ve magnezyum eksikliği yapabilir dedi kalsiyum ve magnezyum ilacı vermişti 17. Haftamda şükür şu an 34+5im ağrım sızım olmadı.
tarafından
Aynen oyle parol hic bir ise yaramıyor  .
    Bi gram etkisi yok
tarafından
Doktoruna danış canım. Bu dönemde birşey fayda etmiyor.
tarafından
Suan doktora yazsam  bisey onereblrmki ?
0 oy
tarafından
Diş ağrısı başa vurur dişlerini de kontrol ettir ben 4 sene doktor doktor gezdim kendimi yerlere atıyordum dişçiye gitmek aklıma gelmedi bir gittim en arka kök diş içerden gizlice çürümüş kanal tedavisi yaptırdım yalnış yapmış doktor başka doktora gittim kökden çektirdim dünyalar benim oldu resmen beyin cerrahında git mutlaka
tarafından
Hamileyim kuzum  migren baslangici var demisti doktor
tarafından
İlaca çok yüklenme o zaman migren karanlık yeri sever sessizliği sever karanlık yerde sessizce uyuman lazım
tarafından
Ya yatinca  beynim varya sana anlatamam   cok fena bi agri giriyor beynimde hissediyorum o agriyi ya yatirmiyokii tovbe billah
tarafından
Çok felaket birşey migren Allah sabır versin
tarafından
Amin en son kafami kesicem kör testereyle olupp bitcek
tarafından
Sabır bacım çok zor hamile iken illa bir dert çıkar benim reflüm boğazıma kadar çıkmıştı yemek yiyemiyordım sırtım felaket ağrıyordu oturamıyordum doğuma kadar çok çektim
tarafından
Vaay vaaay :(  dayan meltem isin yoksa :(
tarafından
:(( müfakatını alırsın sabret canım
tarafından
Mükafatını  bebegm doğsun ondan alcamm   isircam o tombis bacaklarini :)
tarafından
Ayyy inşallah canım sağlıkla doğsun
tarafından
Amin cnm :)
(3,676 puan) tarafından
Türk kahvesine bir iki damla limon sıkıyormussun baş ağrıni geçiriyormus arkadaşımın da migreni var hep bunu yapıyor
tarafından
Turk kahvesine tamam cnm hemen deniyormmm
(3,676 puan) tarafından
Dene bakalım fayda olursa yaz canım merak ettim
0 oy
(163,564 puan) tarafından
migrene kafa hacamati yuzde yuz cozumdur
tarafından
Nasl yapiliyorki o
(163,564 puan) tarafından
isin ehli birini bulup yaptirirsan yuzde yUz kurtulursun  kafa derinde belirli yerlere az cizik atip kan cikartiyolar
0 oy
tarafından
Migren ağrısı anlattığın hamilelikte ben de çok yaşadım kaç kere acile gittim orda hiç bir ilaç vermeyecekleri için parolun sorumuzu vermişlerdi az o rahatlattı tamamen geçirmiyordu ama etki ediyordu istersen sen de bir git balım
tarafından
Migren olunca tam geçmiyor bir ağrımaya başladı mı en az bir hafta ağrır benimki de. Bir de gebelik de tetikliyor o yüzden de sık ağrıyor bu gün fazla mı yoruldun uzun süre aç mı kaldın ne tetikledi bu kadar
tarafından
Bugun bi markete gittim sicakti biraz hava .  Ac ta kalmadim
 Yedim yemegimi
  Dun de agridi dun hic bir yere cikmadim  tv izleynce bile agriyorr tlefona bakinca zaten evde tekim  napcam ozaman ben tv izleme tlfna bakma
tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam gebeliğin de ilerliyor ya vücut fazlaca dinlenmek için sinyal veriyor sana meltem
tarafından
E  dinleniyorum yaaa hic yerimden kalkmiyorum kii
 Oglene kadar uyuyorum.  Kalkıyorum karnimi doyuruyorum isleri toparlayp geri uzanyrm yorucu bi  hayatm ykki
tarafından
Genelde herkes öyle canım ama yine de alinden geldiğince uzan kendine strest yapma inşallah geçecek az kaldı
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Boynundan geliyorsa eğer kaslarla ilgilidir canım boynuna masaj yap varsa kas gevşetici kullan ve sıcak tut
(14,950 puan) tarafından
Ensenden giriyor olabilir iste canım kaslar geriliyordur benim de omuzlardan boynum ensem başıma vuruyor ondan dedim
tarafından
Anladm valla bende anlayamadim ki bu basimin derdi ne rutine bindirdi gunluk agriyor
(14,950 puan) tarafından
Masaj yap bakalım ensene bide öyle dene varsa kas gevşetici kremle ov Allah şifa versin
tarafından
Sagol cnm allah razi olsn
(14,950 puan) tarafından
Aminn canım cümlemizden inşallah
0 oy
tarafından
Karanlık ortada yat iyi gelir 
tarafından
Suan azicik iyi oldu gibii   gok gurlemeye basladi azaldi  bas agrim ikisini bagdastiramadim ama garip bir sekilde azaldi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 807 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
+1 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,477,379 soru

24,182,527 cevap

336,396 kullanıcı

...