0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
.xkwgayaıa
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gebeyken mi ilişkiden sonra leke geliyor
(4 puan) tarafından
Yok ilişkiye girmeye niyet ediyorum ya illa o gün lekelenmem oluyor vazgecıyorum
tarafından
Kontrole gidiyor musun peki lekelenmenin normal olmadığını biliyorsundur kaç haftalıksın
(4 puan) tarafından
15+4.evet gıdıyorum doktor dusuk ıcın bısey yapamayız dedı gelırsın kurtaj yaparız anca dedı bırde.
tarafından
Nasıl bir şey yapamayız dedi ilaç vermedi mi lekelenmenin kaynağına bakıp seni uyarmadı mı ilişkide falan. Rahim içi kanamadan kan uyuşmazlığına kadar bir sürü sebep olabilir araştırmadı mı yani. Sen neden doktoru değiştirmedin hiç umrunda değil gibi sanki
(4 puan) tarafından
Nerden bılıyorsun degıstırmedığimi. Degıstırdım tabıkı de. Bı de en ıyı dıye onermıslerdı. Mıllet tatlı dıllı oldumu ıyı doktor sanıyor. Napayım tatlı dilini. Bırde soyledım özellikle, az yol yuruyunce haraket edınce lekelenmem oluyo. Hatta ultrasonda baktı dedım şuam lekelenmeö oldu ultason sonrası oda dusuk ıcın bısey yapamayız kan rengıne donunce gel kurtaj yaparız dedı yolladı. Bende degıstım doktorumu. Ama bundan da memnum degılım bunu da degısecem
tarafından
Benim bahsettiğim konu tatlı dil mi sence? Devam et böyle
(7,827 puan) tarafından
Bana erkek gibi geldi gebelik doktor kanama bilgisi sıfır bide ateşliymişte bebek ilişkiyi kıskanıyomuşta doktor kürtaj yaparız demişte
(4 puan) tarafından
Hayal gucun bayaa genıs bunu ileri tasımatı dene belkı basarılı olursun
(4 puan) tarafından
Aykün sıfır diye anlatmakla da ugrasamayacam
-Reklam-
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Hç bşy anlamadım tam olarak şikayetiniz neydi ????
(4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Vcxghb
0 oy
(658 puan) tarafından
Lekelenmen oluyorsa uzak durun bnce
(4 puan) tarafından
Zaten uzak duruyorum. Hem ısıme gelıyo
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Yani bu konuyu eşim ateşli diye anlatmak zorunda mısınız?  

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,854 soru

24,091,101 cevap

331,753 kullanıcı

...