Kızlar yaklaşık 4 senelik uyuyeyim ama uzun zamandır yokum erken doğum surecim oldu 45 günlük bı kuvez sürecinden bazı problemlerden geçtik merak eden sorularıma bakabilir orda özet gecmisligim var bu kadar zorlu süreçtenmidir yoksa bizmi kaldıramıyoruz bilemiyorum ama çocuk konusunda aşırı yıprandık şuan 3 yaşında oğlum ve çok hiperaktif oğlum arkadaş ortamı istiyor çocuklarla oynamak istiyor bende bı kardeşi olsun istedim ama eşim yanaşmadı bende o gücü bulamıyorum kendimde ama oğlum için istiyorum ama ikna edemiyorum aile icerisnde de bir çok problemler yaşıyorum kaynana elti aynı havludayiz falan eltim çocuğunu benim oğlanı dövmeye proglamlamis bende gitmesini istemiyorum ama oğlum çok düşkün sürekli onları istiyor kafayı yicem 3 çocuğu var benim tek çocuğum ve zorlu sureclerden sonra doğan bir çocuk 3 sene sonunda hamile kaldım zor oldu yani ben iyilikle yaklaştım cimir ve pinti çocukları benden kek ister kurbaiye ister kirmam hemen yaparım ama oğlunu benim oğluma zarar vermeye çalıştırdığını anladığimdan beri uzak duruyorum herkese de söyledim sorunu Burda ailem yok arkadaşım yok yalnizm çok daraldim bu konular yüzünden beni biraz rahatlatin la valla kafayı yicem nasıl bir yol izlemeliyim