0 oy
558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yaklaşık 4 senelik uyuyeyim ama uzun zamandır yokum erken doğum surecim oldu 45 günlük bı kuvez sürecinden bazı problemlerden geçtik merak eden sorularıma bakabilir orda özet gecmisligim var bu kadar zorlu süreçtenmidir yoksa bizmi kaldıramıyoruz bilemiyorum ama çocuk konusunda aşırı yıprandık şuan 3 yaşında oğlum ve çok hiperaktif oğlum arkadaş ortamı istiyor çocuklarla oynamak istiyor bende bı kardeşi olsun istedim ama eşim yanaşmadı bende o gücü bulamıyorum kendimde ama oğlum için istiyorum ama ikna edemiyorum aile icerisnde de bir çok problemler yaşıyorum kaynana elti aynı havludayiz falan eltim çocuğunu benim oğlanı dövmeye proglamlamis bende gitmesini istemiyorum ama oğlum çok düşkün sürekli onları istiyor kafayı yicem 3 çocuğu var benim tek çocuğum ve zorlu sureclerden sonra doğan bir çocuk 3 sene sonunda hamile kaldım zor oldu yani ben iyilikle yaklaştım cimir ve pinti çocukları benden kek ister kurbaiye ister kirmam hemen yaparım ama oğlunu benim oğluma zarar vermeye çalıştırdığını anladığimdan beri uzak duruyorum herkese de söyledim sorunu Burda ailem yok arkadaşım yok yalnizm çok daraldim bu konular yüzünden beni biraz rahatlatin la valla kafayı yicem nasıl bir yol izlemeliyim 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
anne baba geçimi ilgisi iyiyse cok iyidir.ben ikinciye hamileyim ilki 3 yasinda
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki buçuk yaşında kızım var 27 haftalık hamileyim oğluma bence yeterli Rabbim bağışlasın daha ne yapicam çocuğu
0 oy
tarafından
2 ideal diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Uzuldum eltinizin oyle biri olmasına 

Benim 9 gün oldu doğum yapali ilk bebeğim  kiz oldu 

Aralarında 1,2 yaş farkıyla bi erkek bebeğim olsun isterim 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
İstemekden ziyade ne kadar kaliteli yaşam vereceğin önemli kaç çocuğa istediklerini yapabilirsin. Kaç çocuğu okutabilirsin bunları düşünerek çocuk yapmak gerekir artık canım. Şartlar git gide zorlaşıyor bizde bir tane ama emin ol 3 yaşındaki oğluna aldıklarının şuan herşeyi 10 kat daha pahalı çocuk yapayım derken daha da artacak. Bir bebek şuan aylık 2 bin falan yiyor ben eşime diyorum 6-7 yıl sonra şartlarımıza göre 2.cocugu düşünürüz şuan yapamayiz diye
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bir kızım bir oglum var yeterli 
0 oy
(26,236 puan) tarafından
Üzüldüm oğluna ya yazık kızsana vurdurma çocuğa eşinde ne saçma bunlar yüzündenmi çocuk istemiyo kafaya bak

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 906 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin TURUNG (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,024 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,063 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde iiiinciiii (2,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,188 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,681 soru

24,114,341 cevap

333,143 kullanıcı

...