0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3,717 puan) tarafından
Kaynanamla yaşıyorum gündüzleri evde tek kalıyorum 3 aylık bebeğimle iş çamaşır yemek koşturuyorum resmen evin içinde ev ahalisi gelince yemek hazır olsun diye Bebeğimi yalnız bırakmak zorunda kalıyorum bazen neksdar da istemesem 

Bide benimle yaşıt gorumcm var tüm gün odasından çıkmıyor veya hep dışarı çıkıp geliyor sigara içmek için evde içemiyor diye tam her işimi bitirmişim oturmuşum giriyor mutfaga yemek yiyor tabağını bile kaldırmıyor yine dağınıklık oluyor 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evini ayır           
(694 puan) tarafından
Hersey o kadar kolay degil iste ben kıyamet kopardım aynı evde yaşamamak için bazen aynı aklı arkadaşlarıma verince Sonra çok pişman oluyorum herkesin eşi farklı kabul etmen çok insan var başta anlaşmak laZkm şayet ben asla oturamam
-Reklam-
0 oy
(163,546 puan) tarafından
ev ayirma durumu yokmu 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sen hızmwtci misin bunu sorgula canım.Ne buyuk hadsızlık ya uyar soyle ne guzel ya elın kızını hızmetcı tutmuslar sanki.
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ağzını aç. Yoksa böyle devam eder. Al aile büyüklerini ve koçanı karşına bu kız benimle yaşıt eli ayağı tutuyot yükümü azaltsin yoksa evimi ayırın de.
0 oy
tarafından

Elimi dahi sürmem.. Yada yanına gider , tabağını kaldır mutfaktan derim. Hizmetçi yerine koymasınlar insanı sende kendini kullandırma canım 

0 oy
tarafından
Boyle postlarda En cok bebeğe uzuluyorum.

Annesinden mahrum buyuyor.

İleride kaygili , guvensiz , mutsuz biri olma ihtimali cok yuksek .

Cok uzucu.
0 oy
(4,385 puan) tarafından
okurken sinirlendim ben cok yasadim böyle 10 yılım cope gitti.  birde minnetsiz nankor insanlar ne yaparsan yap yapmadin oluyor. geldim kendi daireme kimse kimsenin kolesi değil hele bir de iyiliklerin hep gomuluyorsa
(289 puan) tarafından
Annem hep derki 10 kere yap bir kere yapmadin mı adı yapmadı olur der o yüzden yapsak da kıymeti yok
(4,385 puan) tarafından
ya ne kadar ***** oldugum aklima geliyor inanir misiniz. görümcemin sac telleri kadar pisligini temizlemisim. annesi desen gelir her yeri mahveder giderdi gezmelere ben yallah arkalarini toplamaya. yemek yapmaya. evde akliniza gelecek herseye ustelik alt kata misafirler gelirdi yemek yapardım.  hersey ben ama kadın yaptiklarimi kendim yapiyorum diye millete de anlatıyordu. yazsam roman olur yasadiklarim. o yüzden boyle insanlara onlar gibi gideceksiniz. ha kotu ben oldum. onlar iyilik meleği. arkamdan demedigi yalanlar. kusur bulmadigi sey kalmadi. adim atsam kusur. ayh cok gerildim
(289 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki Rabbim bilsin sizin hakkınıza giriyorlar başka bir şey degil
(4,385 puan) tarafından
hep dua ediyorum bana ne yaptilarsa Rabbim onlara da oylelerini nasip etsin
(289 puan) tarafından
Rabbim bildiği gibi yapsın hakkımızı onlarda koymasın
(4,385 puan) tarafından
amin de post sahibi geri donus yapmadı hic=)
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmam bugünde siz yapın da ben yiyeyim derim 
0 oy
tarafından
İmkanın varsa evini ayır 
0 oy
tarafından

nasil sinirlerinize hakim oluosunuz :) yani anneniz karakterinizi balla felan mi yogurdu. ev ustunde olup bu tur seylere maruz kalanlar nasil bir baba evinden gelmiste boyle bir hayati kabul edio die merak ediorum gerckten

0 oy
tarafından
Imkaniniz varsa ayir evini canim kendi evinde daha rahat olursun 
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Çocuğunla ılgılen sadece sorarlarsa durmuyor huysuz de tek yetısemıyorum de 1 hafta hıç iş yapma  onlar bır cozum bulur 
0 oy
(24,439 puan) tarafından
Asla arkasını toplama sen onun annesi veya hizmetçisi değilsin ve mümkün olduğunca çabuk evini ayır gerekirse kötü gelin ol yine de ayır eşşek kadar kızın arkasını toplamak zorunda değilsin 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kız sn enayi misin o niye yapmıyo o yapmıyosa snde yapma onun kuı altın snnki teneke mi ztn aynı eve niye he dersiniz anlamış değilim ev üstüne ev olmaz
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ya cnm kusura bskma da bunuu dert edip sorana kadar uyarsana desene yahu yediğşn tabağı kaldır ev işlerine bi el at bak benım küçücük bebeğim var desene kocsns ufacık bebekle her işi yapıyom kardeşin bişe yapmıyo diye yaa niye demiyorsunuz. Siz olsanız demişsin ys ben aynı evde oturmazdım bu 1 ikincisi hadi diyelim oldu asla hizmetçi gibi kullanmalarına hatta bu görümce ye bile bır gün tahammül etmem söylerim tartışıırm gerekirse. 

İlgili sorular

+4 oy
27 cevap 644 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
10 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 795 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep2308 (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,830 soru

24,174,681 cevap

336,047 kullanıcı

...