0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından
Merhaba kızlar şuan paraya ihtiyacım var Akbank kampanyası bı kaç arkadaş yazmıştı nasıl oluyor kampanya devam ediyor mu yardımcı olur musunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(4,651 puan) tarafından
Benim kodumu kullanır misin lütfen çok ihtiyacım var her konuda yardımcı olurum
(4,651 puan) tarafından
Özelini acar misin detayli anlatim
(404 puan) tarafından
Ben şimdi akbank indirdim ama kimliğim eşimde eşim saat 6 dan sonra gelecek o zaman yapabilirim
(4,651 puan) tarafından
Özelini acar mısın
(404 puan) tarafından
Orda giriş kısmı var altta referans kodu istiyor oraya mi yazacam kodu ve ben nasıl referans kodu Alaçam ücret nasıl Alaçam burdan anlatırsan daha iyi olur canm
(4,651 puan) tarafından
Dur yukarı resim eklim
-Reklam-
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Kampanyanin son günü dündü galiba yanlış hatırlamıyorsam
(4,651 puan) tarafından
Yıl sonuna kadar gecerli
0 oy
(669 puan) tarafından
Canım özelden yazacaktım kapatmışsın bi kaç arkadaşa bilgi vermiştim sana da şimdi şöyle canım akbank indiriyorsun yeni kimlik kartın olması lazım kimlik bilgilerini giriyorsun son aşamada kısa bi görüntülü görüşme yapıyorsun üye olmuş oluyorsun da sonrasında sende kod alıp 4 arkadaş davet edip kişi başı 250 chip para toplamda 1000 chip para kazanıyorsun üye yapacağın kişiler senin kodunla üye olacak ve kodu aldıktan sonra süren 1 ay olacak 1 ay içinde 4 kişi yapman gerekiyor parayı kazanabilmek için güvenilir ben akbank müşteri hizmetleri ile görüşüp sordum eğer üye olursan benim kodumla olursan çok sevinirim referans kodu olarak giriyorsun bilgilerini girerken isteğe bağlı doldurulan bi alan benim kodum 1000323848 
(669 puan) tarafından
Kodumun süresi dolacak bugün benim için yaparsan sevinirim canım az kaldı süresi son gunlerim
(404 puan) tarafından
Peki ücret nereye yatıyor
(404 puan) tarafından
Ve kodu nasıl alıyorum
(669 puan) tarafından
Akbank hesabına chip para olarak yatıyor koduda ben kurye ile ilerlediğim için 10 gün sonra alabildim araya bayram falan girdi uzadı işim sözleşmeyi beklemem imzalamam gerekti kimlik bilgileri girmeden size kurye ile ilerle yada diğer banka hesabı diye bir soru çıkıyor onu diğer banka hesabı yaparsanız daha çabuk kod veriyormuş öyle söylemişti müşteri hizmetleri
(669 puan) tarafından
Hangimizin kodunu gireceksin canım yukarıdaki arkadaşı mı beni mı benim kodumun süresi dolacak beni girersen sevinirim öbür arkadaşa da birini bulmaya çalışırız burdan
(404 puan) tarafından
Canm ya sana bişi danışacam yardımcı olur musun ben Akbanka üye oldun kod da geldi ama ben eşimi üye yapacam akşam ben o çip parayı nasıl kullacam illa kart olması mı lazım eve kart mi gelmesi lazım
0 oy
(4,651 puan) tarafından

image

Akbankli olmak istiyoruma bas bu ekran açılcak davet kodu gir kismina kodu kopyala yapıştır yapican bilgileri doldurucan kod gelicek telefona 
(4,651 puan) tarafından
Sana ekranda tümü yazısı var sağ üstte ona bas sonra kartlarıma bas kartını sec çanta işareti var Ona bas aşağı.kaydir kart bilgilerin cikar
(404 puan) tarafından
Çıktı valla canm kimse bilmiyordu bunu ha :)
(404 puan) tarafından
Canım bana da birini bul ya kimse yok yapacak
(4,651 puan) tarafından
Sana soz verdim senin kodunu da paylaşıcam elimden geleni yapicam
(404 puan) tarafından
Tamam canm ne kadar erken yaparsan o kadar iyi ya çok ihtiyacım var şuan paraya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
0 cevap 73 göst.
15 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu