0 oy
834 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selam kızlar sizce hangi zamanda hanile olmak daha zor bence yaz kışın montla karnimi saklayabiliyordum birde hamilelik kiyafetlerimi hep ilk cocugumda kışlık almışım 3 takimin 3unude yazin onlarla geziyordum ilk cocugumda bayramda 2 elbise aldik bu sefer onlarla gezerim ama hamileyken kiyafet bulmakta cok zor degilmi genelde hamile tayti uzun tunik tisort giyicem ama taytla her yere rahat gidemiyorum siz neler yaptiniz ?? Guzel hamileler anneler

42 Cevaplar

0 oy
(7,374 puan) tarafından
Yazın hamileydim kışın bebisim için de zordu Kasım doğumlu  soğuk hamileykende yazın çok zordu sürekli sisiyon terliyon fenalık basıyordu
tarafından
Evet cnm oyledir benim son haftalarim diyim oyle denk geldi yaza cok zor oldu 28. Haftanin sonunda dogum yaptim o halde hic cekilmiyorr
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
Yazin cok zor dogumum temmuza geliyo. Daha önceki cocuklarim hep kisin dogdu cok rahat gecirmistim. Suan sicaklardan catliyorum arti bide gebelik sekeri cikti ayaklarimdan duman cikiyo üstüne birde sicak eklenince dahada yoruyo beni 
tarafından
Aaaa ciddenmi duman ckiyo kiz lafin gelisimiii
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Yazın hiç ama hiç çekilmiyor çok zor oluyor ölüyordum sıcaktan hararetten günde 2.defa duş alırdım gece ayaklarım buzlu suyun içindeydi 
tarafından
Hahshah ayaklarini esine ovdurtsaydin kiz ;)) oyle sade suyla olmaz
(3,334 puan) tarafından
Hahaah Söyleseydim.yapardı da eli sıcak daha çok yanardı ayaklarım
0 oy
tarafından
Son bahrda hamile kaldım kışın evde durdum yatim hep norml doğum yaptım çok rahat yaz geldi kizm 3aylik oldu dışarda fink atyoz
tarafından
Oyy massallahhh ne gzlll
0 oy
tarafından
Tabikii yazın Urfa'nın sıcağında katarsak iskencee
tarafından
Ayy kiyamammm<3
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Kız ben kışın bile yaniyodum sıcaktan yazın olsaydı naoardim bilmiyorum 
tarafından
;)) kiz bende deli gibi usuyorummm
(3,599 puan) tarafından
Ayyy yok kışın ortasi bile bana çok sıcak geliyo bı yere gidemiyodum kombiler yüksek yaniyodu ben deli oluyodum Allah'tan Mart'ta doğum yaptim
tarafından
Kanin yuksek galiba cnm ondan oyle olmus olblr
(3,599 puan) tarafından
Kız normalde de çok usurum şuan beni görsen  gülersin atlet tişört bı tane penye  üstüne ince kazak ve yelek var  bide istnabul şuan yaniyo sjjsjs
tarafından
Haha ;)))
0 oy
tarafından
Daha 2bucuk ayligiz bakalim ama kurban bayraminda 4bucuk aylik olcam
tarafından
Cnm kac haftaliksinzz benle hemen hemen aynisin galiba sen 13 hafta olduk bugun biz
0 oy
(1,503 puan) tarafından
Ay benim Eylül'de olcak doğumum Allah izin verirse sıcakta bunaliyo insan kış hamileligi daha güzeldir evden çok çıkmıyon soğuk oluyo ama yazın ev bile yanıyo
tarafından
Haklsn cnm kizin olursa ismini eylül koymayi dusundunmu ;))
(1,503 puan) tarafından
Ayyy evet Eylül Alya düşünüyoruz kızım olucak :D
tarafından
Ayy ismi çok guzell massallah
0 oy
(2,877 puan) tarafından
Kişi yazını bilmemde ramazanda zor oluyo doğum yapmak bı daha hamile kalırsam Ramazan'a denk getirmeye en☺️☺️
tarafından
Kizz bayramda dogum yapanlar nasil yapiyor diyordum bende herkes gezerken cok zor oluyordur
(2,877 puan) tarafından
Valla gezme değil de canim herkes oruç tutarken snn yemen kötü
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Yazın daha zor zaten sıcak birde gebelikten de bir hararet oluyor. Bayiltacak kadar sıcak oluyor rahat nefes alamiyorsun. İkincide de yaz sonu hamile kaldım Nisan'da doğurdum bu rahat geçti mesela zaten hep evdeydim kışın  terleme bunalma yok
tarafından
Haklsn cnm yazin daha kolay oluyor her sey
(6,049 puan) tarafından
Hayır kız yazın daha zor
0 oy
(866 puan) tarafından
Yaza denk geldi ama iyidi bnm okadar da kötü değil hamileyim diye hiç kıyafet almadım bndekilerke idare ettim çok da kilo almamıştım 
tarafından
Ayy ne guzel cnmm ben hamile kiyafeti giyinmeyince esim sokaga cikartmiyo kiziyo bebegi bogucan karninda diye
(866 puan) tarafından
6. Ayın snnda karnım çıkmıştı benm eşimde doktora diyordu bunun karnı çıkmıyor bebek iyimi snrn okur mu diyordu :))))))
0 oy
tarafından
Ben Ekimde hamile kaldım temmuz ortası doğum yapıcam hiç zorlanmadı tam zamanında hamile kaldım diyorum. Kış günü zaten günüm genelde evde geçiyor dışarıya da kot pantolon giyiyordum. Bahar ayında tayta döndüm şu an hala daha tayt giyiyorum. 
tarafından
Bende tayt giyyorum cnm ama kendime yakistirmiyorum .d kilomda pek yok hatta hamile kaldigimdan beri 4 kilo vermisim boyumda uzun ama babam kizken ben tayt asla giyemezdik o yuzden galiba alisik olmadigim icin hanileykende en cok taytla rahat ediyo insan ama garip hisediyorum
tarafından
Ben de bekarken hiç giymedim hamileliğimde başladım. Arada pantolon giyiyorum çok rahatsız ediyor beni. Doğumdan sonra nasıl pantolona dönerim diye düşünüyorum. Normalde yüksek bel pantolonlarım vardı aşırı severek giyiyordum da bakalım :) :) elbise ve şortta çok rahat oluyor hamilelik döneminde.
tarafından
Bende yüksek  bel giyyorum bitek pantalonu cnm elbise de cok rahat oluyo aynenn
0 oy
(161,514 puan) tarafından
yazin zor ben hep bahara dogru doguruyom yazin sicakda karnin burnunda rahat edemezsin
tarafından
Cnm bende sen gibi 2 cocuk yapip birakmak istiyorum sen 3. Yu dusunuyormusun ben manevi anlamda cokuyorum hamilelik cok zor birde bakmasi ayri zor 3. İstemiyorum esimede sende maddi cokme bende manevi 2yle kalalim diyorum ama 2. Nin cinsiyeti belli degil kiz olursa bir kiz bir oglan bizede yeticek ;))
0 oy
tarafından
Benim hamileliğim yaza denk geldi doğumum Ekim de oldu 

Yazın rahattı elbise giyiyordum rahat rahat ama doğumun kışa gelmesi kötü bişey 

Eve tıkılıp kaldık 2 kere bronşit oldu bebeğim her doktora gittiğimizde tam bir kış bebeği diyordu yani benimde psikolojim bozuldu haliyle zaten ilk bebegiim 
tarafından
Ayy cok gecmis olsun cnm bizimde hemen hemen kisa denk geldi erken dogdu kuvezde 2. Bucuk ay kaldi geldi derken sobalari kurduk soba gece tutuyordu ben agliyordum sinirden cocuk hasta olucak daha kucucuk diye
0 oy
tarafından
Ben tam mayista hamile kaldim göbüşte kişa girerkene cikti çok rahat gecti benim için kışın doğum yaptim asiri kötüydu yazin dogum yapacakki insan daha rahat yuruyuş duş alır ben sezeryanli halimle dus alana kadar donuyordum sicaksu sadece sobanin üstünde vardi sadece onunla idare etmeye calisiyordum anlayacagin baya zordu
tarafından
Evet bende ayni seyleri cektm cnm birde esimin ailesiyle koyde yasiyorduk o zaman bende biliyorum o zorluklari
0 oy
(3,730 puan) tarafından
Yazın zor çğnkü hem hamilelik hem sıcak fena oluyor ama kışında giyecek bişeyin olmyyor o sıkıntı 
tarafından
Kiz bir tayt uzun mont icinede kalin kazak bitti gitti .d
0 oy
tarafından
Benim hamilelikler hep yaza geldi doğum kış başı 
tarafından
Cocuklarin hasta olmamasi icin yazin dogum yapmak daha iyi galiba ama kisinda zaten evde oluyorsun yaza kadar buyutup yazin disariya cikmakta mantikli geldi
0 oy
(3,679 puan) tarafından

Ay yazın çok kötü :ermm: bir daha yaparsam kışa denk gelir inşaallah maf olmuştum son aylar

tarafından
Ayy kiyamammm<3
0 oy
tarafından
kesinlille yaz. son gebeöigimin sonu yaza denk geldi mahfoldum.
tarafından
Ben vantilitörle geziyordum cnmm ;)) yapisik ikiz olmuştukk hahsha o yuzden biraz daha kolay olmustu
0 oy
tarafından
Benim sonlara geldi yaz geberdim çok zordu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 49 göst.
0 oy
4 cevap 127 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif21o (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
+1 oy