+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Meme emiyor memede uyumaya çalışıyo üç buçuk aylık olduk bu huyu yeni çıktı hiçbir emziği kabul etmedi meme ağzında uyumaya başladı iki gündür böyle ne yapmalıyım

8 Cevaplar

+1 oy
(3,485 puan) tarafından
Üç aylık Bebek ne bilir insan kullanmayı ya. Memede uyur bebek zaten nerde uyuyacaktı. Ne bilir huy çıkarmayı filan. Siz huy çıkarmışsınız kusura bakmayın, minicik bebek annesini ister meme ister başka da bi isteği yok zavallıların, onu da çok görmeyin. 
tarafından
Dövseydin bide. Bu ne biçim üslup ne biçim cevap vermektir ya ilk bebeğim herkes bir şey diyor neye inanacağımi şaşırdim tecrübeli annelere sormak istedim bilmemek bu kadar mı kabahat oldu varsa sıkıntın git şerini başka yerde akıt bu ne biçim cevaptır dehşet içinde kaldım soruda anana babana mi sovdum bu ne ya en iyi anne sizsiniz ok.
(8,162 puan) tarafından
Çok da kötü bir şey yazmamış ki canım. Gerçekten de öyle küçücük bebek. Uyuyabilir ki memede. Ne gibi bir durum olabilir yani?
(8,878 puan) tarafından
Mimar anne bence kimi bebek memeyi emzik gibi kullanıyor ondan bahsetmiş post sahibi. Yoksa zaten memede uyuması normal bişey
tarafından
Ya bebegim memede uyurken uyuyakalirim korkusu var benim babannemin bebeği memede boğularak ölmüş o aklımdan çıkmıyor o yüzden yoksa uyusun dert etmezdim ama ben uykuya çok düşkün olduğum için o korku yüzünden başka yöntemler aramaya çalışıyorum
(2,528 puan) tarafından
Benimki 8 aylık hâlâ memede uyuyor yani bence sallamaktan falan daha iyi emzirerek uyutmak. Aylarca yatakta bağdaş kurarak ve çocuğumu emzirerek uyuttum sende yatmadan o şekilde emzir. Benim babaannemin de öyle ölmüş hep tembihlerdi ben hiç yatarak emzirmedim
tarafından
Ben var ya uyku hali çocuğu alırmişim emzirirmişim yanımda unutmuşum birkaç kere öyle oldu da Allah korudu
(3,485 puan) tarafından
Bebek alıştı bebek beni kullanıyor laflarına sinir oluyorum, bebeğin gözünden bakmaya çalışıyorum hepsi bu. Kalp kırmak niyetinde değildim, kendimi biraz sert ifade etmişim, amacım o değildi. Benimki de emerek uyuyor zibilyon kere uyanır üstelik, napalım  canları sağ olsun, onların kusuruna bakılmaz.
tarafından
Dediğim gibi kucağımda uyur ve ölür korkusu var benim uyku sorunim var ayakta bile uyuyorum öyle bı uyku sorunu
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Normal uyku uyanıklık arası emzirmeyi kes ayağında salla 2 3 güne alışır
tarafından
Ayağında sala diyerek efsane güzl bir fikir vermsn
(6,077 puan) tarafından
Ayakta sallamak çocuğu sarsacak boyutta olmayınca çokta kötü bişey değil beşiğine alışana kadar ayağında sallaması niye anormal olsun ki her bebek pış pışla uyumuyor malesef.
tarafından
Ayakta sallmaya alistirmadim canım tamam uyku uyanıklık arası emzirmeyi kesmeye çalışırım
0 oy
tarafından
Kokuuna ihtiyacı var 
0 oy
tarafından
Uyudugunda cek agzindan benimki 22 aylik uyur uyumaz cekiyorum  ama dişleri  mahvediyor
0 oy
tarafından
Size ihtiyacı vardır, güvenmek istiyor, sıcaklık istiyor.
tarafından
Yerim ben onu çok teşekkür ederim
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bi önerim yok canım .Çünkü benim oğlum da öyleydi.22ayylıkken memeyi kesince rahatladım
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım Ben malesef 4 aydır böyleyim emzik kabul etmedi resmen mememde uyumak istio artık şekerim düşüyor sürekli emdiği için kendimden geçiyorum bende Bi çare bulamadım dört gözle ek gıda dönemini bekliyorum ki hiç değilse biseyler verince bende kendim de olurum 
tarafından
Ben de öyle oldum ya resmen kilo vermişim halbuki ayı gibi yemek yiyorum memekolik bebitolar :D
(1,453 puan) tarafından
Valla kilo falan gitmio benden elim ayağım boşalıo resmen annem halime üzülüyor bu ne kızım sürekli memende diye
0 oy
(163,446 puan) tarafından
atak donemindedir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sare (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
0 oy
12 cevap 1,026 göst.
2 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu