0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Kizm bugun defalarca islati kendini ilk gün bile bu kadar yapmadi 5 dk önce tuvalete yaptı mutfaga gidip gelene kadar yine yapmiş neden boyle sık yapiyor olabilir ki dün felan baya iyiydi kizlar 

2 Cevaplar

0 oy
(795 puan) tarafından
Cnm ustmus olabilir 
(5,268 puan) tarafından
Ne yapabilirim peki
(795 puan) tarafından
Cnm bende baslamistim amma baktim havalar soguk biraktim 1. Gunden ama sen epey yol katetmisin  *** *** gotur tuvaletw ayaklarini sicaktut
(5,268 puan) tarafından
Evet canm baya zorlandik ama tam iyiye gidiyodu bugun boyle oldu dedigin gini ayaklarini sicak tutmaya cal8sicam tsk ederim
(795 puan) tarafından
Rice ederim canim epey yol katetmissin vazgecme sicaktut insALLAH biran once iyilesir kuzucuk
(5,268 puan) tarafından
İnşAllah canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya havalar tam isinmadi üşütüyor olabilir yoksa 9. Günde netice alıyor kadınlar genelde.ben havalar ısınsın diye bekliyorum 
(5,268 puan) tarafından
Ya dün çok iyidi bugun boyle oldu anlamadım.havalara kalsa ısncak gibi degil
tarafından
Birden alır cocuk dediğin Bn bile tuvalete gittiğimde donuyorum onlar daha hassas
(5,268 puan) tarafından
Ne yapsam peki
tarafından
Yani ben bu kadar yol almışken devam ederdim sanırım.  Bende çok tecrübeli değilim ki
(339 puan) tarafından
Bende başlamıştım kızıma 2 veya 3 hafta önce baktım elleri ayakları buz gibi oluyor direk bıraktım yazın alıştırmayı düşünüyorum hasta olmasın da yeterki acelesi yok
(5,268 puan) tarafından
Dogru diyosun canm pes etmeye niyetim yok.prensesmom aşkm bu kadar yol kat etmisken birakirsam daha zor olur
(339 puan) tarafından
Yok canım sen bırakma gelmişsin 9 uncu güne ben 2. Günde bıraktırmıştım tez zamanda alışır minik inşaşlah
(5,268 puan) tarafından
İnşAllah canm ya saol
tarafından
Buraya yaziyim pes etme kz bzdede 4.gun olur oyle seyler  belki cok su icmistr o soyemesede sen surekli gotur tuvalete alisicaklar illa
(5,268 puan) tarafından
Yok canm pes etmeye niyetim yok bugun baya yapti ya korktum ne oluyor diye
tarafından
Yok kz degisiyor oyle gecede bez takmiyorum ben sen takiyor musun bide  bugun 4.gunumz ilk kez dun gece cis yapmadi altina  bakalm bugun n3 olucak bizde 3 gun kaka kacrmadk bugun kaka kacrmis  normalde hep takip edermde is varmis gormemisim bugun 1 kez de cis kacrdik ama bunada skur cunku cok cis yapiyor bide sen her cisten sonrada yikiyor musun ben bazen klozete goturuyorum ama geneld3 lazmlik daha cabuk yetsmek icin sen de durum ne
(5,268 puan) tarafından
Ben gece takmiyorum canm bazen kuru uyandi bazen kaciriyor bide hala soylemiyo ben goturuyoru...her cisten sonra yilamiyorum canm kaka da pecete islatip siliyorum o kadar kizim lazimlik istemedi direk klozet aparati kullandik
tarafından
Canm bence  kakadan sonra siliyorsun ya yika kurula  ben ayagina terlik giydriyorum oturuyor yerde tuvalet yapar seklinde bende yikiyorum cisden sonrada yikayip kuruluyorm hep olmasada dikkat et enfeksiyon kapmasin bide kac aylik
tarafından
Aslinda canm seninki.buyukmus soylemeside lazm konusmuyor mu
(5,268 puan) tarafından
Çisten sonra kuruluyorum canm pecete ile ama yikamiyorum 32 aylik canm senin
(5,268 puan) tarafından
Konusuyor canm kendini anlatabiliyor
(5,268 puan) tarafından
Ama iste soylemiyot ben sorunca var diyo
tarafından
26 aylik olucak  canm 6 gun sonra    bence bezin olmamasi avantaj vallah bez tak cikar derdi yok pisik derdi yok
(5,268 puan) tarafından
Evwt kzim bezi takmak istemiyodu

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 666 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 412 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 236 göst.

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,291 cevap

336,073 kullanıcı

...