0 oy
1,915 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (19 puan) tarafından
Kizlar zayifim okadar da degil ama hic kalcam yok ya cok uzukuyorum kapali biriyim ama bikini bile giyince bana yakismoyor bir erkek de goz zevki ister esim su zamana kadar begenoyorum fizigini demedi bakoyorum internette hep fizigi poposu genis kizlarin videosuni izloyor acaba nasil kalca genisletebilirim sguat denedim cok zor ya braktim ama bende esime karsi biraz popom iri gorunsun istiyorum yazin ortasindayiz sirf 2 3 tayt giyyom esofmanin altona buyuk gorunsun diye gozu kaumasin dsariya napim nasil giysinsem basenleri buyik gostermek icin bana daha once saka arasinda popon nenkadar kucik demisti cok utanmistim

43 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
ayy eslerin bu davranisi heves kiriyi ne sacmalik kapalisin bide dikkat cekmedigine sevinmesi lazim bnmdr kalcam buyuk popom da havada duruyor resmn bnde ondan rahatsizim disarda farkettirmemek icin genis elbiseler giyiyorum
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Ne aşırı zayıflık iyi nede kilo işte dengeli olabilsek ama bizim elimizde olmayabilir bazı şeyler yapın öyleyse yapacak bir şey yok benim eşimde beni hep kalçamdan bacak kalınlığımdan vururdu bacaklara bak Roberto Carlos gibi,yürürüm arkamdan koca g.t neler neler psikolojik şiddet bu resmen birgün tutamadım kendimi bende dizilerdeki adamları beğeniyorum ama seninle yetiniyorum demiştim.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,005 göst.
4 Mayıs 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde malefiz bebek (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
5 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 556 göst.
3 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,515 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,876 cevap

333,277 kullanıcı

...