0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (898 puan) tarafından
Yaptıran sonrasında bir sıkıntı yaşadı mı?

5 Cevaplar

0 oy
(898 puan) tarafından
Cevap yok mu kimseden:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bitkisel boya disinda onerilmiyo saca uygulanan seyler 
(898 puan) tarafından
6 ay önce saçıma köyü kahverengi yapmıştım 6 aylık hamileyim ve depresyona girecektim kendi rengim geldi artık saçımın yarısı yanmış gibi görünüyordu dün dayanamadım gittim sacimi açtırdım aynaya bakmak istemiyorduum artık maske taktım arada hava aldım bu süreçte ama ne bileyim benim gibi yapan var mı sorun oldu mu merak ediyorum hamileliğim çok agresif geçiyor dün de saçıma taktım:(
tarafından
Nefes konusunda oldugu kadar o urunlerdeki kimyasallar direk deriye temas ettigi icin onerilmiyo canim benim gozeneklerden niye agresifsin bukara hormonlardanmi yoksa baska durumlarmi
(898 puan) tarafından
Diplere açma yapılmadı üç parmak kadar bırakıldı.. ama koku konusunda maske ve hava aldım arada.. bilmiyorum oğlumda hiç böyle değildim ağlıyordum hep duygusaldim bu sefer kız bebek ve çok agresifim sinirliyim sinirimi atamadigim için ağlıyorum her şeye takıyorum:(( hormonlar sanırım bı de kanım aşırı düşük doktor o da sinir yapar dedi böyle gidersen kan vericez damardan dedi ilaç kullanıyorum bakalım inşallah düzelirim :(
tarafından
Sakin olmaya calis bebisine odaklan kusum hersey dua ile dua ederek sakinles insirah dinle hep ve icinden de elemnesrahleke sadrek cumlesini tekrarla ☺️❤️
(898 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim elimden geleni yapmaya çalışıyorum denicem :(
tarafından
Dibe değmemiş heralde sıkıntı olmaz insallah
tarafından
Saglikla al bebeni kusum rica ederim ☺️❤️
(898 puan) tarafından
Yok dibe degmedi maske taksam da arada soludum biraz üstüne boya yapıldı o da bı 10 dk falan sonra yikandi
(898 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim beni rencide etmeden yorum yaptığın için
tarafından
Ben burda insanlari rencide edicek en son kisiyim espri yaparim ama asla kisinin karakteriyle yasadigi olayla ustune gitmem balım ☺️
tarafından
Cunkuuuu oooo Mihri Sultan
(898 puan) tarafından
Canım mihri sevdim seni ❤️
tarafından
Aaaa simartiyosun beni tesekkur ederim ☺️❤️

Esma saol baciko
tarafından
Mihri. Abla kav haftalik oldun❤️
tarafından
16 olduk canim dun kontrolumuz vardı sukur hersey yolunda ☺️
0 oy
tarafından
Galiba dibe değmedi sorun olmaz inşallah sağlıkla al kucagina
(898 puan) tarafından
Degmedi de biraz soludum maske taktım ama yine de soludum biraz inşallah olmaz çok teşekkür ederim
0 oy
(603 puan) tarafından
bende 40 haftaliğim bi hafta önce saçımı açtim sonra ful boyadım 
0 oy
(163,313 puan) tarafından
kanitlanmis zarari yok ☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 395 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
23 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 166 göst.
11 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
11 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,384 soru

24,043,805 cevap

329,266 kullanıcı

...