0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (6,411 puan) tarafından
4 gun oldu 5 saatlık bir yolculuk yaptk eşim ben kızım zateb evde ufaktan burnu akıyordu yolda klimayı açmşlardı ş.erefszler kapatın dedık kapatmadılqr omu çarptı blmıyorum gözleri yaşaıryırdu geceyi acilde geçirdik ateş bi yandan bi yandan hırıltısı var ses çıkmıyor dünden beridr hiçbişey yemedi antibiyotik iki tane ağrı kesici bide öksürük şurubu veryoruz hiç geçmedi dün ailede sabahladık tekrar hava bide serum verdiler hiç uyanmadı sürekli uyyor kalkıyor tekrar uyanıyor bir parça bişey bile yemedi napacam kızlar Allah rızası için yardım edin 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum sakın ol sıvı bıseyler yedırmeye calıs sevdıgı seylerı ilaç ıctıgı ıcın tok olması lazım, kotu hastalanmıs ama hırıltı ıcın hava verılmesı lazım duzenlı 
(6,411 puan) tarafından
Dün tek verdiler bşey yemiyor mide bom boş blmiyorum ben npcm
-Reklam-
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Kaç aylık canım geçmiş olsun.
(7,814 puan) tarafından
Üzülme canım hep öyle büyüyorlar sarımsaklı ev tarhanası pişir içsin çok iyi gelir tekrardan geçmiş olsun canım.
(6,411 puan) tarafından
Allah razı olsun ama ağzını açmiyıt sürekli uyuyor
(7,814 puan) tarafından
İlaç verdiysen ondan uyur.
(6,411 puan) tarafından
Dün akşam verdik ama serumdanmı avaba
(7,814 puan) tarafından
Tabi ağırlık yapar uyusun toparlanır daha iyi.
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kız bebeğin ne kadarlık öksürük şurubu verdiler  geçer inşallah canım salgın var benim kızımda öyle bizde uzun yola gittik geldik geleli 3 hafta oldu hayla iyilesmedi kusma ishal ateş şimdi biraz daha iyi senin bebende iyileşir inşallah 
(6,411 puan) tarafından
Bebeğim 20 aylık ama eczane vermş doktora dün göstrdk bşey demedi ayy perişan olduk
(7,369 puan) tarafından
Canım içindeki kağıda bak öksürük şurubu verilmiyor normalde küçüklere hava makinam varsa ventolin falan rahatlatıyor öksürmeyı hırıltı bende hava verince geçiyor kızımın öksürmeyı düzenli hava vermen gerekiyor
(6,411 puan) tarafından
Vala eşim geçen eczaneden yıne almştı bayramda oda çok iyi gelmşti eşim sormuş vermş
(7,369 puan) tarafından
Canım içindeki kağıdı okumadan verme vizede doktor bir ilaç vermişti içindeki kağıdı okuduk meğer 4 yaşından küçüklere verilmiyor mus sonra başka doktora gösterdim ilacı verseydin çocuk ölürdü bu ilaç çok balgam yapar bide uyumadan önce ver sonra uyut demişti bana uyurken boğulur Muş çocuk bir daha vermedim hangi ilaç olursa içini okurum artık sende bir bak sonra daha kötü oluyorlar
(6,411 puan) tarafından
Ben 2 doktıra gösterdım 20 aylık eczaneden aldk dedım he  iyi yptnz dedi  ama kızım çok tıkanmıştı ıkı gundur yoğun bakıma alındı perişan olduk hava serum veryorlar inşallah geçecek vala
(7,369 puan) tarafından
İnşallah geçer canım bizde evde hava veriyoruz
(6,411 puan) tarafından
Siz nye hava veryorursunz bronşit falan mı doktor dyor akciğerinde hava kaçağı olmuş
(7,369 puan) tarafından
Yok canım benim kızımın nefes darlığı var doğum sırasında nefessiz kaldigi için
(6,411 puan) tarafından
Ayy vala herkesın demeki ayrı bir derdi var kimisi zatürre kimisi bronşit kimsi astım ayy şuan burda bi pencere var 3 tane çoçuk birisi 2.kattan düşmüş sadece nefes alablyrolar onlara sürekli dua ediyorum
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım benim kızım doğum sırasında beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda yattı şuan iyi çok şükür ama.kontrol amaçlı beyin ve fiziktedaviye götürüyoruz
(6,411 puan) tarafından
Ayy neden beyin kanaması geçirdi yere falan mı düştü
(7,369 puan) tarafından
Hayır canım  suyum geldi kimse gelmedi sonrasında bakılmadi ultrosyonla ters dönmüştü normal doğuma zorladılar 10 dakika nefessiz kaldı ölü doğdu geri getirdiler çok fazla nefessiz kaldığı için beyin kanaması geçirmiş doktor bize oturamaz yürüyemez dedi doğduğundan beri fizik tedavi yapıyorum şuan hepsini yapıyor beyninde de bir hasar kalmadı çok şükür
(6,411 puan) tarafından
Ayy valla nye yalnız bıraktılar vala bnde ıkınamadım kızım nefesz kaldı doktır kızdı resmen doğum zor oldu çok şükür hemen doğdu
(7,369 puan) tarafından
Kız ne kadar bağırdım kimse yanıma gelmedi hep onların hatası
(6,411 puan) tarafından
Şikayet etseydın keşke bnde özelde doğum yptım ilk çoçuk oldugu için develete korktum baya
(7,369 puan) tarafından
Valla canım öyle bir zamandi ne katnitlayabildim başhekim bile yoktu İzmir'depreminde ailesi ölmüştü 9 tane ebe girdi doğuma adlarını bile bilmiyordum çok karıştı yani
(6,411 puan) tarafından
Ay çoçugun kaç yaşında
(7,369 puan) tarafından
Şuan 18 aylıkbeyine ve fiziğe götürdüm doğduğundan beri şuan iyileşti çok şükür
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Antibiyotik 6 kez verildikten sonra fayda ediyormuş. Bizim de oglanda düzelme olmayınca iğne vurdurduk. O çok çabuk fayda etti. Yerinde olsam mümkünse hastaneye yatırırım. Evde çok zor iyileşiyorlar 
(6,411 puan) tarafından
Vala bunlar da iğne yaptı ama dün hava serum verdiler ondanmı uyku yaptı acaba
(3,265 puan) tarafından
Uyku iyidir rahatlar çabuk toparlar
(6,411 puan) tarafından
Yoğun bakıma aldılar cnm :( hava serum verdilr delik deşik oldu ya çok sıkışıktıı inşşalah yavaş yavaş iyileşiyor maf oldu yavrum
(3,265 puan) tarafından
Allah onları bildiği gibi yapsın zamanında yatırsalardı o bebe o duruma gelmeseydi ne olurdu. İyileşecek kardeşim sen gönlünü ferah tut. Bir kaç güne inşallah biseyi kalmayacak
(6,411 puan) tarafından
Vala doktor dedi çok kötü olmuş zature gbı onlarda dedı nye devlete gelemedinz normal acile gttik bi *** blmiyorlar antibiyotik falan yazıldı geçmedi kzımın nesefesi gtmşti resmen şuan öksürüyro arada brazda ola iyi inşşalah kalıcı bşey bırakmaz tamamen geçer
0 oy
(163,574 puan) tarafından
bak yolculukda klima mahvediyo yaa gecmis olsun
(6,411 puan) tarafından
Çok saol cnm çok üzgünüm:(

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 696 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 343 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gaynanamgalpben (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,547 soru

24,185,113 cevap

336,574 kullanıcı

...