0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından

Kizlar internette denk geliyorum çeşit çeşit şeyler yapıp yediriyorlar bebeklere kendimi çok suçlu hissettim.bende yapıyorum birşeyler ama öyle abartı değişik değişik olmuyor daha onbir aylık kızım çorbası yoğurdu meyvesi birde bize pişen yemek uygunsa ona da yediriyorum emiyorda ayrıca.istahi açık bir çocuk deil acaba ben mi bakamıyorum yaa bian çok suçlu hissettim kendimi:((

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

eskiden ek gida diye bir olay yoktu bide onu dusun :) gunumuzun modern annelerinin herseyi abarttigi gibi abarttigi brsey. saglikli beslemeye calisiorum o kdr

(309 puan) tarafından
Evet öyle ama ne bileyim eksik hissettim birden kendimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
yok cnm normal internettekiler de oralara koymak icin cesitlendiriyor
(309 puan) tarafından
Ay valla bilmiyorum yani aşırı kötü bir profildeyim şuan kendi gözümde yani haklısın aslında herşeyi insanların gözüne sokuyorlar
tarafından
almasi gereken besini alsin, hergun ayni yemegi tekiyor sonucta.. kendini suclama kii anne olarak her dk her konuda sucluyoruz kendimizi :)
(309 puan) tarafından
Yani alması gereken besini aliyormu ondan bile emin deilim çok zor bir çocuk herşeyi elinin tersiyle iterek yiyor bende ne yapsam diye düşünmekten bir hal oluyorum ama genelde hep aynı tür oluyor.hic deme şu sıralar bende suçlusu uok gözümde:))
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Hiç izleme bile o kadınları insana kendini yetersiz hissettiriyorlar. Arka planda aşçıları bakıcıları var ama kendileri tek başına bakiyormus gibi yansıyorlar. Ayrıca o reklamlardan kazandıkları paraları bilseniz küçük dilinizi yutarsiniz. Bı zahmet o kadar aşçı bakıcı temizlikçi varken parada varken çeşit çeşit yaptırıp kendi yediriyormus gibi story atsın zaten
(309 puan) tarafından
İzlemiyorum ama sanki özellikle denk geliyor hiç deme vallahi .zaten işlerimi yetistiremiyordum çökmüş vaziyettetydim birde bunları görünce insan kendini eksik hissediyor
(1,369 puan) tarafından
Onların amacı bu zaten kendilerini mükemmel gösterip kadınlara kendini kötü hisettirmek. Bir de bakın ben şu tabağı aldım bebeğim çok sevdi yemeğini çok güzel yiyor falan diye gösterip linklerinden alışveriş yaptırmak amaclari
(309 puan) tarafından
Aynen valla haklısın ama amaçlarına ulaşıyorlar malesef :))
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Snn yaptığın doğru olan eğer bebeğe ayrı yemek yaparsan yarın birgün ev yemeğini yemez
(309 puan) tarafından
Yani bildiğimden deil de yetebildigim bunlar ayrı ayrı yemek pişirmeye vaktim bile olmuyor ki
(7,827 puan) tarafından
Aman onlar çk biliyo boşverr doğrusu bizim yaptığımız
(309 puan) tarafından
İnşallah öyledir:))
(8,187 puan) tarafından
Ben yaşına kadar ayrı yemek yaptım 3.5 yaşında her şeyi yiyor yani her çocuk ayni değil
(7,827 puan) tarafından
İstisna olmuş canım ağız tadı naısl alışırsa genelde öyle gidiyor
Sen ne yaptın mesela ?
(309 puan) tarafından
Aynen öyle Allah esirgesin çocuklarımızı inşallah
(8,187 puan) tarafından
Yemeklerine kendi yaptığım kırmızı biber salcasindan koydum
Yaşına kadar yemeklerine tuz atmadım
Sadece zeytinyağı kullandım
Yani üşenmeden her gün ayrı yemek hazırladım
(7,827 puan) tarafından
Kız biz onu demiyoruz ki :D bebeğe özel farklı tarif yapıyorlar alangerli işler :D onu diyoruz
(8,187 puan) tarafından
Iste onun icin dereotlu omlet, tarhanali omlet, fırında somon, kıymalı brokoli, balkabakli patates yemeği, bulgurlu kabak yemeği filan epey seyler yapiyodum hatta fotolarini da cekiyodum :D ama 2. Bi cocuk olursa yapamam bu kadar o enerjim kalmadı :D
(7,827 puan) tarafından
:D 2. Çocuk bi rahatlamadır
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Yok kuzu ya bakma İnternete falan. Çocuk doyacağı kadar yer. E herşeyi veriyon işte emiyomuş da daha ne olsun dünyayı yicek el kadar çocuk.bebek hatta. Yapma üzme kendini 
(309 puan) tarafından
Oyle de işte insan görünce bir duraksiyor aklıma bile gelmiyor ki öyle değişik şeyler yapayım dediğin doğru aslında ben bu takintiya ara sıra düşüyorum . diyorum bebek iste buyuyunce herşeyi yiyecek zaten şimdilik yeter bunlar diyorum ama bazende böyle başka şeyler.gorunce vazgeçiyorum:)
(4,658 puan) tarafından
Vazgeçe kuzu :) sen iyi bakıyorsun kızına. Gerisini boşver
(309 puan) tarafından
Teşekkürler inşallah gerçekten iyi bakar buyuturuz yavrularımızı
(4,658 puan) tarafından
İnşallah kuzu
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yaşına göre alerji durumlarina dikkat ederek evde ne pisiyosa yedir bebenede bütün sebzeleri yedir özellikle bir yaşına girecek ufak ufak ve arttırırsn miktarini zaten büyüdükçe 
(309 puan) tarafından
Aynen herşeyden tattirmaya çalışıyorum doğru diyorsun zamanla artacak ama iste bazen boule strese giriyorum çocuğun beslenmesi büyümesi konusu olunca
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Ya bende onlardan çok etkileniyorum birde bebeğim çok iştahsız o daha bir üzüyor beni ,onların 1 porsiyon olarak yaptığı mama benim bebeğimin 3 öğün miktarı olur ki onu d çok çok zor yediriyorum,oyun,şarkı falan taa ki iki 3 kaşık yesin diye 
(309 puan) tarafından
Aynı benim bebegimmis malesef bizde öyleyiz insan ister istemez üzülüyor sorguluyor onları görünce
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bunlar hep pazarlama taktiği bacım. Bende bi kitap var, bebek maması diye yazdığı tarif benim akşam yemeğimden daha karışık kuruşuk,her gün onla uğraşmaya can mı dayanır vaktim de yok zaten. El kadar bebe yani bi de bunu sindirmesi var, ne kadar sade o kadar iyi sen takma kafanı. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 435 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kartaldilos (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 480 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.