Artık doldum doldum taşmak üzereyim. Bebeğime sütüm yetmiyor ilk zamanlar taşıp akan üzerimi sırılsıklam yapan sütüm artık damla damla. Göğüslerim sünger gibi yumuşacık tüm gece emilmeyen bir meme sabah kalkınca dolmaz mı normalde? Zaten göğüs ucumda yok silikonla emziriyorum onun içinde binlerce laf duydum nasıl tutmaz sen ver zorla gerekirse aç bırak bi anne nasıl aç bıraksın bebeğini Allah aşkına. Memeyi vermeye çalışırken ağlamaktan tıkanan dudakları moraran bebeğimi nasıl zorlayabilirim daha fazla alıştı çünkü silikonla emmeye. Mama vermek benim hoşuma gidiyor gibi senin kolayına geliyor lafını duyuyorum eşimden sürekli. Gecenin bir vakti kalkıp su ısıtıp mama hazırlamak nasıl kolayıma gelirki. Çok yemek yiyemiyorum belki onunda etkisi vardır fırsat buldukça bol su içiyorum. Hurma un helvası irmik daha duyduğum bir çok şey yiyorum zorluyorum olmayınca olmuyor mu gerçekten. Dün akşam iki göğüsümden 50cc süt sağamadım bile . Kimi silikonla emziriyorsun sütün ondan gelmiyor diyo kimi aa sütün su gibi bu bebeğe yaramaz boşuna emzirme diyor. Mama mı veriyorsun bırak mamayı mecbur emecek diyor çok doldum doldum ama taşamıyorum. Bende istiyorum sütüm yetsin mama vermeyeyim bende istiyorum sütüm dolsun taşsın. Sütle büyüyen büyüyorda mamayla büyüyen çocuk ya da anne eksik mi oluyor ben eksik hissediyorum çünkü. Elimden geleni yapacağım lactamil aldım süt kalitesini arttırıyormuş birde promalt içeceklerden aldım e-bebekte satılan. son çarem onlarıda deneyeceğim. Varsa tavsiyeleriniz çok sevinirim içimi dökmek rahatlamak istedim kızlar çok daraldım çok bana dua edin nolur.
Balım ben galactago damla kullanıyorum kızz çok etkili valla dene mutlaka bende burdan duydum da aldım inanmıyodum ama cidden etkili suyun içine 15 damla damlatıyosun öyle kullanıyosun yada meyve suyunun içine dene bakalım üzülme yemelisin bol su tüketmelisin yemeyi ihmal etme hiçbirşey sen yemek yemesen etki edemez ekmek dahi olsa yee bulgur pilavı bol soğanlı yiyeceksin yoğurt sulu yemekler özellikle de tavuk suyuna çorba acayip işe yarıyo ben bimden delice galiba adı ondan aldım içinde incir var dışı bisküvi belki duymuşsundur 1.75 fiyatı unutmadıysam birde onu ye uyumaya özen göster 1 yada yarım saat uyusan bile sütün olur dün gece uyuyamadim diye sönük balon gibi oldular uyudum şöyle 1 saat deliksiz bir kalkdımki bebem emmeye yetişemiyo
Canım sağınca benmde ikisinden toplam 60 cc geliyo bebeğim 4.5 aylık. Daha fazla çıkmıyo. Bazı meme sevmiyo sağılmayı.
Memelerinin yumuşaması terbiye olduğundan olabilir. Süt vardır belki sen farkında değilsin.
Baş ve işaret parmağını yağla. Meme ucunu ileri doğru çektir. Affına sığınarak inek sağar gibi
Bak bakalım o zaman nasıl.
Bide süt üretimi arz talep meselesi diyor doktorlar.
Ne kadar çok emerse o kadar çok üretirmiş vücut.
Bol sütünüz olsun hepinizin inşallah :)))
1,489,402 soru
24,343,472 cevap
346,152 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın