0 oy
1,091 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından

Bugün ağlamaktan helak oldum, oğlumun burnu baya kanadı durmadı kanı her tarafı kan oldu, eşim geldi hastaneye götürdük, ellerim bile kan oldu ağladım çok ağladım, gözlerim şişti, tahlil yaptılar, film çektiler, Allah korusun kötü bişey çıkacak diye çok korktum, ben ağlarken yavrum için kucağında 20 günlük bebeği ile hastaneye gelen annede ağlıyordu bebeği uyanmıyormuş, çocuk tepki vermiyordu onada ağladım :'( bugün çok hüzünlüyüm, Allah'ım yavrularımızla sınamasın

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 20 gün yoğun bakımda yattı ilk doğduğunda biri sarılık biri enfeksiyon evladından ayrı kalmak çok zor çok rabbim evlat acısıyla sınamasın 
(1,776 puan) tarafından
Amin kuzum, benim oğlumda doğduğundan beri hasta, oda 10 gün yoğun bakımda yattı, ona bişey olunca canım yanıyor
tarafından
Rabbim acılarını göstermesin
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım benim neyi var şuan iyi mi oğlun 
(1,776 puan) tarafından
Şuanda gelmiyor ama dün görseydin çok kötüydü, burnundan öyle kanlar geliyordu hastaneye kadar her tarafım kan oldu öyle görünce psikolojik olarak çöküş yaşadım, orda müdahale ettiler, bir beyin cerrahisine götürcem dua et kuzum
(4,756 puan) tarafından
Tabi ki de canım dualarım sizinle tatlım Rabbim şifa versin inşallah kötü bir şey çıkmaz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 777 göst.
+1 oy
6 cevap 425 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hayatbenim (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,043 göst.
16 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 2,008 göst.
22 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu