0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (907 puan) tarafından
2 gün oldu karar verdim artık bez takmıyacam diye. Ama sanırım pes edicem. Çiş yapıyor söylemiyor, yada çiş yapınca çiş diyor. Bugün 3 defa altına kaka yaptı 4 defa çiş. 24 aylık olacak 16 gün sonra. Of ertelesem mi

2 Cevaplar

0 oy
(1,083 puan) tarafından
2 3 gün daha dayan cnm alısir ozmn
(907 puan) tarafından
Dün parka çıktık 1 saat gitmeden önce çiş yaptık. Parkta çiş yapmadı eve geldik öyle yaptı. Dedim tamam öğrenecek ama ne bilim erken mi ya
(4,295 puan) tarafından
Aynı benim oğlanda 10 gün oldu başlayalı haftasonu pikniğe gittik tabi ben bez taktım hiç ama hiç altına yapmadı arada götürdüm tabi çise ama evde çişini yaptıktan sonra cisim var diyo arada denk getirebilirse yapmadan gidiyoz tuvalete ama bu kadar yapmışken bırakmak olmaz sabredicez canım benimde 25 aylık
(1,083 puan) tarafından
Ayn cnm bence öyle 3  4 güne alısir
(4,295 puan) tarafından
Hadi inşallah:))
(1,083 puan) tarafından
Gazanız simdiden mubarek olsun cnm:)
(907 puan) tarafından
İnşallah alışır canım. Bide iç çamaşır almadım henüz fazla olması gerek. Lazımlık aldık onu kullanmıyorum. Aparat aldım klozet  üstüne ona alışsın istiyorum. Yanında bekliyorum yok
(907 puan) tarafından
İnşallah alışır. Sabah kalkınca götürüyorum çiş yapıyor. Kahvaltı sonrası yarım saat yada 1 saat sonra götürüyorum kaka yapsın diye yok altına yapıyor.
(4,295 puan) tarafından
Bende çiş kilotu aldım ama öğlenleri uyumadan takıyorum sadece iç çamaşırı çok takmıyorum arada birazdaha alışsında öyle alırım diye düşünüyorum
(907 puan) tarafından
Sadece picama ile duruyor oğlum. Külot almadım fazla. Acaba Alıştıma külot alsam. Cümle kuruyor mu peki. Bizim kelime çok cümle yok henüz
(4,295 puan) tarafından
Çişim geldi çişim var demeyi biliyo her kelimeyi söyleyebiliyor anlatabiliyor derdini kısacası aynı kahvaltıdan sonra kaka yapar diye götürüyorum yapmıyor iki dk sonra bskmisimki cisim var diyerek geliyor altına yapmış oluyor bu kezde:(
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
bizim kiz 1 hafta evin her yerine tuvaletini yapmisti , daha 2 gun olmus canim basladiysan devam ettir bence . halilari  kaldir
(907 puan) tarafından
Canım halıları yıkamaya vermedim dedim bu yaz öğretirim sonbaharda Yıkamaya veririm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 478 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.